Snak

Mere indhold efter annoncen

Ustoppelige Real buldrer videre

Skrevet af bold
søn 11. mar 2012
Betis kæmpede en brav kamp mod Real Madrid i går, men takket være scoringer af Gonzalo Higuain og to af Cristiano Ronaldo holdt topholdet kursen og vandt 3-2.

Læs hele nyheden her
Skrevet af RealMadrid-Karar
kl 9:10 kommer artiklen ind .. flot!
Real Madrid tilhænger siden 2002. ¡Hala Madrid!
Skrevet af bold.forside
Og den er tynd som bare fanden.

Betis kunne reelt sagtens have snuppet alle 3 point, for med lidt god vilje fortjente de to straffespark. Først hvor Xabi sparker bolden op på sin egen hånd (og holder bolden fra at ryge til hjørne med hånden) og derefter med Ramos.

Det kræver lidt god vilje, for som jeg husker det, så var Ramos´ hånd langs hans krop - det er dog ikke noget jeg vil ligge hovedet på blokken for.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Skrevet af -Usual Suspects-
Det er vist bare Madrids sæson i år. Hatten af for Betis, de havde fortjent minimum et point, set over kampens 90 min.. Madrid spillede endnu engang en rigtig dårlig kamp. Havde Betis fået de to straffespark som de blev snydt for, havde kampens udfald sandsynligvis ikke gået Madrids vej.

Men endnu engang hvor Madrid spiller en dårlig kamp uden tempo og bevægelse, hiver de alligevel 3 point. Det er flot, men godt nok synd for Betis, der må føle sig godt og grundigt snydt..
Keyzer Soze
Skrevet af Acheron 3
Det er igen en af de kampe som viser, hvorfor Real med stor sandsynlighed tager mesterskabet i denne sæson. I de indbyrdes kampe mod Barcelona er de ganske vist gang på gang det næstbedste hold, men til gengæld så udviser de en imponerende stabilitet i alle de andre kampe og vinder også på en dag hvor det ikke rigtig kører for dem.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Djarner
U-dømte straffespark ? Så har man hørt det med ;-) Så desværre ikke selv kampen, men modtog en sms om situationen med Ramos, og at de nok blev snydt for et straffe dér !! Men ingen tvivl om at Madrid har haft heldet i flere kampe, men det kan vel heller ikke undgåes, når man har vundet ALLE ligakampe siden den trist uge med nederlag i Levante, og uafgjort i Santander (med undtagelse af et nederlag til barca) !!

Men vil da sætte stor pris på, at den resultat-mæssige stime fortsætter det næste lange stykke tid !!
Skrevet af usid
Puha en slem dommer præstation. 2 klokkeklare straffespark bliver overset, og ligeledes overset her i artiklen.


wat
Skrevet af Spectator
Fuldt fortjent sejr. Dejligt at se et hold dog, som Betis, der ikke allerede har givet op på forhånd. Det gav en virkelig god kamp.

De to udømte straffe? Der var kun et, nemlig Ramos´, der reelt kunne dømmes, men ved Molinas mål er der også hånd på. Dommeren kan jo ikke fløjte for alt, og de der gutter inde på fcbarcelona.dk er sku sørgelige at høre på, bare fordi de ikke har et vinderholds held i år.


iHala Madrid y nada más!
Skrevet af hoddle
intelligens er et fremmedord få de lattelige Barca drenge herinde
Skrevet af raul_madrid
Indrømmet, vi var sgu heldige i aftes!
Betis fortjente en uafgjort efter en god indsats.
mon ikke dommeren alligevel er mere glad for checken fra Perez?

PIV PIV, snup en kiks!
Det er meget normalt trænere og spillere takker dommerne efter kampen, uden der nødvendigvis ligger mere i det!
Du pisser på mig? Jeg pisser på dig!
Skrevet af Ribs
intelligens er et fremmedord få de lattelige Barca drenge herinde


det er heller ikke intelligent at forveksle få og for
Skrevet af Bayer04
Betis kunne ligeså godt have vundet den kamp..... Men det kendetegner Real i denne sæson at selv når de spiller lorte fodbold så vinder de.. VINDERMENTALITET
Skrevet af Spectator
Ribs

Det er tilgengæld mere uintelligent at forveksle held med korruption.

iHala Madrid y nada más!
Skrevet af Aleksander
Av, av, av. Selv på en dårlig dag går Ronaldo ind og laver 2 kasser, og sikrer sejren. Kan kun tage hatten af, for den mand!
Skrevet af usid
Ja, vindermentalitet at redde bolden med hånden i overtiden. <o/

Ingen tvivl om at Madrid bare har en bedre sæson end Barca (indrømmet, MEGET bedre), men at prøve at bortforklare de 2 forseelser begået af Alonso og Ramos er da helt fjernt. Det bliver vel ikke meget mere tydeligt?

Jeg havde lige håbet, at denne kamp måske kunne være starten på enden for Madrid og at Barca ville lave et vildt comeback, men nej. Tillykke med mesterskabet RM.
Skrevet af slotskis
Spectator:

Du er da noget farvet i brillerne...Men sådan er det af og til. Har ingen anelse om hvad der står på fcbarcelona.dk....hvorfor dog blande det ind i snakken herinde.

Endnu en svag artikel fra bold...buldrer er i mine øjne ret misvisende.

Vinderholds held...jaja...

De fleste ligaer har efterhånden så mange dommer fejl, at det er helt til grin. Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvordan situationerne havde set ud rundt omkring, hvis man benyttede sig af moderne teknologi...Real har i mine øjne været EKSTREMT heldige med dommerne - jaja tager mig en tudekiks.
Skrevet af Kneehow
Marcelo er satme et svin.

og Real var dælme heldige at der ikke blev dømt 2 straffespark.
Skrevet af Tjulani
"intelligens er et fremmedord få de lattelige Barca drenge herinde"

Der er vidst ikke nogen der kan betvivle at Barca-Real diskussionen vil være meget farvet fra BEGGE sider. At kalde den ene side "lattelige" er ja - latterligt...
Skrevet af Dannen74

Real har været lidt heldige de sidste par udekampe. men når man ser over den samlede sæson er der jo en grund til at de fører 10/13 point. Langt større stabilitet og en sult for at vinde ligaen.

Hvis man endelig skal "vræle" lidt skal det nok nærmere være for de hold, som bliver snydt i deres kamp for overlevelse, eller i deres kamp for Europæisk deltagelse. Men her kan man finde eksempler, fra både Real og Barcelona kampe.
A B C
Skrevet af raul_madrid
Men det kendetegner Real i denne sæson at selv når de spiller lorte fodbold så vinder de..

Tja, det var sgu ikke kønt i aftes...
Det samme gælder Barcelona, der spiller den ene lortekamp efter den anden. Havde de ikke deres lille argentinske troldmand (der fortjent er kåret til verdens bedste) var Barca blot et udmærket midterhold!
OK vi glemmer lige el Classico et øjeblik ;-)
Men i denne sæson har Real været mere stabile end Barca, der har haft mere end svært ved at motivere sig til de "tynde" kampe.
Du pisser på mig? Jeg pisser på dig!
Skrevet af JannikP
Utroligt med alle de dommerkendelser eller mangel på samme, som går madrids vej... mourinhos kommentarer om dommerne har vist hjulpet. Nej jeg er ikke en bitter barca fan, men en meget bitter betis fan.
annonce
0