Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JannikP
raul_madrid

Ja og hvis Real ikke havde ronaldo ville de ligge til nedrykning.
Tag dig sammen!
Skrevet af Andr7953
Real er utrolig stærke i år. Jeg kan på ikke nogen måde se Barcelona indhente dem. Jeg er bange for at Mourinho forlader dem til sommer, og efterlader holdet i ruiner, ligesom han har gjort det ved Inter og Chelsea.
Skrevet af kryger1991
VINDERMENTALITET... helt enig, med det antal lortekampe RM spiller er det virkelig vindermentalitet at hente 3 points hver gang, det er jo bl.a. derfor at folk med en IQ som overstiger deres promille er Barcafans, vi vil jo se fodbold, ikke vindermentalitet, nedslagtninger og dommer"held". Hvis i RM folk har det godt med det så bliv endelig ved med det, og trøst jer med at det kun kræver 2 lyse pilsnere at bringe promillen over IQ´en.

whatever dude
winning
Skrevet af raul_madrid
HAHA Jannik nu må du sgu også tage dig sammen!
At påstå Real ville ligge til nedrykning uden Ronaldo er sgu dagens griner!
Faktum er, at både Real og Barca har en klassespiller, der på egen hånd kan afgøre kampe.
Uden Messi og Ronaldo ville La Liga være mere tæt i toppen.
Den åbenlyse forskel er, at Real - modsat Barca - har været mere fokuseret på ALLE kampe!
Du pisser på mig? Jeg pisser på dig!
Skrevet af Spectator
Slotskis

Der er ikke noget galt i at være subjektiv. :)

Ja, dommerheld, men det har alle hold prøvet.
iHala Madrid y nada más!
Skrevet af JannikP
Raul madrid

Det er ment som ironi, men det forstår du vel ikke. Der er vil ingen der helt seriøst mener at det ville være tilfældet med både barca og real ?
Skrevet af JoelAmossen9
Vigtig sejr og vigtige tre point på en svær udebane. Folk burde tage at slappe lidt af omkring de ikke-dømte straffespark, i begge situationer står dommeren bare placeret uheldigt, så han ikke kan se at der er hånd på. Derudover ligner det for mig at der er hånd på Betis´ første mål da han tæmmer den, men jeg er ikke sikker.
Skrevet af Toon Toon!
Utroligt med alle de dommerkendelser eller mangel på samme, som går madrids vej... mourinhos kommentarer om dommerne har vist hjulpet. Nej jeg er ikke en bitter barca fan, men en meget bitter betis fan.

Enig. Dommeren i 2. halvleg..Uha uha. Når Madrid vinder kampe som i går, hvor de maks har fortjent ét point, så blir de mestre. En virkelig underholdende kamp i øvrigt og Madrid spiller frisk fodbold, men de var godt nok heldige med 2. halvlegs dommeren igår. De to straffespark er ganske tydelige og Kaka skulle ha haft sit andet gule efter 55. min. Det er fortjent de bliver mestre - men i går var de heldige.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Xavi_Hernandez
Havde de ikke deres lille argentinske troldmand (der fortjent er kåret til verdens bedste) var Barca blot et udmærket midterhold!
Det er vel, med få undtagelser, det hold der vandt VM. Mon ikke et hold der kan vinde VM også kunne ligge i toppen af La Liga? Jeg tror det.
Skrevet af JannikP
mic_bertel

Ja maks 1 point synes helt klart betis havde fortjent de 3.

Jeg har lagt mærke til at mange skriver at det ville være helt fortjent, hvis real vandt mesterskabet, men hvordan kan en mesterskab egentligt vindes ufortjent?
Skrevet af Toon Toon!
Det krævede nok at ligaen var lidt tættere end i Spanien, men hvis så et af holdet havde haft ekstraordinært mange dommerkendelser med sig, ja så ville det vel ikke være fortjent. Eller hvis nummer 2´s hold var blevet ramt af pest inden den sidste kamp og derfor blev nødt til stille med et reservehold og derfor tabte kampen og mesterskabet (og at nummer 1 ikke havde haft lignende uheld).
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Liv'pool
@Jannik P

