Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af lillejh
VDS ændre mening og tager en sæson mere, bare vent og se :-) Hvis han stopper går Ferguson ud og henter en målmand fra øverste hylde, Lindeggard bliver anden mand mellem stængerne.
Skrevet af freakysidekick
Massimo Taibi er stadig aktiv... syntes at Fergusson skulle give ham en chance mere.
Skrevet af OssettFC
En dygtig keeper og spændende person. Alt held til ham i hans fremtid :)
Skrevet af United til jeg dør!
Tak for din tid i United VDS!
Du var en stor succes, husker stadig champions league finalen hvor du napper anelkas straffe og sikrer os trofæet. Du vil blive husket og savnet!
Skrevet af Flying Dutchman
En legende stopper! 40 år er dog også en slags alder... En fantastisk karriere, med succes i alle de klubber han har været!

Mht. Lindegaard: jeg tror, han er købt som breddespiller. Han har bestemt ikke endnu niveau til at blive første målmand i så ambitiøs en klub som Manchester United - der bliver hentet endnu en målmand. Der er s´gu langt fra OB´s bænk/Tippeligaen til toppen af europæisk fodbold... Personligt har jeg mine tvivl om Lindegaard i det hele taget er god nok til Manchester United, eller topfodbold for den sags skyld. Han var okay i OB og Aalesund, men det er jo ingen pejler overhovedet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af hmmh9@hotmail.com
legende hva.. ja det er han nok..

manden skulle efter sigende være racist., har hørt et eller andet om at han ikke var så glad for visse spillere på det hollandske landshold.,,

men altså hvis det ikke passer ja så er det jo bare fint nok.,

held og lykke til ham
Skrevet af Toggle
en sympatisk spiller på banen og en sympatisk person udenfor
Tror de andre målmænd som har stået i skyggen af VDS ikke ligefrem vil kalde ham sympatisk, men ja, han har altid virket skide sympatisk når han har udtalt sig.

Forstår ikke hvorfor folk tvivler på lindegaard - han har et halvt år til at blive kørt i stilling stille og roligt...dvs ingen forventninger til ham som man netop havde til barthez, bosnich og taibi i sin tid. Derudover er jeg HELT sikker på at fergie nok skulle have overtalt VDS til at nappe een sæson mere hvis han ikke var sikker i sin sag på lindegaard. Fergie har jo udtalt at han ikke begår samme fejl som han begik da schmeichel stoppede - der gik han ud og købte verdens dyreste målmand (dengang) - taibi og derfor tror jeg ikke at vi skal forvente at fergie går ud og køber en keeper fra øverste hylde - nok mere en der kan fylde lidt i bredden.
LUHG
Skrevet af Psygnosis
Håber virkelig ikke vi skal prøves af med 5-6 nye målmand, før vi finder den rette igen. Så SAF køb nu bare Neuer og undgå alt det postyr.

OT: VDS har været en kanon erstatning, for the great dane. Hans stabilitet og arbejdsindsats vil blive savnet.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af sally
Ferguson er ikke meget for at bruge for mange penge. Priserne har det også med at stige når det er United der vil købe..
Han har ikke købt Lindegaard for at han skal være 2. valg.
Han håber at han har gjort et godt køb og stoler på sit scouting system.
Lindegaard får et halvt år til at blive spillet ind i truppen og er klar til næste sæson, med mindre at han falder igennem.
Men hvorfor skulle han det?
Han har klasse.
Jeg nægter at tro på at Ferguson har smidt 35 mil. for Lindegaard, for så til sommer og gå ud og lægge 100 + for en af de mere kendte keepere.
Det skulle som sagt kun være hvis han falder igennem og det gør han forhåbentlig ikke.
Theres a red devil in all of us
Skrevet af Flying Dutchman
Med alt respekt til Lindegaard, men der er altså de færreste af os der kender noget som helst til ham. Han var ikke god nok til at slå Carroll af pinden i OB, og så har han haft succes i den norske Tippeliga - som jo ikke ligefrem er en topliga. Det jeg har set med ham er jeg ikke synderligt imponeret over. Købet af ham er også en kæmpe overraskelse!

Jeg tror, som jeg skrev før, at Lindegaard er købt primært som back-up til først Van der Sar, og så til hvem der nu ellers bliver købt ind som erstatning til Van der Sar. Så vidt jeg har forstået, er Kuszczak altså stadigvæk foran Lindegaard i hakkeordenen. Og mon ikke én af de meget spændende målmænd der er blevet nævnt i forbindelse med Manchester United snart er at finde i klubben? Ifølge René Meulensteen står Stekelenburg og Neuer begge to øverst på Sir Fergusons ønskeliste.

