Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad er det fansene ved? Altså.. det er squ da en mærkelig udtalelse. Sig hvad du vil have i stedet for.

Kassen for at blive. Du er tæt på trofæ, CHL osv.

Giver ingen mening - men tror han er grisk nu hvor han ved at det er muligt ift de store klubber i verden. Mon ikke der står Real Madrid på sedlen næste gang eller PSG.
Salah salg til sommer og så all in på Mbappe, han er jo gratis.
Liverpool er i medierne adskillige gange blevet sat i forbi delse med Saka fra Arsenal. Måske det handler om, at han ikke gider forlænge, hvis de køber en direkte konkurrent til hans plads.Det er jo aldeles ligegyldigt hvis Arsenal alligevel ikke vil sælge.
Desuden er Saka trods alt ikke på et niveau hvor han ville tage nævneværdig spilletid fra en af ligaens allerbedste spillere.
Hvad der driver de spillere på Salah´s niveau må være oplevelser. Pengene må være sekundært. Han har vel sikret sig selv og sin ganske givet omfangsrige familie resten af deres dage.
Det at kunne lide at møde fansene og spille for et hold som vil være offensive hele tiden må være drivkraften.
Han bestemmer dog ikke helt selv, og hans agenters job er at skaffe ham den bedste kontrakt på et hold som passer til hans spillestil. Ender det med forlængelse, får hans agenter stadig penge, men nok ikke lige så meget som ved et skifte.

Håber han forlænger og bliver en legende i Liverpool, men har forståelse for hvis han mener han har opnået hvad han kan der efter næste sæson. Eller denne.
Det er dog helt givet at uanset hvor han end kommer hen, får han ikke samme dedikerede fans. Skulle lige være Palace, men de har ikke råd til ham.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Hvem ville ikke vælge Barca og Real Madrid foran Man city/united og liverpool?
Helte og Legender Laudrup, Vieri, Del Piero, Ronaldo de lima, Ferguson, Adams, Peter Kjær, schmeichel peter,Rivaldo, Roberto Carlos. Alan Shearer, Michael owen, Known,Cantona og Mogens Krogh MAN united all the way
Man bliver sgu lidt træt når der her stjerner begynder at tale om "jeg vil gerne blive, men det er ikke op til mig". Hvis du gerne vil blive, så skriv under. Sværere er det ikke.
@Sony1
Erling Haaland valgte Real Madrid fra til fordel for Man City.
Han vil have at Jurgen Klopp forlænger sin kontrakt, som pt. kun løber til 2024.. Det er derfor han ikke selv har forlænget endnu.
Det er vel Real Madrid der lurer ham?? Real er vel Sammen med Barca ligestille på vej til større tider igen.

Real er på vej til Vinde ligaen samtidig med de er i en semifinale i CL...


Real Madrid har aldrig været væk. De er ikke på vej tilbage. De er stadig på toppen. I denne sæson er de i CL semifinalerne ligesom de plejer. Sidste sæson var de der også efter at have slået Liverpool ud stensikkert. Forrige sæson var de der også. Og de seneste 3 sæsoner, har de vundet ligaen 2 gange.

Barcelona er til gengæld på vej tilbage. De er ude af alle turneringer nu men til næste sæson ser de konkurrencedygtige ud.
"Salah salg til sommer og så all in på Mbappe, han er jo gratis."

Han er allerede afsat.
@Cityzens_66
Har du nogen kilde på det eller er det ønsketænkning? At han ender i City, er ikke ensbetydende med resten er fravalgt. Man skal også have budt for at blive fravalgt.

Hvis man skal tage udgangspunkt i rygterne, er han netop mere interesseret i Real men der har ikke været bud fra dem. Nu æder jeg ikke alle ryger selv, men der har ikke været et eneste rygte den anden vej.
annonce