Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu har alphahannerne også givet andre fans tilladelse, til at heppe på vallys, så er alt i orden.

Ikke at Alpha på nogen måde kan give andre tilladelse, men hvornår har der ikke været tilladelse? Mig bekendt holdt de endda en pause i mellem spillersangene i Horsens, netop så dem der ville synge til Vallys kunne gøre det.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Nej for fanden. Du skal ikke bede ham lave flere regnestykker. Det første var underligt nok.


Det giver ingen mening det du skriver.
Nu har Brøndby heller ikke kun 100.000 fans rundt i landet, men lad os sige 100.000 for nemhedens skyld, så er det ikke 1000 af dem der opføre sig tosset, det er heller ikke 200. Du ser 3 idioter i Parken sparke sæder ned, Alpha tæller omkring 50 mennesker, men heller ikke dem der slås. Fri sport og BHD kan trække 100 med hjælp med udlandet.
Det mest vanvittigt i hele det her er, at man overhovedet har indkaldt Alpha til et møde. Folk påstår, at det er en MEGET lille gruppe, men BIF som fodboldklub kan åbenbart ikke klare sig uden. Tænk, at man tilskrives dem så meget magt. Vildt knæfald af Brøndby overfor et tilsyneladende meget lille segment af klubbens fans. Vallys må føle sig som en idiot, at han som fodboldspiller skal sidde som indkaldt til en skolehjemsamtale.
Jeg har været Brøndby-fan siden 1995 og må indrømme at tonen omkring det, har ændret sig markant.

Jeg tvivler kraftigt på, at de her alpha drenge har sat sit ordenligt ind i, hvilke værdier Brøndby IF er bygget på.

Det gør sgu ondt med alle de her pinlige episoder om hooliganisme og selektive spiller hilsner.

Brøndby er bygget på foreningslivet, fællesskab og frivillighed. Jeg er ked af at denne fællesskabsfølelse er gået disse elementer næsen forbi.

Det er mig virkelig en gåde, at den klub de påstår at holde med, beder dem stoppe deres handlinger, men fanme om de ikke fortsætter og ovenikøbet med Brøndbys logo på brystet.

Hvor tungnem skal man være for at kontinuerligt pisse på det logo man bærer, når samtlige folk bønfalder om at stoppe.

Jeg synes at i skal træffe et valg herfra.
Enten ret ind og repræsenter vores klub på en hæderlig måde, eller så lig trøjen ind i skabet og bliv hjemme. Vi vil sgu ikke have jer derinde mere.
Alpha udtrykker en legitim holdning og tager afstand fra trusler og hadbeskeder. De giver plads til dem der ikke er enige. Hvis man synes det er åndssvagt, er man selv det samme.

Kasper Kusk blev ikke modtaget med åbne arme da han kom tilbage til AaB, men han endte med at gøre sig fortjent til at blive hyldet. Ikke alle forstår den mentalitet, men det gør den ikke forkert.
Den skønne discount rocker vibe på Vestegnen. Av av,
Håber Vallys får en god løn for at gå på arbejde med hjertet oppe i halsen hver eneste dag.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Supra societatem Nemo - Ingen over klubben, Brøndby IFs slogan der så flot pryder facaden.

Måske Alpha skulle huske dette!

At en spiller der netop løber med logoet på brystet og kæmper for klubben trods hans opvækst og tilhørsforhold til Østerbro på den måde sætter klubben over sig selv, så skulle Alpha måske overveje at gøre det samme.
Der er virkelig nogen der lever og ånder for klubben i Alpha, men måske skulle de komme lidt ned fra deres pedestal og huske på sloganet og at den klub de lever og ånder for, lever videre den dag de ikke selv er der mere, netop pga. ingen individer skal diktere klubbens ånd.


Passer meget fint med dem der er voldsparate. Så er der medløberne, men de er i alle klubber, også i Silkeborg. Det er så vanvittigt der diskuteres FCK og Brøndby hele tiden, for folk glemmer det sker i alle klubber. DESVÆRRE


Ud af alle Brøndby fans i landet er der mere end 100 der er voldsparate. Der sidder vel en pæn mængde af de første 100 bag tremmer. Ikke nødvendigvis for Brøndby relateret aktivitet, men det gør det ikke just bedre.

Og hvorfor er det kun voldsparate personer du synes skal inkluderes? De tumper der sender hadske beskeder til deres nye spiller er da også i alvorlig grad ubagte mindrebemidlede freaks.

Ja, selvfølgelig findes der hjerneblødninger i alle klubber, men jeg kan ikke mindes så meget som én eneste gang at SIF spillere har modtaget had beskeder, trusler mv. - Ikke engang tidligere spillere i f.eks. AGF. Der bliver muligvis buh´et af dem på stadion. Det må de tage med - Men det andet der. Det er vist en påstand der kræver en eller anden form for dokumentation.

Jeg kan personligt ikke huske en eneste episode med voldsparate SIF fans de sidste 5-10 år. Der var en periode med nogle få skvat, men det blev der da ryddet alvorligt op i meget hurtigt. Og det ligger gudskelov en del år tilbage. Seneste eksempel jeg kan komme i tanke om, var da nogle SIF fans blev angrebet af FC Midtjylland fans tilbage i 2019.

Så sent som i torsdags var vi 250 mand i Bruxelles, hvor vi blev mandsopdækket af politiet dagen lang pga. historierne om Brøndby fans i forbindelse med FCK´s kamp i Dortmund. De søde politifolk har aldrig haft en lettere dag på kontoret, og blev dagen igennem mødt med high-fives, tilbud om øl, cola, burgere mv. - og efter kampen stod både de og kontrollørerne fra Anderlechts side klar i silende regn til at sige mange tak for oplevelsen og sende os godt afsted med bussen.

Man kan ikke gardere sig imod 1-2 evnesvage fans der laver ballade i en brandert, men man kan edderbankemig godt gøre noget for at kulturen ikke skal fyldes og overtages af sådanne typer. Det kalder man "at tage ansvar".
Silkeborg IF
Hold kæft hvor er Alpha dumme…
Nu kan den køre en tur mere i medierne…
Som Brøndby fan, der er jeg sådan set ligeglad om det er 0,001% eller 10 % af fansene der er problemet.

I sidste ende så fylder de alt for meget i mediebilledet og klubbens image bliver sværtet til på grund af de egoistiske idioter der åbenbart er fuldstændig ligeglad med andre end dem selv og deres behov for at puste sig op.
Forstår slet ikke man tager dialogen med Alpha og de andre tosser. Vi andre har ikke et problem og så er det bare at melde ud at enten så er det på disse vilkår eller også så kan i blive væk.

Er ved at brække mig over at der altid skal tages hensyn til de ekstreme typer fremfor at fokusere på det store flertal.

annonce