Snak

Mere indhold efter annoncen
Det giver ingen mening det du skriver.
Nu har Brøndby heller ikke kun 100.000 fans rundt i landet, men lad os sige 100.000 for nemhedens skyld, så er det ikke 1000 af dem der opføre sig tosset, det er heller ikke 200. Du ser 3 idioter i Parken sparke sæder ned, Alpha tæller omkring 50 mennesker, men heller ikke dem der slås. Fri sport og BHD kan trække 100 med hjælp med udlandet.


Hvis det er sådan Brøndby fans generelt ser på problematikken, så forstår jeg godt det ikke bliver løst.

Jeg er sådan set skide ligeglad med om de kalder sig det ene eller det andet. De kommer i Brøndby trøjer og smadrer ting og folk omkring sig. Jeg skelner ikke med om de kalder sig Vestegnens futteligokker eller Pis på trøjen.
Silkeborg IF
Godt at Alpha får sunget lidt, når nu far beder dem om det. Så er den parkeret og de kan gå tilbage til at overfalde almindelige fodboldfans i officielle spilletrøjer i ro og mag.
Lol elsker fodbold, men må indrømme at lige den her fan-beslutning er sindssyg, kunne forstå hvis der var Zanka eller en der decideret havde provokeret dem(ville stadigvæk være sindssygt når nu vedkommende har valgt at spille for klubben) Det viser desværre at der er nogle fans ,der har for meget tid mellem hænderne, hvis de skal indkalde til møder og gøre dette til en sag.

Det er både grinagtigt og sørgeligt på en og samme tid.
Troede ingen over klubben.. kun lige ALPHA. Navnet siger også bare alt.... Pinligt.
1128KBH , så sandt så sandt: Godt at Alpha får sunget lidt, når nu far beder dem om det. Så er den parkeret og de kan gå tilbage til at overfalde almindelige fodboldfans i officielle spilletrøjer i ro og mag.
Hvad gør Brøndby så?
Genierne bag :
"Gul og blå
Du er alt jeg tænker på
Hvis jeg havde to liv, så gav jeg dem begge til dig
Men jeg kan ikke spå??"

Bliver spændende at se sangen
Tænk, at Peter Møller har spillet i både Brøndby og FCK - 2 gange i hver klub!

Uha den var nok ikke gået i dag
Fedt at Alpha holder fast i sine værdier, og ikke gradbøjer sine holdninger til FCK sympatisører, bare fordi de får en FCK fan i truppen. Mon ikke Vallys har lært af den her situation, og lader være med at flirte offentligt med en given klub i et kommende transfervindue, så længe der er overhængene risiko for at havne hos ærkerivalerne. Det har været elendigt kørt af Vallys og han har smagt på konsekvenserne heraf.
Anderles:
Hvorfor er det vanvittigt, at Brøndby holder møder med den gruppe, som står for mere eller mindre ALT til Brøndbys kampe? De har organiseret stemningen i årevis, TIFO, capo’er, videomateriale osv. Alpha kan tilskrives en kæmpe stor del af æren for Brøndbys fankultur i dag (de positive ting) og er man uenig i det, aner man ganske enkelt ikke hvad man snakker om. Hvis du fjerner Alpha fra Brøndbys kampe, ville alt blive uorganiseret og stemningen falde drastisk.

Vi så jo meget godt i går, hvad der sker, når en tilfældig fulderik fra tribunen bad Alpha om mikrofonen, så han kunne starte spillersang for Vallys, hvorefter han brøler ud i mikrofonen “KAAAAASPER VAAAALLYS!!” og får en kvart tribune til at synge med. Den har jeg gået og haft god griner over i løbet af dagen :) Det kan ikke understreges nok, hvor vigtige de har grupper er for stemningen på tribunerne, og klubberne ved det udmærket godt. At flere af de førende grupper også har brodne kar, som er friske på andet end stemning, er så dilemmaet, som klubberne må gøre op med sig selv hvordan man angriber.
Fedt at Alpha holder fast i sine værdier, og ikke gradbøjer sine holdninger til FCK sympatisører, bare fordi de får en FCK fan i truppen. Mon ikke Vallys har lært af den her situation, og lader være med at flirte offentligt med en given klub i et kommende transfervindue, så længe der er overhængene risiko for at havne hos iærkerivalerne. Det har været elendigt kørt af Vallys og han har smagt på konsekvenserne heraf.


Tror ærlig talt Vallys er super duper ligeglad.
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
annonce