Jeg kan forstå, at det er spændende, at der endnu en gang er en dansk målmand i én af verdens største klubber. Men hvis I lige skulle tage de rød/hvide briller af, så ville I også se, at Lindegaard ikke (endnu) har format som førstevalg i Manchester United. Der er i hvert fald en hav af målmænd der er langt mere kompetente end ham... Spørgsmålet er så hvorvidt Lindegaard nogensinde bliver førstevalg i en storklub.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Jurgensen
Lindegaard har gjor det fint på landsholdet. Men det havde Howard bestemt også inden han kom til United. Og Ben Foster var også et af landest største målmandstalenter, da han kom til United. Det er nu klart man tvivler på AL. Kom han fra ukraine tvivlede vi nok i endnu højere grad. Der skal mere end en god målmand til. Man skal være en ekstaordinær måmland. At AL har gjort det fint for landsholdet er slet ikke nok.

Både Foser og Howard gør det glimrende i PL, men de manglede det sidste for at kunne gøre sig gældene for United. Med tiden skulle det ikke undrer mig AL ender i en mindre PL klub. Og jo, Ferguson kan sagtens have købt AL som andet´valg. TK købte han som andet´valg. Man skal være så meget mere end en god målmand.

Jeg er da en af dem der tvivler, og ser gerne vi henter en proven classmålmand. Men United har sagt de ikke besutter sig før til sommer, så hvis AL viser han er en eksraordinær målmand, så får han chancen.
I\\\'m doing an Arsène Wenger here. I did not see it. But I saw the beautiful goals.
Skrevet af sally
@Flying Dutchman

"Han var ikke god nok til at slå Carroll af pinden i OB"

Det fortæller måske mere om OB.

"så har han haft succes i den norske Tippeliga"

Hvis vi lige prøver at lade det stå alene. Ja, succes. I en mindre liga. Derfor den forholdsvis billige pris. Ferguson (og andre) håber at han har lavet en Schmeichel igen.


"Det jeg har set med ham er jeg ikke synderligt imponeret over"

Heller ikke de landskampe han har stået??
Så stoler jeg nu mere på mit eget syn på tingene og Uniteds Scouts.

"er Kuszczak altså stadigvæk foran Lindegaard i hakkeordenen"

Ja så længe det varer. Lindegaard er lige kommet til og Kuszczak vil have fast spilletid. Kuszcazk ryger..

"Stekelenburg og Neuer begge to øverst på Sir Fergusons ønskeliste."

Stekelenburg er verdensklasse og jeg er ganske overbevist om at han vil være en af de mulige arvtagere, hvis det viser sig at Lindegaard ikke slår igennem.

"Der er i hvert fald en hav af målmænd der er langt mere kompetente end ham... Spørgsmålet er så hvorvidt Lindegaard nogensinde bliver førstevalg i en storklub."

Det er der så mange der ikke er enige med dig i. Og Lindegaard er ikke langt fra nu.
Theres a red devil in all of us
Skrevet af Flying Dutchman
@ Sally

Det fortæller måske mere om OB.

Eller Carroll var bare bedre. Mon ikke OB og dens stab havde mere styr på det end vi har?

Hvis vi lige prøver at lade det stå alene. Ja, succes. I en mindre liga. Derfor den forholdsvis billige pris. Ferguson (og andre) håber at han har lavet en Schmeichel igen.

Mindre liga er ikke ordet. Og jo, Schmeichel blev også hentet i en mindre liga. Der er dog to markante og afgørende forskelle mellem situationen af hhv. Lindegaard og Schmeichel:

1) Forskellen mellem dansk/norsk og engelsk fodbold er blevet langt større nu, end den var i start halvfemserne. Bevares, Premier League var også dengang milevidt foran de skandinaviske ligaer, men der var endnu ikke tale om De Fire Store Ligaer, og så resten af Europa. Jeg tror, at de norske Tippeliga hold i dag ville have svært med at begå sig i The Championship, lad stå Premier League. Med andre ord, det niveau Lindegaard hidtil har begået sig på kan ikke sammenlignes med det han skal præstere på nu.
2) Schmeichel var ikke helt så uskrevet et blad som du gerne vil have ham til. Han var én af grundene til, at Brøndby i start halvfemserne nåede langt i UEFA Cuppen, og der var mange der havde fået øjnene op for ham (deriblandt Ajax, der havde bøvl med Stanley Menzo).

