Snak

Mere indhold efter annoncen

Utrolige Messi strålede i overlegen derbysejr

lør 8. dec 2018
FC Barcelona slog lørdag aften bysbørnede fra Espanyol med overbevisende 4-0. Lionel Messi brillerede med to fremragende scoringer på direkte frispark.

Læs hele nyheden her
Vanvittig kamp af verdens femte bedste spiller. Hvis han fortsætter dette niveau er han vel snart verdens bedste igen? Utroligt niveau han lægger for dagen med to flotte frisparksmål (de sidste 4 sæsoner har han alene scoret flere frisparksmål end alle andre klubber i top 5-ligaerne) og en fuldstændig vanvittig assist til Dembélé.

De, der stemmer bør virkelig se mere La Liga. Godt nok var Messi fantastisk i dag, men det er vel snarere normen at han spiller på dette niveau weekend efter weekend.
Brøndby og Barcelona. REMONTADA!!
Verdens bedste slår til igen, igen. Intet nyt under solen. Arturo Vidal har været vores bedste midtbanespiller i fire kampe i træk nu, fantastisk energi og passion han medbringer. Dembele fortsætter også sin flotte lille stime, og Coutinho hører bare til på bænken, bidrager med intet som hverken kant eller midtbane.
hehe Messi viser lige hvorfor han er verdens bedste. hold fast en latterlig god kamp fra ham af. 2 frisparksmål endda. og adskille psyco afleveringer der splittede espanyol ad. messi svarer lige på den tvivl der ka være, om hvem der er bedst.;)
fodbolden skaber den bedste glæde i livet;)
Shit en kamp af Messi. Espanyol kunne ingenting gøre.
God kamp af Dembele, Vidal, Busquets og Semedo også synes jeg.
Endnu en vild kamp fra Messi denne sæson. Dembele og Vidal gjorde det også fornuftigt. Vidal knokler virkeligt for holdet, hvilket er rart at se, og Dembele begynder at lykkes med mere og mere, hvilket er godt for hans selvtillid og forhåbentligt noget, der gør, at han begynder at tage sit ansvar lidt mere seriøst.

Forstår dog ikke, hvorfor man giver Denis Suarez spilletid, når vi har Alena siddende på bænken. Alena er fremtiden - ikke Denis Suarez - så hvorfor ikke give ham alle de minutter, vi kan, når vi har ham med i truppen. Denis Suarez ryger jo alligevel inden alt for længe - han er tydeligvis ikke en del af Valverdes planer for holdet og han har selv ved flere lejligheder været ude og udtale, at han er utilfreds med spilletiden. Når Arthur er tilbage, så er det ganske enkelt slut med spilletid for ham. Lad os dog bruge vores få, dyrebare spilleminutter i de store kampe (læs: La Liga og CL) på spillere, som har en fremtid i klubben. Jo mere spilletid Alena kan få med førsteholdet, desto bedre.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
Verdens 5. bedste...pff...ballon d´or har tabt alt troværdighed!
Dem som stemte Messi ind som verdens 5 bedste spiller i 2018. Gid i må skamme jer over jeres idioti. Det kan godt være at I har jeres mening om hvilke titler er mest "værdifulde", men fodbold har i ikke forstand på.

Lige som de sidste 3 år spller Messi endnu en fantastisk kamp med 2 mål + 1 assist + 2 assist til 2 100% muligheder som bliver brændt.

En negativ ting for Barcelona er at Coutinho kommer ind og spiller en så ringe kamp, hvor Barcleona har 100% styr på tingene.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Haha, det er sgu vildt at se hvor ondt Ballondyr har gjort på Barca fans. Det er vist en pris som betyder meget for jer.
Hold nu op en god kamp af Barca, over hele linjen! Især første halvleg. Vel kun Busquets der ikke har en super kamp.
Vidal har i den grad givet Valverde et luksusproblem på midtbanen. Dembele stadig med for mange fejl, men han vokser og bliver bedre og bedre, sindssygt gode aktioner og et super mål.
Pique en klippe i forsvaret, Semedo har efterhånden fundet et super stabilt niveau.
Verdens bedste slår igen sin status fast med syvtommersøm, med afstand, ballon eller ej. Synd han ikke får sit hattrick med et hav af kæmpe chancer, som mere eller mindre skabes af ham selv.
Barca
Har brugt meget tid på at forsvare Dembélé, men må indrømme han idag laver flere afspil der er grotesk upræcise, også hans positionering på banen er undertiden mystisk, stadig indfald af genialitet, dog, inkl. målet.

Messi - ingen over, ingen ved siden af.

annonce