Snak

Mere indhold efter annoncen

Uvis fremtid for Salah: Det bliver meget trist

Skrevet af bold
fre 22. apr 09:05

Mohamed Salah ved fortsat ikke, om han kommer til at forlænge med Liverpool. Han slår dog fast, at hvis det ender med en afsked, at det så ville blive meget trist.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(171435223006)
Må erkende, at jeg ikke kender andre klubber, der er større end ManCity og Liverpool lige nu, uagtet hvad jeg så måtte mene om dem og de tilhørende fans.
Skulle da lige være Bayern, men de har ikke set alt for godt ud på det seneste…
Men det jeg vil sige med det var hvor i alverden Salah ellers havde tænkt sig at tage hen?! Han spiller på øverste hylde og ethvert klubskifte til andre end de nævnte vil jo være et niveau ned. Men måske ikke for ham
… and the Spurs go marching on! Spanien: Barca - du ved, der hvor den bedste spiller i historien spillede Danmark: AaB - du ved, den bedste klub i Danmark... vil nogen mene
Skrevet af Lasse599
Må erkende, at jeg ikke kender andre klubber, der er større end ManCity og Liverpool lige nu, uagtet hvad jeg så måtte mene om dem og de tilhørende fans.
Skulle da lige være Bayern, men de har ikke set alt for godt ud på det seneste…
Men det jeg vil sige med det var hvor i alverden Salah ellers havde tænkt sig at tage hen?! Han spiller på øverste hylde og ethvert klubskifte til andre end de nævnte vil jo være et niveau ned. Men måske ikke for ham


Ønsket om en anden liga spiller vel også ind?
Prøve noget mere..

Og at sige at Real Madrid (f.eks) skulle være et skridt ned, er sgu lidt dumt...
Større stadions og flere tilskuere til kampe.. Varmere himmelstrøg også...

Der er da mange ting som kan spille ind - end kun lige hvilket hold der pt spiller bedst.
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af Ephedrine
Håber flere klubber begynder at sige nej til disse groteske lønkrav og f.eks droppe Mino som agent.
Men så længe klubber som City og PSG står klar med oliepengene, så vil der nok altid være spillere der mener de er mere værd.
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Skrevet af badazz
Ønsket om en anden liga spiller vel også ind?
Prøve noget mere..


Ud fra hans udtalelser, så lyder det ikke til at være problemet:
"- Jeg ved ikke, om jeg bliver, jeg har et år tilbage. Jeg tror, at fansene ved, hvad jeg vil have, men hvad angår kontrakten, handler det ikke kun om penge.

- Så jeg ved det ikke, og jeg kan ikke fortælle noget. Jeg har et år tilbage, og fansene ved, hvad jeg vil have."
Det handler om penge, og noget mere som fansene åbenbart ved hvad er :-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af FalconLFC
Måske handler det også om længden på kontrakten?
Skrevet af MortenM
Altså jeg som fan må da erkende at jeg ikke ved andet end at det er indholdet af kontrakten der er issuet. Og så kan det vel kun være penge eller længden på kontrakten der kan være tale om?
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Skrevet af skkh
Er der en fan, der ved, hvad han vil have, som kan fortælle mig det?

Hvis det er ikke er penge, men lunere vejr eller flere tilskuere på stadions, så var der vel kommet en afklaring nu.

Der har tidligere været noget fremme om, at Salah ønsker en forsikring om, at der investeres stort i truppen - men som det kører lige nu, er det svært at se, hvad der skulle investeres i? Ja, vi vil alle gerne have Haaland og Mbappé, men det er både urealistisk (finansierings-/lønmæssigt, også ift. lønstruktur) og heller ikke det rigtige sportsligt pt. i min optik. Det kan så ændre sig, netop hvis Salah smutter ;-)
Skrevet af Smör40
Det er da bare at skrive under Salah! Liverpool tilbyder ham jo en rigtig fin løn, så hvis han går op i sin egen karriere og ikke kun en kæmpe hyre, så er han jo det bedste sted han kan være.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Kroesus
Er der en fan, der ved, hvad han vil have, som kan fortælle mig det?