Desuden er der jo de åbenlyse forskelle mellem Schmeichel og Lindegaard. Schmeichel er måske den mest karismatiske målmand i Uniteds historie - han kunne styre det forsvar, og var én af de få der turde sige noget imod Sir Ferguson, og komme af sted med det. Indtil videre virker Lindegaard som klassens pæne dreng - meget lidt karismatisk, og med et, i min øjne, ikke fuld ud bevist (og derfor uklar) talent.

Heller ikke de landskampe han har stået??

Ja, bevares, han stod godt mod almægtige Island og Cypern - og fik så ørerne i maskinen mod Portugal... Han har da ikke stået bedre end Stephan Andersen eller Thomas Sørensen. Han kommer sikkert til at stå fint for Danmark, men for Manchester United?

Stekelenburg er verdensklasse og jeg er ganske overbevist om at han vil være en af de mulige arvtagere, hvis det viser sig at Lindegaard ikke slår igennem.

Jeg tror ikke helt, du forstår. Sir Ferguson vil allerede hente Stekelenburg/Neuer til sommer! Det vil sige, at Lindegaard aldrig får chancen. Tvivler på, at han slår Van der Sar af, og begge de førnævnte målmænd er klasser over Lindegaard.

Det er der så mange der ikke er enige med dig i. Og Lindegaard er ikke langt fra nu.

Næh, men nu er jeg måske mere objektiv end de fleste herinde. Og hvad er Lindegaard ikke langt fra nu?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af sally
@FD


"Eller Carroll var bare bedre. Mon ikke OB og dens stab havde mere styr på det end vi har?"

Der kan være mange forklaringer på hvorfor Carrol stod fremfor Lindegaard. En af dem kunne være at OB fik muligheden for at hente et, for danske forhold, stort navn og derfor ikke åbnede øjnene for det talent der løb rundt i egne rækker. Jeg har set Carrol et hav af gange og at påstå at han skulle være en bedre keeper end Lindegaard, mener jeg er noget vrøvl.

"Med andre ord, det niveau Lindegaard hidtil har begået sig på kan ikke sammenlignes med det han skal præstere på nu"

Helt enig. Jeg stoler bare mere på at Manchester United og deres stab har mere styr på det end vi har.
Manchester United er samtidig i en økonomisk situation hvor de bliver nød til at prøve at gøre nogle røverkøb, for at få dækket deres pladser med høj klasse. Jeg siger ikke at Lindegaard er et naturligt førstevalg når VDS lægger handskerne på hylden, men at Ferguson (og andre) håber at han er det.
De 100 millioner kunne sagtens blive brugt på en forstærkning til midten.

"Schmeichel var ikke helt så uskrevet et blad som du gerne vil have ham til"

Han stod i Brøndby og blev købt for en latterlig lille sum. Lille liga, lille sum. Jeg har aldrig påstået andet.

"Desuden er der jo de åbenlyse forskelle mellem Schmeichel og Lindegaard. Schmeichel er måske den mest karismatiske målmand i Uniteds historie - han kunne styre det forsvar, og var én af de få der turde sige noget imod Sir Ferguson, og komme af sted med det. Indtil videre virker Lindegaard som klassens pæne dreng - meget lidt karismatisk, og med et, i min øjne, ikke fuld ud bevist (og derfor uklar) talent."

Jeg vil aldrig sammenligne Schmeichel og Lindegaard på andre måder end de før nævnte. Ikke før end Lindegaard har vist sit værd. Men der er potentiale til noget stort hos Lindegaard. Dette bliver jo netop også bakket op af United ved at de har købt ham.
De pæne drenge har også en chance i United.
Det er jo ikke sådan at de skal kunne sige Ferguson imod for at få succes. Der er faktisk mange der har måttet smutte fra United, netop fordi de ikke vidste hvornår de skulle tale og hvornår de skulle tie.
Det er vist mere op til den gamle skottes luner..

"Ja, bevares, han stod godt mod almægtige Island og Cypern - og fik så ørerne i maskinen mod Portugal... Han har da ikke stået bedre end Stephan Andersen eller Thomas Sørensen."

