Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ALTID BLÅ OG HVID !
Danmarks bedste fans :D ( som de kalder sig selv )
Skrevet af Shamran
I sig selv amatør agtigt at man som professionel fodbold spiller på forhånd udelukker klubber ved at udtale hvem man er fan af for så udelukker (eller burde det udelukke) andre klubber hvorved man begrænses i sine karrieremuligheder. Det er også derfor det er forholdsvist sjældent professionelle fodbold spillere udtaler sig bombastisk om den slags før karrieren har lagt sig fast...

Men Vallys kommentar om ikke at ville spille resultat fodbold efter at han var med til at fejle imod Helsinki fortæller også at det ikke just er jordens mest intelligente mand vi har fat i her ;-)
Skrevet af Saviola7
For med den situation Brøndby er i pt, er der kun brug for spillere som går 100% ind for sagen. Ikke spillere der reelt har hjertet hos klubbens værste rival, og er fan af dem.


Eftersom at Vallys har kørt FCK´s forsvar rundt i manegen for Silkeborg et par gange, tænker jeg da også at han kan præstere mod FCK (og andre hold) i en anden spillertrøje eller?
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af VIF57
Hold kæft hvor lavt.
Skrevet af Venstrefodet fjols
Brøndby har, objektivt set, de “bedste fans” i Danmark i forhold til lydniveau, opbakning og mængden af fans på stadion. Det kan der selvfølgelig ikke være to meninger om. Når man har Danmarks bedste stemningsafsnit, så har man selvfølgelig også nogle hardcore fans, som af og til ytrer - og opfører sig - som idioter. Sådan er det. Det er træls, men det er bagsiden ved at have meget, meget inkarnerede fans. At stå og råbe og skrige i 90 minutter kræver en begrænset mængde hjernemasse…

At kritisere Vallys for hans udtalelser er fuldstændig på sin plads. SELVFØLGELIG udtaler du ikke de ting, han har gjort, uden konsekvenser, når du har med Danmarks mest hardcore fans at gøre. Det er amatøragtigt at råbe op om tilhørsforhold.

Men fra det og så til at sende deciderede hadebeskeder… Det er lige så fucking dumt som at smadre sæder på stadion.
Skrevet af krasmuss
Fjols.
Skrevet af Fc Kjøbenhavn
Tror egentlig godt de fleste kan forstå bif´s fans reaktion på at hente en fck fan til at spille for klubben. Den var heller ikke blevet accepteret i fck eller nogen andre klubber som har en loyal fanbase.
At fodboldforummets svar på enhedslisten (bold.dk)´s brugere lige skal ind og være forarget er der jo ikke noget nyt i.

Ps. Skulle der ha været nogle fans som har truet med vold eller skade på liv og lemmer er det selvfølgelig uacceptabelt.
Tillykke til Kyle Rittenhouse.
Skrevet af Porch1992
Kom så, Vallys🤘🏾💙💛
Skrevet af Jaaja8000
Hvorfor farer folk i flint over denne kommentar “ Man har lov til at skrive
/ytre at man er utilfreds, men der er selvfølgelig grænser. CV burde dog have tænkt sig om og taget temparaturen og følge lidt med, inden man henter en fck fan til overpris. Hvad havde han regnet med?!.”

Hvad skulle være forkert i det han skriver og hvorfor prøver nogle efterfølgende at gøre ham til en af de som skriver beskederne? Har i problemer med at læse eller hvad er jeres problem? Han starter netop med at skrive at der er grænser for hvad man kan ytre, så fald ned og stop jeres autopilot.

Nævn bare EN ting, som er forkert i det han skriver, så er jeg imponeret.
Det var da det mest forudsigelige i verden, for alle andre end CV, at det ville afføde en kraftig utilfreds reaktion i visse BIF kredse. Når man henter en erklæret FCK fan, som har stået på S12 og som i øvrigt har flirtet med FCK hele vinduet. Er jo ikke mange dage siden at det var fremme at det var FCK eller udlandet. Pludselig fik piben en anden lyd, da der kom lidt flere penge på bordet. Derudover til 22,5 mio lige inden lukketid, for en spiller man omskoler som det første, til en position hvor han ikke tidligere har haft succes mig bekendt. Hvis man ikke havde forudset uro i baglandet oven på sådan en transfer, så forstår man sig jo ikke på hele kulturen i fodbold og især i Brøndby. Det er sindssygt tonedøvt af CV det her, og det viser reaktionen jo også. AGF ville jo heller ikke kunne signe Fischer og efterfølgende forvente at hele Aarhus pludselig synes han er en fed fyr, som man sympatiserer med. Alt andet havde været direkte falsk.

