Snak

Mere indhold efter annoncen

Vallys bekræfter Brøndby-interesse

søn 31. jul 19:16

Nicolai Vallys bekræftede efter Silkeborgs sejr søndag, at Brøndby har henvendt sig i forhold til en transfer.Læs hele nyheden her
Men han vil ikke bekræfte FCK interesse? Mon ikke han er i FCK om få dage.
Han ryger ikke i det her vindue. Silkeborg sælger formentligt først ud af sølvtøjet til vinter når de europæiske kampe er overstået.
Det vil være fornuftigst at beholde Vallys for enhver pris.
I know what you did last decade against Hobro
Hvad skal FCK med endnu en kant?
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Jeg fatter ikke, hvis FCK tror, at Vallys kan løse deres problemer. De har allerede for mange offensive spillere, som på papiret er gode gode nok til at dominere superligaen.

Vallys er en fin spiller, som fungerer super i Silkeborgs system. Men personligt tror jeg mere på, at han ender som Greve i Brøndby end Robert Skov i FCK. Af samme grund skal Brøndby heller ikke bruge 15 mio kr. på ham.

Find en spiller, der ikke allerede har toppet - og som i øvrigt har mere fart end Vallys, for det mangler Brøndby rigtigt meget.
Al ære og respekt for at Brøndby er en større klub end Silkeborg, men hvad skulle han dog tage dét skifte for? Han er ikke 21 år længere. Han er nødt til at tage et reelt spring fremad hvis han vil noget med karrieren. 2-3 år i Brøndby og så MÅSKE noget større? Det virker helt fjollet.

Så hellere FCK eller en middelstor klub i udlandet. Men det kræver selvfølgelig at der findes nogen der vil betale det han koster. Er Brøndby de eneste, så bør han slå koldt vand i blodet og tage en halv sæson mere i SIF, hvor han ved at han får mulighed for at spille fast og vise sig frem i både ind- og udland.

Et skifte til Brøndby i lige præcis denne situation er decideret hovedløst.
Silkeborg IF
Han vil formentlig været tæt på garanteret spilletid i BIF, mens det ser noget mere usikkert ud i FCK.

Han henter formentlig ikke over 100.000 i SIF, mens han nok kunne hive 250. - 300.000 i BIF - FCK formentlig noget højere.

Hvis han gerne vil have noget til at sikre sig i fremtiden og samtidig spille fodbold forekommer et skifte til BIF da rimeligt oplagt.
FCN
Vallys er klasse - men om han kan dominere på et højere niveau end superligaen er måske tvivlsomt?

I FCK står han overfor en ekstrem konkurrence mod 3-4-5-6 kreative/offfensive/ikke 9’ere - langt de fleste med større salgspotentiale end han selv.

Det sportslige match til Brøndby er i min verden meget bedre.

Jeg tror han vil blive en kæmpe succes i Brøndby, og 50/50 at best om han levere i FCK.

Jeg kan godt forstå hvis han vil hjem til KBH og få 3-4-5-6 doblet sin løn og spille for 2-3-4 gange så mange fans og spille om Europa og medaljer hvert år.

Og modsat andre profiler er det NU hvis vi skal have kassen for vallys.

Erstatningerne står i kø: (obv. Ikke 1:1)

Klynge, Teitur, Gojani er alle for gode til bænken, og kan alle skubbes frem.

Carstensen Jr / Tengsted er unge og spændende og venter på chancen.

Engel kan skubbes frem og Sonne ind.

Helle eller Salquist vil være langt sværere at erstatte her og nu.

Så kan man få 20-30 mil for en spiller med 1.4 år tilbage af sin kontrakt på 26 år, som har præsteret i 1 sæson på højeste niveau, og som selv gerne vil, så siger jeg sælg.

Vi har før mistet vores bedste mand på den plads og ingen opdagede han manglede sæsonen efter.
Like: Italien: Milan Danmark: Silkeborg Spanien: Real Madrid England: Manchester United
Han er sikker på mere spilletid i Brøndby end FCK. Men hvorfor ikke udlandet?
Jeg undrer mig lidt over, hvorfor han overhovedet er et tema i FCK. Venstre kant er vel en af de positioner, hvor de er allerbedst besat. Bøving og Mukairo står bag Victor Claesson, som vel lige nu er tæt FCK´s bedste spiller. Ja, og så er der Luther Sing, men ham regner jeg ikke med. Men med Claessons niveau og status i FCK, så må et køb af Vallys næsten betyde, at han er tiltænkt at skulle spille 9´er eller højre kant.

Hvis det er rigtigt, så bekræfter det lidt en tendens, som jeg synes at se hos PC i FCK, og her må man naturligvis gerne være uenig. Tendensen er, at man køber spillere, som man udtaler en stor tro på, men før de spillere så når at få en reel og konsistent chance for at bevise sig, så er man allerede på markedet efter nye spillere igen. Mukairo og Singh blev indkøbt. Mukairo så lovende ud, men man hentede Claesson (den chance skal man selvfølgelig tage). Babacar og Karamoko blev hentet til angrebspladsen. Karamoko har vel aldrig rigtig fået chancen. Babacar har fået en chance, og han var ikke en katastrofe, men nu lader han til at være på vej langt ud i kulden, hvis Vallys eller Dessers er på vej ind. I stedet spiller man så nu med Pep Biel som falsk 9´er.

Amoo blev hentet ind som et kæmpe talent på højrekanten, hvor man dog allerede mente at have et af Europas største talenter i Barghdji. Amoo har heller ikke rigtig fået chancen endnu. Og nu overvejer man så at hente Nicolai Vallys og Cyriel Dessers. To handler som formentlig vil løbe op i omtrent 70 millioner kroner, hvis de går igennem (det tror jeg så ikke, at Dessers gør)

Lægger man Karamoko, Amoo, Mukairo og Luther Singhs priser sammen, så løber det også op i omtrent 70 millioner.

Der er meget fokus på Jess Thorup fra FCK´s fans, men i min optik er PC´s arbejde under al kritik. Han har åbenlyst en plan om at hente store talenter og skabe et super kompetitivt miljø for deres udvikling, men der bliver simpelthen brugt for mange penge på spillere, som ikke kan gøre sig til på holdet. Samtidig mangler der en rød tråd, og her synes jeg, at Babacar er et godt eksempel; man henter en spiller, som man ved har både niveau og erfaring til at gøre sig gældende. Han får en chance og viser i min optik potentiale uden at være prangende. Herefter ryger han på bænken, og nu spiller man så med en falsk 9´er i Biel. Hvis der var en klar plan mellem Thorup og PC, så ville det jo ikke ske. I min verden peger pilen mindst ligeså meget på PC, som den peger på Thorup. PC skal udstikke den sportslige retning og vælge sin cheftræner og foretage sine indkøb efter den retning. Lige nu ser jeg kun, at PC har en klar strategisk retning - at man vil købe unge spillere og skabe en bæredygtig forretning gennem videresalgene af disse. Den sportslige røde tråd har jeg svært ved at få øje på.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
annonce