Island og Cypern. Han gjorde hvad han skulle og havde nogle fine indgreb undervejs.
Ørerne i maskinen mod Portugal?? Thomas "butterfinger" Sørensen blev passeret to gange og blev derefter skadet. Her kom Lindegaard ind og stod en brandkamp:

http://www.youtube.com/w…CyQv__G1pMc

"Sir Ferguson vil allerede hente Stekelenburg/Neuer til sommer"

Kilde?

"Næh, men nu er jeg måske mere objektiv end de fleste herinde. Og hvad er Lindegaard ikke langt fra nu?"

Er du det? Det lyder som om du ved bedre end Uniteds scouts og at de er helt galt afmarcheret. Er de det?
Lindegaard er ikke langt fra pladsen som keeper i en topklub.

Jeg benægter ikke at jeg har rød hvide briller på, men det jeg har set af ham, hørt om ham fra Norge og det faktum at Manchester United har købt ham giver mig grund til at tro at det her kan blive stort.

Theres a red devil in all of us
Skrevet af Flying Dutchman
@ Sally

Jeg har set Carrol et hav af gange og at påstå at han skulle være en bedre keeper end Lindegaard, mener jeg er noget vrøvl.
Hvilket belæg har du for det? Carroll er i mine beskedne øjne klart én af Danmarks bedste - jeg var ikke imponeret af Lindegaard, de få kampe han stod for OB i Suppen.

Men der er potentiale til noget stort hos Lindegaard.

Igen, hvilket belæg har du for den påstand? Det jeg har set, var ikke imponerende. Er det ikke snarere et spørgsmål om, at du håber, at der er potentiale til noget stort i Lindegaard. For jeg tvivler på, du har set andre kampe med ham end hos OB/Danmark - hvori han stod okay, men ikke Manchester United-okay.

Kilde?

http://www.vi.nl/Nieuws-…der-Sar.htm

Med lidt snilde og tålmodighed skulle du gerne kunne forstå pointen i det - ellers er der jo Google translate.

Er du det? Det lyder som om du ved bedre end Uniteds scouts og at de er helt galt afmarcheret. Er de det?
Lindegaard er ikke langt fra pladsen som keeper i en topklub.

Ja, det ville jeg mene. Jeg går ikke i selvsving over at kalde ham for det næste store, bare fordi han er dansker - noget danske fodboldfans har en, ellers dejlig, tendens til. Det eneste jeg prøver på, er at bringe nogle objektive briller til diskussionen. Jo, Lindegaard går da en fremragende fremtid i møde! Men jeg har endnu ikke set belæg for, at det bliver som førstemålmand for Manchester United.

Min pointe har såmænd altid været, at Lindegaard nok er købt ind som breddespiller. En okay back-up, der er der når man har brug for ham. For faldet i niveau fra Van der Sar til Lindegaard er (indtil videre) for stor! Manden kan nok finde ud af at stå på mål, og Manchester har nok ikke købt ham fordi han er høj og ligner Brede Hangeland. Men vi ved simpelthen ikke nok om ham, til allerede nu at gå i selvsving over ham og det han spiller (læs: træner med) i Manchester United.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af sally
@FD

"Hvilket belæg har du for det? Carroll er i mine beskedne øjne klart én af Danmarks bedste - jeg var ikke imponeret af Lindegaard, de få kampe han stod for OB i Suppen."

At bedømme ud fra de få kampe Lindegaard har fået i suppen syntes jeg er lige hårdt nok. De fleste spillere skal altså have noget tid før end de kan præstere på et nyt hold. Det var bare ikke tilfældet for Carrol i OB og Lindegaard i Ålesund og på landsholdet. Til gengæld har jeg tonsvis af gange rystet da Carrol klovnede rundt i United.

"Igen, hvilket belæg har du for den påstand? Det jeg har set, var ikke imponerende. Er det ikke snarere et spørgsmål om, at du håber, at der er potentiale til noget stort i Lindegaard. For jeg tvivler på, du har set andre kampe med ham end hos OB/Danmark - hvori han stod okay, men ikke Manchester United-okay."

Jeg har set ham stå tre gode landskampe, udtalelser fra Norge og det faktum at United har købt ham. Dette er nok for mig til at give ham et prædikat om at han har potentiale. Det er åbenbart ikke nok for dig..
Og ja jeg håber. Fordi at han var billig og fordi at han er dansk. Du så måske hellere en hollænder vogte buret i United?


"Med lidt snilde og tålmodighed skulle du gerne kunne forstå pointen i det - ellers er der jo Google translate."

