Snak

Mere indhold efter annoncen

Valencia raser over Barca-straffe og VAR

man 18. okt 2021

Valencias cheftræner forstår intet af, at Barcelona fik tilkendt straffespark i situationen. Jeg forstår ikke på nogen måde, hvorfor VAR eksisterer så, siger han.Læs hele nyheden her
Fuldstændig latterligt at man ikke kigger på VAR.
Gaya prikker bolden først, simpelt, om han gøre det forfra, bagfra eller fra siden er ensbetydende, han prikker den først.

Den ene dag kigger VAR på alt, andre dage er det som om de ikke engang har det.
Det som om nogen enkelte dommer føler sig hævet over VAR og ikke engang gider kigge på det, da de ikke vil indrømme deres fejl.
Valencia CF siden 2005. Barcelona - Valencia CF (2010) http://bit.ly/2yNc2nD
Tja… nu har jeg ikke noget i klemme ift. nogle af holdene, men jeg har lige set situationen, og ja, Gaya prikker bolden først, men det betyder faktisk noget, at det er en tackling bagfra. I og med at han rammer Fatis støtteben, så skal tacklingen vurderes som hensynsløs eller voldsom, og så er der frispark. Eller straffe i dette tilfælde. Det er en farlig situation for angriberen, som forsvaren skaber. Så den er god nok - om man Ian lide reglen eller ej, så dømmer dommeren korrekt.
Der er jo straffe - manden springer ned i benene på Fati og rammer både bold og mand.
F.C.K har mere historie end jeres bindegale sociale sammenslutning af en klub.
Men ja, uanset om der er straffe eller ej, så må dommeren selvfølgelig tjekke det efter på det skide VAR, som sandelig ellers bruges i tide og utide. Hvorfor dog ikke i det her tilfælde? Jeg forstår træneren (omend det nok ikke nytter meget at han henviser til sin forsvarsspiller, som naturligvis ikke havde rørt manden, om han så end lå tilbage i 5 dele).
Forsvarsspileren tager en chance, går han ikke ned i tacklingen, så scorer Fati helt sikkert. Det er en vanvittig svær tackling at holde ren og ser heller ikke til at lykkedes helt for forsvarsspilleren

@Sacra:
Hvis var-dommerne ikke ser en klar og tydelig fejl og måske også ser straffe, hvorfor er det så dommeren skal ud og se den igen?
Lige præcis. Dommeren skal kun ud og kigge på skærmen, hvis VAR-dommerne mener han måske skulle have dømt anderledes.
Y. N. W. A. #JFT97
Jeg synes at det er et meget tyndt straffe. VAR-reglerne er dog således at hvis der er den mindste kontakt kan de ikke omstøde et straffespark. Det virker tåbeligt, men det er nu en gang sådan det er pt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Ligesom dem i studiet (og Madrid avisen åbenbart) synes faktisk den er okay, fati forsøger faktisk at spille situationen til ende, men bliver begået noget strafbart mod ham der forhindrer det. Ikke som Hedlund hvor bolden springer fra ham og så han forsøger at falde ved en berøring
Jeg forstår godt Valencias frustration over det dømte straffespark som ved langsom gengivelse virker tynd.. Men det er en svær situation da taklingen sker bagfra og der er svært at vurdere for dommeren.
annonce