I mine øjne vandt Grækenland EM ufortjent. Eller også er jeg bare urolig bitter over at en så kedelig tilgang til fodbold som de havde, kan give pote
Skrevet af JannikP
Liv´pool

Kan godt se hvad du mener, synes også det var ufortjent da Inter vand Chl, af den samme grund som dig, men har bare aldrig oplevet at nogen har sagt det med en liga.
Skrevet af realmadrid7
http://www.marca.com/201…418614.html
Der var ikk hånd på Ramos.. Så det er 1 straffespark, samme antal som Real også blev snydt for, begået mod Kaka.. Derudover kommer Betis første mål efter spilleren tager den ned med albuen, så der skulle have været dømt hånd der.. Men tud i bare videre, det er trods alt nemmere at sige Real vinder pga. dommeren end bare at anerkende de er bedre..
Skrevet af davidoo
Sjovt at se hvordan alle Barca fans tuder :)
http://i39.tinypic.com/2w4ma6q.jpg http://www.jokeroo.com/pictures/sports/new-barcelona-team.html http://www.flickr.com/photos/62581176@N04/5694039349/
Skrevet af Damiano Tommasi
realmadrid7

Nu er Marca jo ikke ligefrem en pålidelig/neutral kilde. De har det med at være temmelig glade for Adobe-pakken :)
Skrevet af Guti&Redondo
@Liv´pool og (@Jannik P)

Så synes jeg det er dig der er bitter :) - for ja det var da dødsygt at se Grækenland vinde på den måde, men synes ikke man kan sige at det var ufortjent. De spillede med de kort de havde, og ja det var ikke særligt inspirerende men det var ikke ufortjent, det er vel bare en smagssag


Og det samme kan vel siges om Inters CL sejr - som jeg i øvrigt synes var vildt fortjent! (og jeg bryder mig overhovedet ikke om Inter!)


Men altså så kan jeg vel også argumentere med at Barcas sejre eller Manchester Uniteds for den sags skyld er dybt ufortjente, for der er da ikke noget mere dødsygt end at se dem spille?
For i følge jeres logik så er det ufortjent når andre finder det gabende kedsommeligt eller har jeg misforstået det?

The love of my life: Real Madrid The infatious crush: Spurs The family: Brøndby The dirty little secret: Hertha Berlin
Skrevet af ILC
Fuld fortjent sejr...anden er der vist ikke at sige, medmindre man er MEGET rød/blå farvet".
Skrevet af YunisYunis
3 fortjente point 100%.

Lige meget hvad resultatet havde været, havde det været fortjent. Betis spillet en fantastisk kamp, og hvis de havde vundet eller fået den uafgjort, havde det været fuldstændig fortjent.

Now, angående de to straffespark, de var klare og tydelige, især Alonso´s. Kan ikke forstå hvordan den ikke blev dømt, dommeren var endda i god placering. Den med Ramos er lidt sværere, han har hånden stortset helt inde til kroppen, så med mindre det er bevidst han gør det, så der uforsættelig.

Ronaldo afgør det igen, det både godt og skidt efter min mening. Godt, fordi jeg håber og tror han kan slå sin egen rekord med 40 mål fra sidste sæson, og score flere mål end Messi. Dårligt fordi jeg gerne vil se andre end Ronaldo afgør kampene, nu scorede Higuain godt nok i går, men det var stortset det vi så til ham. Ronaldo spillede heller ikke en god kamp i går, men afgjorde kampen med sine to mål. Hvis Ronaldo en dag skal spares eller er skadet, så vil jeg gerne se andre kunne afgør kampene.

MOTM må jo nok være Ronaldo. Selvom Ramos også spillet en fantastisk kamp.

Nu det videre til Champions League og forhåbentlig videre til kvart finalerne.
http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=bf_next&list=LLkJzk_dUYFjBaYRvy5f2etA&lf=mh_lolz ^. A disgrace to football. http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o&feature=related ^. Best El Clasico ever! Raul Gonzalez <3
Skrevet af RAMIREZ
YunisYunis

så en topkamp uden Messi og Ronaldo ville være den bedste måde at afgøre hvilket af holdene der er bedst, lyder fint med mig! Du har nemli ret i at det er rart når der er flere om at sætte bolden ind i kassen!
annonce
0