Snak

Mere indhold efter annoncen

USA undersøgelser af landstræner: Sparkede sin kone for 32 år siden

Skrevet af bold
tir 3. jan 21:13

Det amerikanske fodboldforbund har åbnet en undersøgelse af landstræneren Gregg Berhalter, fordi han sparkede sin kone over benet for 32 år siden. Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 132904
Hvis konen kan se gennem fingre med det, og holde ham i 25 år, så er det da en vanvittig sag at gøre noget ud af..
Særligt med et landshold i fremdrift
Skrevet af Emilfu
Hold nu kæft hvor er det dog latterligt…
Skrevet af Slettet(400625230401)
Alle personer der har udøvet vold mod andre mens de gik i børnehave, er fremover udelukket fra at arbejde med fodbold USA.
Skrevet af Klopptimist
Jezzez - spark mig lige over benet og sig, at det er en ond drøm...

Hvem kommer mon først med at kalde de tre første fornuftige indlæg for voldelige?
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Mr.Slotved
Man bliver så træt..

Der sker mange dumme ting når man bor og lever sammen..
Alle kommer til at dumme sig på den ene eller anden måde.
Skrevet af BKFar
"Der findes kun to ting, som er uendelige, universet og den menneskelige dumhed."
Skrevet af anders.hede
Tidens galskab.

Der er praktisk talt ingen mennesker der kan komme igennem et sådant nåleøje - hvis vi er derude, hvor det her er en sag der skal undersøges og måske endda have konsekvenser.

Vi er simpelthen blevet for åndsvage(måske USA er i særklasse) hvis vi ikke engang kan tilgive 18årig. Og at vi i det hele taget kan bruge spalteplads og energi på sådan noget vanvittigt
Skrevet af LØMBØ
Verden er blevet sindssyg!
Det er sgu da en sag mellem ham og hans kone. Det lader jo ikke til at det er noget han går og praktiserer i dagligdagen. Ham og konen har fundet ud af det og har været gift i 25 år! Jeg har også fået en flad fo over 20 år siden uden have gjort noget. Skal den person bøde for det efter så mange år? Ej hold nu kæft med det pis!
Verden er blevet for latterlig! Håber en klub med nosser ansætter ham, hvis det sindssyge skulle ske, at han blev fyret.
Skrevet af VLG
Det ikke verden men USA der har tabt jordforbindelsen, problemet herimod er at deres indflydelse mod Europa
Skrevet af IQlight
Jeg har sjældent hørt noget mere vanvittigt. Den historie ville jeg ikke engang have troet på om det så var 1. april.
Tænk hvis der sidder nogen et eller andet sted på en anden planet og lytter. De bomber os sgu da sønder sammen, for vi forekommer efterhånden at være blæst i knoppen kloden over...

Tænk at man som 18årig kan lave en lille ting i den kategori der, og derefter ved at man at man aldrig nogensinde kan få et job igen. Ikke noget at sige til de store kaosteorier om at vi kommer til at mangle arbejdskraft i fremtiden.
Ikke noget til at sige til at man simpelthen ikke orker at tænde for noget der minder om nyheder mere
Skrevet af VikingStar
Det ligner 20 år i fengsel next for den godeste Gregg !
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Roscoe
Det amerikanske fodboldforbund skriver, at man er glade for ærligheden fra Gregg Berhalter og Rosalind, men at man fordømmer vold.

Forbundet skriver også, at man vil undersøge sagen til bunds, og at man i januar vil komme med en afklaring på, hvem der skal lede det amerikanske landshold fremover.

Kunne fræksempel være et relevant citat at hæfte sig ved, inden man med ukritisk anti-woke fråde i munden brækker sig ud over alt ved verden anno 2023...
Skrevet af Slettet(472103230803)
LMAO

De sidste krampetrækninger før det amerikanske imperiums endelige kollaps.

USA er virkelig en joke.
Skrevet af Fritz Bill
En japaner, som havde været med til at afvikle de seneste olympiske lege, blev afskediget, fordi man fandt ud af, at han i folkeskolen havde været med i en gruppe, der moppede en anden.
Lignende kommer ogsaa til Danmark.
Man maa aldrig have begaaet en fejl, heller ikke selvom man faktisk blev klogere og aldrig gjorde det igen. 32 aar er et halvt liv siden, og det skal nu koste en amerikaner sit ønskejob, ogsaa selvom han allerede da angrede, han aldrig har gjort lignende igen og i øvrigt for længst er blevet tilgivet af ´offeret´. Dertil har det intet med jobbet at gøre - havde det relevans for fodbolden, ville han maaske have faaet et gult kort i situationen, og saa ville det være glemt igen en kamp senere... Man stikker ikke et rødt kort 32 aar efter forseelsen.
Lignende kommer til Danmark. Woke-menneskene - hvor velmenende de end forsøger at være - er meget intolerante og utilgivende og desværre ogsaa samtidig baade hidsige og aggressive.
Det er vor tids berufsverbot. (Du maa ikke have et job, hvis ikke vi kan lide dig).
Skrevet af Steen A
Inden det går i selvsving med forargelse, skal man måske afvente at høre, hvad anklagerne i virkeligheden går ud på. Der er sat en undersøgelse i gang og nu har vi hørt Berhalters udlægning af sandheden. Men det kunne jo være, at han har en vis interesse i at bagatellisere sagen. Den nævnte episode kunne evt. være en del af et større mønster? Men det sidste ord er nok ikke sagt i den sag.
Skrevet af OlderWiser
Er der ikke lige én, der kan standse Jorden?

Jeg vil af!
ForzaNapoliSempre siden 1988 • Negativitet er gift for sjælen • Be kind - always • OB
Skrevet af Danglishão
Lad nu Dem der rent faktisk gør en indsats for at blive bedre mennesker, samt tilgive sig selv, gøre det i fred.

Al den bagudskudethed i vores samfund i øjeblikket er foruroligende.

I det mindste så lad det begrænse sig til osteklokken visse steder på Twitter.
Skrevet af Common sense
Hvad kan forbundet undersøge efter 32 år, som skete blandt berusede unge på en lokal bar...?

Skal der bruges masser af ressourcer på at finde vidner... jeg kan knap nok huske, hvad der skete for 32 dage siden og bestemt ikke 32 måneder, .... så 32 år ! ! !

Lyder som én, der stadigvæk er hemmelig forelsket i konen (men valgte ham fra) eller misundelig på hans succes (hvorfor kommer det ellers først frem nu?).
Skrevet af Thommo
Mængden af intelligens i verden er konstant, det skal bare deles blandt flere og flere mennesker....Sådan virker det. Derfor sådanne hændelser, er et problem. Der er godt nok løbet meget vand gennem Gudenå´en, og han var en stor knægt.
Skrevet af zax
Slap nu af gutter...de skal da undersøge om hans udlægning er korrekt, og om der kan have været andre tilfælde. Hvis det er som han forklarer det, så tvivler jeg da på, at der sker noget drastisk. Skulle der ske noget drastisk, på baggrund af det nævnte, så vil jeg da tilslutte mig jer, og blive en smule bekymret, for jeg har da selv som barn og i fordrukken tilstand, lavet kvart skumle ting.
annonce
0