Hæhæ. Jeg tror jeg forstår. En hollandsk hjemmeside med udtalelser fra en hollandsk hjælpetræner om at en hollandsk målmand er en mulighed. Der er altså langt til at det er sikkert at Ferguson handler.

"Men jeg har endnu ikke set belæg for, at det bliver som førstemålmand for Manchester United."

Men potentialet til at blive førstemålmand er der. Ellers ville han ikke være der hvor han er. Om det bliver en realitet kan man kun håbe på.. eller lade være med.

"Min pointe har såmænd altid været, at Lindegaard nok er købt ind som breddespiller. En okay back-up, der er der når man har brug for ham. For faldet i niveau fra Van der Sar til Lindegaard er (indtil videre) for stor! Manden kan nok finde ud af at stå på mål, og Manchester har nok ikke købt ham fordi han er høj og ligner Brede Hangeland. Men vi ved simpelthen ikke nok om ham, til allerede nu at gå i selvsving over ham og det han spiller (læs: træner med) i Manchester United."

Ok du har en pointe som jeg er enig i. Vi har ikke set Lindegaard stå godt, på et udsolgt Old Trafford. Så derfor kan vi ikke vide om han præsterer eller ej. Men at udnævne ham som breddespiller inden han har fået chancen er lige hårdt nok.
Spørgsmålet er om man ser mulighederne i manden eller ikke gør.


Theres a red devil in all of us
Skrevet af Flying Dutchman
Til gengæld har jeg tonsvis af gange rystet da Carrol klovnede rundt i United.

Hvilket også er én af grundene til, at jeg tror, at Lindegaard ikke har format.

Fordi at han var billig og fordi at han er dansk. Du så måske hellere en hollænder vogte buret i United?

Det er i det mindste ærlig snak ;-) næh, det går nok. Men hollændere går ikke op i den slags - eksempelvis ville vi aldrig kalde Manchester United for en ´hollænderklub´, bare fordi Van der Sar spiller der. Små kulturelle forskelle, der gør livet interessant.

Hæhæ. Jeg tror jeg forstår. En hollandsk hjemmeside med udtalelser fra en hollandsk hjælpetræner om at en hollandsk målmand er en mulighed. Der er altså langt til at det er sikkert at Ferguson handler.

´Æh, den var til gengæld halv tam. Meulensteen er nu engang én af dem der er meget tæt på Sir Ferguson, og derfor en oplagt kilde. At feje det til side, bare fordi det er en hollænder på en hollandsk hjemmeside om en hollandsk målmand er s´gu for tamt...

Ok du har en pointe som jeg er enig i. Vi har ikke set Lindegaard stå godt, på et udsolgt Old Trafford. Så derfor kan vi ikke vide om han præsterer eller ej. Men at udnævne ham som breddespiller inden han har fået chancen er lige hårdt nok.

Men jeg tror netop, han er købt af den grund! For han er på ingen mulig måde en værdig arvtager af Van der Sar/Schmeichel (endnu)! Jeg tror, at han er købt som andenmålmand, og at Sir Ferguson håber, at Lindegaard udvikler sig rivende - men at der kommer et stort navn her til sommerens transfervindue...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af sally
@FD


"´Æh, den var til gengæld halv tam. Meulensteen er nu engang én af dem der er meget tæt på Sir Ferguson, og derfor en oplagt kilde. At feje det til side, bare fordi det er en hollænder på en hollandsk hjemmeside om en hollandsk målmand er s´gu for tamt..."

Jeg fejer ikke noget til side. Jeg pointerer bare at sammenfaldet mellem de hollandske interesser her er påfaldende. Da Carlos Queiroz var hjælpetræner var der nok også en del snak på de portugisiske hjemmesider om køb af den ene og anden med udtalelser fra Carlos Queiroz om at det kunne være en mulighed. Sagen er jo at der for det meste er langt fra snak til at noget er sikkert..

"Men jeg tror netop, han er købt af den grund! For han er på ingen mulig måde en værdig arvtager af Van der Sar/Schmeichel (endnu)! Jeg tror, at han er købt som andenmålmand, og at Sir Ferguson håber, at Lindegaard udvikler sig rivende - men at der kommer et stort navn her til sommerens transfervindue..."

Hvis ikke Lindegaard lever op til det potentiale, som jeg ser, håber jeg selvfølgelig på at der kommer en anden. Dansk eller ej.
Theres a red devil in all of us
annonce
0