Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja det handler om at bortforklare den manglende motivation i Liverpool truppen. Det er jo tilladt at være utilfreds med dommeren, men der er bare et mønster fra klopps side.
Meget fint, at han ikke er helt blind for, at de spillede dårligt. Men hvorfor skal der være en helt absurd undskyldning tilknyttet ethvert nederlag?

Det tyder jo meget på en virkelig dårlig taber. Man må håbe for Liverpool, at det blot er et mediestunt for at fjerne fokus fra sine spillere. Hvis ikke, så forklarer det meget godt, hvorfor det gik SÅ elendigt med Dortmund til sidst, og det tyder ikke på en lys fremtid for Liverpool.
Vis lidt format menneske. Der har aldrig været flere øjne på de situationer. Jeg har svært ved at forstille mig, man kan begå 5 forseelser i samme sekvens uden en dommer, en linjevogter og VAR vognen reagerer.
Det jo en vanvittig påstand, og udpensler bare egne mangler
Som altid efter hver kamp giver Klopp en opsummering af kampen fra sit eget perspektiv. Han fremlægger det gode og det dårlige fra sit eget hold og hvordan modstanderholdet har influeret Liverpools præstation. Interviewene er altid gode og interessante da han ikke holder sig selv tilbage, men taler ærligt og åbent om kampen (måske stadig med adrenalin i blodet).
De dårlige medier vælger som oftest at fremhæve det ene kritiske eller negative og lave en artikel ud af det. Herefter kan hylekoret begynde om Klopps ageren.
Klopp - Mourinho. Hvad er forskellen på de to udover antallet af titler… ikke den store efter min mening. Det er efterhånden næsten ynkeligt at høre på, mangel på format
Stop nu med at forsvar klopp det er pinligt for jer?? Han udtaler andet steds at tale med dommeren er som at tale med i mikroovn? Er det også taget ud af kontekst?? Stop nu jer selv, han er fyret efter sæsonen med de nye ejere
Det her er forskellen på Pep og Klopp, Pep brokker sig aldrig over dommeren eller modstander holdet, han kritisere altid sig selv eller holdet på dagen, hvorimod Klopp altid skal pege på dommeren, eller modstander holdet.

Det ville klæde Klopp at se mere indad, generalt er der en alt for høj tendes til altid at give dommeren skylden, eller brokke sig over noget latterligt.
Pep kan skam også brokke sig over dommeren. https://www.manchesterworld.uk/sport/football/manchester-city/pep-guardiola-complains-about-referee-inconsistency-as-man-city-lose-to-liverpool-3881865

Men ud over det så synes jeg egentlig bare at Klopp skal klappe i. Brentford vandt, og de er dygtige. Nu er de nr. 7 hvilket er en utrolig flot præstation.
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Hold op han klynker konstant, Klopp.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Åhh gud. Så kender man skrigeskinken igen når der er sportslige udfordringer. Hvilken mentalitet…
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
annonce