Jeg skulle lige til at spørge om det samme.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af KiksetIndspark
Han tager vel til PSG, haha.
Skrevet af skkh
@KiksetIndspark

Tager han væk, så vil jeg håbe, det er der, for så får Liverpool helt sikkert sine penge, Salah får sine penge, og vi andre kan glemme ham stille og roligt ;-) Kunne godt unde ham/tænke mig at se ham i Real Madrid dog, hvis han ikke vil fortsætte i Liverpool.
Skrevet af Slettet(521553231001)
Vi finder nok aldrig ud af, hvad problemet virkelig er. Nok ikke sort-hvidt i hvert fald. Men alle fans håber han forlænger. Han er i min optik et par enkelte pokaler fra at blande sig i bedste spiller nogensinde i Liverpool.
Skrevet af JEGerUenig
Det er vel Real Madrid der lurer ham?? Real er vel Sammen med Barca ligestille på vej til større tider igen.

Real er på vej til Vinde ligaen samtidig med de er i en semifinale i CL...

Real og Barca spiller med flere unge spillere end nogle af top klubberne i PL, samtidig så det muligt det om 3-5 år betyder de hold kan være alt dominerende igen.

Mit bud ville være Salah godt kunne tænke sig prøve det af i en Real Madrid trøje, uden selvfølgelig baserer det på andet en alle de rygter der har været mellem ham og klubben på seneste.
Skrevet af Slettet(521553231001)
I Real kan han i hvert fald fokusere fuldt ud på det offensive. Salah, Benzema og Mbappe er ikke et dårligt angreb!
Skrevet af Binne7
Er sgu lidt ambivalent her. Salah er en fantastisk Liverpool spiller, men vil han få samme succes andre steder, hvor systemet ikke er sat op efter en spiller som netop salah?
Han er jo blomstret hel vildt op, siden han kom til, i Roma nærmede han sig et godt niveau, men slet ikke i nærheden af det han har nu.
Man må jo sige, at de har den backup på hans plads…
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
Skrevet af zax
"Er der en fan, der ved, hvad han vil have, som kan fortælle mig det?"

Der har kun været spage rygter om det, men i og med at de ikke allerede er blevet enige om en forlængelse, så kan vi vist kun gå ud fra, at Salahs krav er for høje ift. den lønstruktur man overordnet ønsker i klubben. Problemet er nemlig, at de andre spillere så osse måske vil have deres kontrakter genforhandlet, og det kan give en masse gnidninger, uro og utilfredshed, som kan føre dårligere trænings og kamp præstationer med sig osse.

Salah passer perfekt ind i Klopps systemer, og er klart deres bedste offensiv piller de sidste 5 år, men jeg tror desværre at han må videre til sommer.
Skrevet af Vincent Gigante
Salah har I øvrigt ad flere omgange sagt, at han ønsker at blive i England - og ikke skifte væk fra Premier League.

Han har stiftet familie, der er faldet godt til i Liverpool-området. Dertil er Salah en reserveret og lidt introvert person, der ikke nødcendigivis ville passe ind i storklubber som PSG mv.

Det er lidt mystisk, hvad der er vejen for at forlænge kontrakten. Agenten Rami skulle Salah have givet løbepas. Det kan forbedre situationen.
Edge lord
Skrevet af MortenM
Der er jo ingen af os der reelt ved hvad der er udfordringen. Men skal vi op i Haaland beløb eller de bedst betalte i PL så er jeg sikker på at Liverpool går en anden vej.

Elsker Salah, både som person og som spiller vil for altid være en liverpool legende i mine øjne. Men er vi oppe i de beløb som City angiveligt vil give Haaland eller bare KDB og Manchester United niveau så er det bedst vejene skilles. Klubbens struktur skal ikke smadret for en spiller og specielt ikke når man er så godt besat med andre alternativer.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Skrevet af YoGo
Haha ja er han ikke lidt selvmodsigende der? Hvordan skal fansene vide hvad han vil når han åbenbart ikke selv ved det? Tror han ryger til Barca til sommer hvis de har råd til ham og det ikke lykkedes dem at få Lewandowski.
Skrevet af Slettet(010630220607)
Gad vide om det er en garanti i forhold til en direkte substitut for ham? Liverpool er i medierne adskillige gange blevet sat i forbi delse med Saka fra Arsenal. Måske det handler om, at han ikke gider forlænge, hvis de køber en direkte konkurrent til hans plads.
Lyngby Arsenal
annonce
0