Snak

Mere indhold efter annoncen
@KiksetIndspark

Tager han væk, så vil jeg håbe, det er der, for så får Liverpool helt sikkert sine penge, Salah får sine penge, og vi andre kan glemme ham stille og roligt ;-) Kunne godt unde ham/tænke mig at se ham i Real Madrid dog, hvis han ikke vil fortsætte i Liverpool.
Vi finder nok aldrig ud af, hvad problemet virkelig er. Nok ikke sort-hvidt i hvert fald. Men alle fans håber han forlænger. Han er i min optik et par enkelte pokaler fra at blande sig i bedste spiller nogensinde i Liverpool.
Det er vel Real Madrid der lurer ham?? Real er vel Sammen med Barca ligestille på vej til større tider igen.

Real er på vej til Vinde ligaen samtidig med de er i en semifinale i CL...

Real og Barca spiller med flere unge spillere end nogle af top klubberne i PL, samtidig så det muligt det om 3-5 år betyder de hold kan være alt dominerende igen.

Mit bud ville være Salah godt kunne tænke sig prøve det af i en Real Madrid trøje, uden selvfølgelig baserer det på andet en alle de rygter der har været mellem ham og klubben på seneste.
I Real kan han i hvert fald fokusere fuldt ud på det offensive. Salah, Benzema og Mbappe er ikke et dårligt angreb!
Er sgu lidt ambivalent her. Salah er en fantastisk Liverpool spiller, men vil han få samme succes andre steder, hvor systemet ikke er sat op efter en spiller som netop salah?
Han er jo blomstret hel vildt op, siden han kom til, i Roma nærmede han sig et godt niveau, men slet ikke i nærheden af det han har nu.
Man må jo sige, at de har den backup på hans plads…
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
"Er der en fan, der ved, hvad han vil have, som kan fortælle mig det?"

Der har kun været spage rygter om det, men i og med at de ikke allerede er blevet enige om en forlængelse, så kan vi vist kun gå ud fra, at Salahs krav er for høje ift. den lønstruktur man overordnet ønsker i klubben. Problemet er nemlig, at de andre spillere så osse måske vil have deres kontrakter genforhandlet, og det kan give en masse gnidninger, uro og utilfredshed, som kan føre dårligere trænings og kamp præstationer med sig osse.

Salah passer perfekt ind i Klopps systemer, og er klart deres bedste offensiv piller de sidste 5 år, men jeg tror desværre at han må videre til sommer.
Salah har I øvrigt ad flere omgange sagt, at han ønsker at blive i England - og ikke skifte væk fra Premier League.

Han har stiftet familie, der er faldet godt til i Liverpool-området. Dertil er Salah en reserveret og lidt introvert person, der ikke nødcendigivis ville passe ind i storklubber som PSG mv.

Det er lidt mystisk, hvad der er vejen for at forlænge kontrakten. Agenten Rami skulle Salah have givet løbepas. Det kan forbedre situationen.
Edge lord
Der er jo ingen af os der reelt ved hvad der er udfordringen. Men skal vi op i Haaland beløb eller de bedst betalte i PL så er jeg sikker på at Liverpool går en anden vej.

Elsker Salah, både som person og som spiller vil for altid være en liverpool legende i mine øjne. Men er vi oppe i de beløb som City angiveligt vil give Haaland eller bare KDB og Manchester United niveau så er det bedst vejene skilles. Klubbens struktur skal ikke smadret for en spiller og specielt ikke når man er så godt besat med andre alternativer.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Haha ja er han ikke lidt selvmodsigende der? Hvordan skal fansene vide hvad han vil når han åbenbart ikke selv ved det? Tror han ryger til Barca til sommer hvis de har råd til ham og det ikke lykkedes dem at få Lewandowski.
Gad vide om det er en garanti i forhold til en direkte substitut for ham? Liverpool er i medierne adskillige gange blevet sat i forbi delse med Saka fra Arsenal. Måske det handler om, at han ikke gider forlænge, hvis de køber en direkte konkurrent til hans plads.
Lyngby Arsenal
annonce