Snak

Mere indhold efter annoncen
God selvtillid :-)
Jeg synes ikke at Elmander er det samme som Van der Vaart. Elmander havde en helt anden indstilling og relation til klubben. Set i bagklogskabens lys kunne de sikkert have fundet en bedre, men dengang var det en ok beslutning.

Van der Vaart har jo stort set ikke været i nærheden af holdet og tror at alt skulle bygges op om ham. Hvis han havde præsteret til træning fik han nok lov at spille, men han har sikkert også følt at han ikke behøvede at spille sig på holdet i en "lille" klub som FCM.
1. Total fejlkøb af Claus S. Og ledelsen ! Spild af penge ... hvad kunne man ikke leje/få for de penge
Den ringeste handel i klubbens historie sammen med Jonas Borring

2. Manden har bare ikke niveauet længere, selv om han selv tror dette, teknikken er der måske, men fysikken har manglet ...

3. Manden kom jo "kun" til Danmark pga af hans kæresten

4. Er han utilfreds, hvorfor gik han så ikke med til
at annullere kontakten ! - tror da gerne Betis og FCM
ville ud af denne - Dog vægtede han pengene mere ind lysten til at finde en anden klub, hvor han kunne begå sig/passe ind ... Så stop det tuderi Rafa ... - fordi man har et flot Cv. er jo ikke ensbetydende med at man er selvskrevet til start 11´ en ...
FCM, Lazio, Liverpool, Barca ... VM i Qatar. Der skal ryddes op i Fifa ! Infantino er heller ikke den rigtige til dette ... https://sport.tv2.dk/fodbold/2021-04-02-da-emiren-loeftede-vm-trofaeet-var-skandalen-en-realitet
Han har bare ikke niveau til Superligaen.
Og jeg tvivler også på, at han i nuværende forfatning vil kunne bidrage med specielt meget i NordicBet Ligaen ..
Viborg F.F. Ipswich Town F.C. F.C. Barcelona.
VdV har havde kvalitet og man så det også lidt i starten, men han passer bare ikke rigtig ind og har heller ikke gjort sig fortjent! Men alt i alt har FCM jo tjent på ham i form af promovering og tiltrækningskræft ift. spillere, så helt galt er det vel ikke.

Han har helt ret i at man skal bygge hold om ham, men ikke i FCM! Tror faktisk et af de små 1.div. klubber kunne have gjort meget med ham, men det er nok for sent nu.
Vaart er (var?) supergod med bolden, men hans defensive arbejde/løbepensum rækker ikke til SL-bold længere. Desværre. Når Jacob Poulsen samtidig har holdt et vildt højt niveau, så er det svært at se, hvor Vaart kan komme i spil.

FCMs udgift til Vaart har angiveligt ligget omkring kr 4 mio i den 2-årlige kontraktperiode, resten er betalt af Betis og sponsorer. Ca 8 mio hver. I Herning Folkeblad har 2 af sponsorerne udtalt de er klar igen, hvis en mulighed skulle byde sig, og at de har været fuldt orienteret af FCM under hele forløbet. De er skuffede over det sportslige udbytte, men på alle andre parametre er de tilfredse.

I parantes kan det bemærkes, at Sørloth spurgte om Vaart også ville være i klubben 2017/18, og hvis det har haft en afgørende betydning for Sørloths signing, så har det vel også fra et økonomisk aspekt været en fornuftig signing med henblik på Sørloths salg til (foreløbig) 100 mio.
Jeg er enig med ham. Desværre er han havnet i homogent land og der ikke plads til at tænke ud af boksen, alle der ved lidt om fodbold burde vide at han har et X-factor.
Synd for Rafa - og Suppen - at det lige var primitive Thorup der sad på trænerbænken.

Man behøver jo egentlig blot at se på de to, og det er tydeligt at de de slet slet ikke passer sammen.

Han ville have haft det som en fisk i vandet i FCN, eller, ja, bare under en træner med lidt mere fokus på teknik og ambition om at styre spillet - på jorden - frem for fysik, omstillinger og lange bolde.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Jeg er enig med ham. Desværre er han havnet i homogent land og der ikke plads til at tænke ud af boksen, alle der ved lidt om fodbold burde vide at han har et X-factor.

Enig.

Kunne være sjovt at have set ham i FCN ...
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Vaart kunne også sige: FCM lå godt geografisk for mig, og jeg kunne opretholde en løn, der med længder oversteg min markedsværdi. Jeg har en søn i Hamborg og kæreste i Esbjerg, så jeg gad ikke lige undersøge om klubben forventede, at jeg også skulle arbejde defensivt. Jeg havde bare lige tjekket, at de havde en gammel mand med nr 7 på midtbanen, og så tænkte jeg: "så ka jeg sgu også". Der var bare ikke lige nogen, der fortalte, at han var assistkonge og løber 11-12 km i snit pr kamp.
annonce