Snak

Mere indhold efter annoncen

Valencia sælger landsholdsangriber til Leeds

Skrevet af bold
ons 26. aug 2020

Valencia er blevet enige med Leeds om en transfer af den spanske landsholdsangriber Rodrigo Moreno.Læs hele nyheden her
Skrevet af Afløseren
Godt køb af Leeds! Hvis han kan falde til i det engelske kan han blive afgørende for om Leeds klarer sig fri af nedrykning i år. Jeg krydser fingre for at han ikke bliver en ny Soldado
FCN
Skrevet af Leeds66
Spændende spiller at få til klubben - og spændende hvad Bielsa´s plan er. Nok noget med at omsætte flere af chancerne til mål....men på bekostning af Bamford og hans løbearbejde?
Skrevet af RunningMan
Bamford har aldrig haft niveau til mere en Silkeborg. Klasse signing af en klassespiller som alt andet er mindst to niveauer over ex Bamford.
Skrevet af sørenob
Nogle der kan sætte ord på ham. Er han fysisk og købestærk som PB, eller en anden type?
Skrevet af quazz
Han er ekstrem hurtig og minder måske lidt om Agbonlahor i sin tid, før han faldt i niveau dog.
Skrevet af BARCAERBEDST
Han er også en teknisk god arbejdende type. Tidligere har han også spillet i venstre side af et 3-mands angreb. Han er i familie med Thiago og Rafinha fra la Masia. Og så var han i en periode forreste mand for Spanien. Jeg håber det blir godt for Leeds.
Skrevet af Manndrop
Hurtig, Teknisk, men stadigvæk forholdsvis stærk. Kommer til at spille som Falsk 9´er, som han også har gjort det senest i Valencia. Ikke speciel god foran mål, så ham og Bamford har det til fælles
Leeds #MOT Aab
Skrevet af Diesel - MOT
Løbestærk og teknisk og elendig foran mål - waste of money..
og så er han oven i købet "allmost over the hill.."

Håber mine ord bliver gjort til skamme !

Ser bare sådan på det, at der var så mange andre spændende spillere vi kunne hente ind for de penge, eks. Odsonne Eduard fra Celtic !
Men kan godt se, at han passer ind i den måde Bielsa gerne vil have spillet til, at foregå.

MOT - ALAW
Leeds United 4 Ever Marching On Together !
Skrevet af davidbowie
Tænker det er en markant opgradering i forhold til Bamford. Og han kommer til en klub som producerer chancer på samlebånd, så mon ikke han kan få sparket en del bolde i kassen?
Skrevet af laligafan
Desværre har Valencia problemer med økonomien, synd for ham. Ikke den fedeste klub at komme til.
Valencia spiller da i det mindste til tider go fodbold.
Skrevet af Slettet(171846210701)
@laligafan
Jeg har det helt modsat. Jeg synes, Leeds er en fed klub at komme til. De er netop rykket op i PL, har et godt stadion og er en stor klub rent traditionsmæssigt. Hvis han kan være medvirkende til at konsolidere Leeds i PL, må det være en ret god oplevelse for ham.
Benner
Skrevet af Blodpenge
@laligafan

Hvorfor er det synd for ham? Han har vel selv valgt at skrive under
Skrevet af Slettet(171846210701)
@Blodpenge
Jeg læser
Benner
Skrevet af Slettet(171846210701)
@Blodpenge
Se bort fra mit første indlæg til dig. Det var en fejl, og gav ingen mening:-)
Jeg tror, at laligafan er ærgerlig over, at Moreno ikke kan blive i Valencia pga. dårlig økonomi, mere end hans skifte til Leeds, men det kan være, at du får svar fra vedkommende:-)
Benner
Skrevet af Landa
En kæmpe satsning af Leeds. I min verden er beløbet for højt. Det er ikke mange år siden, at Leeds ingen penge havde.
Skrevet af emad
Valencia er både historisk og nuværende en større klub end Leeds. Derudover er Rodrigo ikke en særlig målfarlig angriber, men håber det kommer til at gå ham godt i Leeds, da jeg er stor tilhænger af Bielsa.

Havde godt nok ikke hørt Valencia havde økonomiske problemer men det hjælper nok heller ikke at lande udenfor de europæiske pladser.
Skrevet af MKilgallon
Hvis det er meningen han skal erstatte Bamford så bliver det meget spændende om han kan udfylde det løbearbejde mm. som Bamford jo altid er garant for.

Og lad os da endelig håbe han samtidigt kan nette mere end 10 gange pr. sæson.

Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af MKilgallon
Men når Barca byder 80 mio pund på ham i januar og Bielsa ser lyset i ham så må der da være muligheder for at han kan blive en succes!
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
annonce
0