Snak

Mere indhold efter annoncen

Vallys om stemningsboykot: Jeg savner dem

søn 19. feb 19:28

Nicolai Vallys savnede larmen fra de Brøndby-fans, der leverede et stemningsboykot under kampen mod Horsens. Læs hele nyheden her
Det er skammeligt at Alpha ikke kommer videre men stadig tror de kn ændre ejerskabet. Hvis de ikke kan lide hvad der sker, så bliv væk i stedet for at ligge en dæmper på andre der kan tage over. Fakta er at de orange stadig står lige bag målet. Ja, uden Alpha bliver stemningen på kort sigt måske lidt mindre larmende, til gengæld får vi 3-4 millioner mere at købe spillere for da vi undgår alle dummebøderne hvis Alpha bliver væk.
Ja det er utroligt at alle de coke hoveder stadig har så stor impact på en hel tribune….
Altid hvid og blå, Forza FCK..... Et kæmpe stort tak til Ståle & Don ø..
Jeg er helt og dybt enig med Sjællænderen
Så enig. Tåge hoveder…
Vi må allesammen støtte eller ikke støtte holdet som vi vil, men det var beskæmmende at se hvordan “de orange” havde fordelt sig på sydsiden i et forsøg på at intimidere andre fans, det skal stoppe asap, ingen har ret til at tage patent på de rigtige holdninger
Jeg tror aldrig det kommer til at gå op for Alpha at vi nu lever i en anden tid. Men de skader klart mere end de gavner. Så hvis ikke de lader sig opdatere, synes jeg bare de skal lukke og smutte ud af døren, hellere i dag end i morgen.
Jeg synes ikke man støtter holdet ved at møde op i orange vest og være passiv. Lige indtil pausen hvor man så gerne må buhe…så modarbejder man jo holdet og dermed bedre at blive hjemme.

Der er forskel på Holdet og Klubben. Det er der nogle der glemmer.
Er man imod klubben og salget må man jo troppe op med bannere til et bestyrelsesmøde men ikke på stadion (jeg er med på at det handler om TV tid og mediedækning).
Har man et Brøndby hjerte skal man selvfølgelig bakke holdet op.
Jeg savner dem ikke, og jeg håber de tager deres orange veste og melder sig ind i hjemmeværnet, og bruger deres begrænsede evner til at dirigere trafikken ude foran stadion.

Alpha, forlad stadion for evigt.
Alfa graver det hul de er begyndt på dybere og dybere....

De sætter sig i dén grad over klubben - sørgeligt.

....og til de båt-hoveder (om det er Alfa eller ej), der buede holdet ud til pause. Skam jer!
- BRØNDBY IF -
Synes Alpha skal kigge indaf og acceptere at uden penge udefra vil Brøndby ikke kunne eksistere, Jan Bech er da også udefra men hans penge sagde man intet til. Kom nu videre og støt holdet og lad dem der har forstand på økonomi kører det. Det er skammeligt at de sætter sig selv over klubben.
annonce