Snak

Mere indhold efter annoncen
Lfc budget ligger så langt over Brentfords. Lfc burde vinde … let. Problemet er nok at han er blevet for selvfed. Nederlagene begynder at bliver til dagligdagene . Hvad gør han så ? Giver dommerne skylden. Han er løbet tør for krudt og kan ikke motivere spillerne 100%. Sikke en klopp-hat
Klopp er en fucking tøs.
UTD
Han er en dygtig træner, men hans konstante græden over dommeren er trist, og det gælder i øvrigt mange andre trænere, det er en sørgelig udviklingen, jeg forstår sku ikke at nogen gider at dømme fodbold kampe.

Verdens mest utaknemmelige job er jobbet som dommer, du kan aldrig gøre det godt nok pga. typer som Klopp. Spillerne på banen er også helt ved siden af, når de konstant brokker sig eller udtaler sig om dommeren efter kampen.
Også vildt, at kampen er kaotisk, at ikke engang VAR kan se forseelsen!
@daffe

Jeg er sikker på at ingen spillere fra City nogensinde har brokket sig over en dommer...
Klubber: Folk kan desværre ikke debattere når man skriver hvilke klubber man holder med. Sad but true.
Måske læser jeg artiklen forkert, men syntes da, at Klopp roser Brentfords måde at spille fodbold på, især når de spiller mod Liverpool. Tror aldrig man finder en træner, som er tilfreds med at tabe, der er vel altid et eller andet at brokke sig over, om man så var spillet ud af tegnebrættet.
annonce