At det så er hjernedødt at true folk på sociale medier, især når det er en spiller hvis personlige succes BIF pt. står/falder med, er en helt anden sag.
Skrevet af DameNdoye2.0
Brøndby har, objektivt set, de “bedste fans” i Danmark i forhold til lydniveau, opbakning og mængden af fans på stadion. Det kan der selvfølgelig ikke være to meninger om


Objektivt set har FCK klart flere fans på stadion. Fakta er mere objektive end din mening ;) Det kan der hellere ikke være to meninger om. Det andet du skriver er jo bare din mening og ikke bakket op af nogen fakta.
Skrevet af Fc Kjøbenhavn
Venstrefodetfjols. Hehe og så lige en klassisk (sydside sandhed) fra dig også :) kan du så ikke lige forklare hvorfor fakta siger at fck har mange flere fans på stadion end bif.? Hvordan kan bif fans år efter år komme med den samme 100% forkerte påstand, selvom den konstant bliver debunked.? Er det ham Brian fra sydsiden der er så overbevisende.? Ingen ved det.
Tillykke til Kyle Rittenhouse.
Skrevet af Campeones35
Det drejer sig naturligvis, igen, om meget, meget få der ødelægger det for de rigtig, rigtig mange. Det er med al sandsynlighed de samme 10 der smadrede sæder, kastede kanonslag og generelt var en spasser ved sidste derby.
Det er i hvert fald overhovedet ikke fordi der er en kæmpe del af Brøndbys fanskare der er en flok tumper.
Sarkasme kan forekomme. Kæft hvor er det tåkrummende at være vidne til brøndbyfans opførsel gang på gang på gang. Eneste der er ligeså pinligt er selvfølgelig køen ved håndvasken blandt de andre fans.
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af Lars123456
Alle taler jo varmt om alle klubber, når de har en økonomisk/taktisk interesse i at gøre det.
Skrevet af JKetelsen
Fryd jer da over han har valgt Brøndby og ikke fck.


Han valgte jo netop FCK. Derfor at han ventede til sidste øjeblik med at tage til Brøndby da han stadig havde et lille håb om at FCK ville have ham.
Skrevet af Fiskeren92
Idiotisk. Der er simpelthen for mange, der ikke er intelligente nok til at bruge sociale medier. Havde selv helst set, at vi ikke hentede Vallys, men nu er han hentet også skal han selvfølgelig have en god velkomst ligesom alle andre. Tvivler på det bliver nemmere for ham at præstere med det pres der følger.

Fint at klubben og de uofficielle grupperinger trods alt hurtigt melder ud, at det ikke er ok. Så kan man håbe, at mange af dem der ser op til de uofficielle og sidder derhjemme og skriver åndssvage ting til Vallys forstår budskabet - har dog desværre min tvivl.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Milano
@shamram, jeg tror sgu du har misforstået ytringsfrihed lidt.

Du må gerne skrive er læserbrev eller have en podcast hvor du kritisere at klubben vælger at skrive kontrakt med en spiller der tidligere har været fck fan, og/eller kritisere en spiller der har fck-sympati for at skifte til Brøndby (ud fra jeres egen logik, kan han jo ikke være ret meget fck fan, hvis han vælger at skifte til Brøndby - vel?)

Du må IKKE kontakte fremmede privat og svine dem til, overfuse dem, eller være truende.

Ligesom når der som her i et fanmiljø tendere til en koordineret hate-storm, så er der også tale om chikane.

Det har ikke en skid med ytringsfrihed at gøre.

Derudover er det dårlig stil, dårlig opdragelse og dårlig fan kultur.
Like: Italien: Milan Danmark: Silkeborg Spanien: Real Madrid England: Manchester United
Skrevet af Konsulenten
@ DameNdoye

Kørte du lige med på en “min diller er større end din diller” diskussion?
Skrevet af Joker J
Nej og atter nej, CV skal da ikke spørge fans om lov hvilke spillere der skal hentes til klubben.
Skrevet af DameNdoye2.0
@ DameNdoye

Kørte du lige med på en “min diller er større end din diller” diskution?


Nej, jeg rettede en der kaldte hans egen mening for objektiv. Interessant, at du henvender dig til ham du siger "kører med" og ikke ham der starter det du ser som en "diller diskussion". Gjorde sandheden ondt? ;)
Skrevet af United2008
Pinligt at holde med BIF i DK, når man kigger på de mentalt udfordrede "fans", der desværre tror, at de støtter BIF.
Manchester United FC LUHG
annonce
0