Snak

Mere indhold efter annoncen
SotD

Nu du kender de eksakte tal så pokus mig h’erne

Hvor mange brodne kar er der i Brøndby og Silkeborg og hvor mad. Hvor mad fans er der for hver klub i alt. Så skal jeg nok selv regne procenten ud, tror jeg er bedst. Sender du samtidig lige dokumentation på dine fakta, så har de også reel værdi for os andre. Pft.
Den er jo bare helt gal med kulturen omkring dansk fodbold. Prøv at læs artiklen og kommentartråden. Det er jo totalt blottet for glæde, kærlighed til fodbolden, hygge, sjov.

Der er sket et meget beklageligt skred i fankulturen i de seneste år, og jeg håber virkelig at det kan vendes. Folk er utrygge ved at se fodbold på stadions - specielt BIFs og FCKs. Men den aggressive og dødsalvorlige tilgang til noget så skønt og legende som fodbold er nu også begyndt at vise sit grimme fjæs til vores landskampe. Der er fandme ikke meget roligans over sagerne mere. Nu står der en flok tatoverede, pivskæve, voldsparate, øl (og andet)-kastende, heilende, truende, intimiderende, tabere og ødelægger det for os andre. Og de truer endda også nogle af spillerne. Det er jo helt absurd langt ude. Kan I ikke se det?

Jeg er helt med på at det er naivt, men hvor ville jeg ønske at de blev langt væk fra stadions, så vi andre kunne få fodbolden og glæden tilbage. Jeg ville også ønske at klubberne tog afstand fra dem, i stedet for at opildne dem.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Der er idioter i alle klubber - og så hader jeg at man bruger ordet fans om disse individer der stjæler mediebilledet med dårlig opførsel -
Der er idioter i alle klubber - og så hader jeg at man bruger ordet fans om disse individer der stjæler mediebilledet med dårlig opførsel -
Fuldstændig enig - jeg mødes med mine AGF venner når Brøndby spiller i Aarhus - vi står bare og drikker en øl før kampen i AGF fan zone - og jeg ved ikke hvor mange der har kaldt mig Brøndby svin - selvom de ikke kender mig og selv om jeg står med AGF fans - tja selv børn råber ad en - i stedet for at bifalde hvor fedt det er at man sagtens drikke en øl med modstander holdets fans !! Det er der vi skal på vej hen igen - ligesom da man i gamle dage klappede ad modstander holdet i stedet for at Buuhe ad dem - sportsmanship- stadions skal være fest og farver og gensidig respekt uden man behøver at være bange for at gå til fodbold - sådan var det også i starten med Brøndby fans - det var det de blev rost for og alle ville være sponsor for Brøndby -
Lad os lave en holdnings ændring for alle fans - drikke øl og mødes før kampen i god venskabelighed
Nogen fodboldfans har bare deres hoved for langt oppe i røven på sig selv. Ærlig talt hvad bilder de dem ind? Brøndby burde skære igennem og sige, at deres spillere selvfølgelig ikke skal deltage i sådanne møder med nogen fans. For går da ud fra det ikke var et klassisk fanmøde hvor han skulle fortælle om sin for tid og skrive autografer. Og så har han ikke engang spillet for FCK men tilfældigvis holdt med dem som ung.

De bestemmer naturligvis selv om de vil klappe af ham og synge hans navn, men det er så også det eneste de skal bestemme.

Om jeg forstår at Brøndby overhovedet vil gå med til det. Er de virkelig så bange for dem?
Vejle BK siden 1984
Tag jer sammen, jer der mener, at I skal holde møde med, hvem I nu mener har ret/ikke ret til at blive hyldet og være en del af det fællesskab, de fleste hylder, og få føler sig hævet over.
Uanset tidligere statements/tilhørsforhold.
I er fandme nederen.
Kan godt være, at Alpha først kigger fremad nu, men der er pænt mange, der har gjort det siden Vallys blev signet.
SotD

Nu du kender de eksakte tal så pokus mig h’erne

Hvor mange brodne kar er der i Brøndby og Silkeborg og hvor mad. Hvor mad fans er der for hver klub i alt. Så skal jeg nok selv regne procenten ud, tror jeg er bedst. Sender du samtidig lige dokumentation på dine fakta, så har de også reel værdi for os andre. Pft.


Den dag du formår at tygge dig igennem dine spørgsmål og gør dig forståelig på et sprog der rent faktisk tales i denne del af universet skal jeg selvfølgelig nok vende retur.

Pft.
Silkeborg IF
Det må satme være nederen som fodboldspiller at skulle troppe op til et møde med nogle hysteriske reserverockere, som har et forhold til deres klub, der er totalt ude af proportioner. Oppustet, misforstået macho-fis!

Hvordan kan en professionel klub som BIF stå på mål for, at deres nye spiller, en ung fyr, skal mødes med den flok neanderthalere? Kan man tage en arbejdsgiver seriøst, der sætter en i den situation? Det er godt nok et sindssygt lavt niveau, den klub udviser.
Først Nationen, så Facebook, nu Bold Snak. Alt for ofte ekkokammer for tåber.
Sjældent jeg bliver flov på mine artsfællers vegne, men Brøndbys fans er direkte pinlige. Vildt så store forskel mennesker kan opføre sig, og hvad de ser som normalt
annonce