Snak

Mere indhold efter annoncen

Van Gaal åbner for Ribery-salg

Skrevet af bold
ons 10. mar 2010
Vil Franck Ribery virkelig væk fra Bayern München, så er cheftræner Louis van Gaal klar til at skille sig af med franskmanden i jagten på profit.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Reefall
Slå til Barca!

Messi og Ribery på kanterne - av! :)

Han vil blive en succes i Barcelona.
Skrevet af TimE
Man skal ikke tro alt hvad man læser i aviserne Hr.Gaal
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af railer60
Han ville være vild at have i Barca, men når man tænker på at hans ben virkelig er lavet af glas, så er det sgu lidt risky business.
Skrevet af metalgearsnake
Skøre Man c skal nok smide en halv millard efter ribery.. penge lige ud af vinduet, han er ikke pengene værd!

Chelsea, real madrid og barca er andre muligheder, men tror mest på Man C..
Skrevet af Abefar
Ribery har udtalt, at han går efter sportslig succes, og Real, Barca, Man U og Chelsea er de (eneste) interessante.
FC Barcelona Messias <3 Ønskeliste: Alexis Sanchez
Skrevet af sunthomas2003
Læste igår at Bayern ville have fingrene i Bojan og at Ribery evt. skulle indgå i en bytter samt en pæn sum penge.Tror denne handel ville være god for begge parter
http://www.youtube.com/watch?v=s3z33EsnHN0&feature=related
Skrevet af MasterBlaster87
Hvis han ikke vil være i klubben skal han da også bare afsted. Håber personligt han skifter til Barca. Der ville han nok få mest ud af sit enorme potentiale.
Glory Man United !!! Byens Hold Jeg Elsker ! F C K Spillere jeg beundre : Juaquin, Ronaldo Luis Naziro De Lima, Romario, Eric " The King " Cantona.
Skrevet af metalgearsnake
Ribery har udtalt, at han går efter sportslig succes, og Real, Barca, Man U og Chelsea er de (eneste) interessante.

\\

lad os se, jeg tror Man C snupper ham.
Skrevet af uglexxx
@Metalgearsnake

Jamen så er du jo ret så svær at argumentere imod.


Selvom jeg vil hade det, så tror jeg absolut at han ryger til Barcelona i sommerpausen og Barcelona bliver endnu bedre. Ideen med en byttehandel der indeholder Bojan lyder fornuftig for alle parter - spørgsmålet er om han vil kunne slå igennem i Tyskland.

Holland: AFC Ajax Amsterdam (1992) Spanien: Real Madrid (1996)
Skrevet af Mr High
metalgearsnake er han ikke pengene værd har du nogensinde set ham spille
Skrevet af Tha K
Bayern bytter ikk spillere, men sælger kun hvis de får penge. Og så stort et talent Bojan også vil være så har Pedro altså overhalet ham. Og hvis Bojan´s plads så er i angrebet er der ikk plads hos os, hvorpå vi ska erstatte Ribéry 1:1, ergo ska vi ha en ny kant hvis han smutter. En Özil er et bedre køb end Bojan på den plads efter min mening..
Hjerteklub: FC Bayern München Landshold: Tyskland - Ja vi kan ikk alle hade dem! ;) Mein Herz schlägt für den roten Stern des Südens!
Skrevet af Kim W
Vil det sige at man ikke tror at Manchester City snart vil være på højde med Chelsea? Manchester City har altid været en af de største og mest respekterede klubber med en KÆMPE trofast fanbase og en fantastisk kultur. Nu er de så blevet den rigeste klub i verden og kan derfor ikke se hvorfor de om 1-2 år, måske allerede næste år kan spille med om titlen i PL.

Jeg forstår godt at folk mister noget for de klubber som pludselig får en rigmand ved roret, men folk glemmer at bare fordi CITY ikke har vundet noget i over 30 år, så er det altså ikke bare en eller anden lille klub som pludselig er kommet til penge. CITY har altid været en storklub, som nu bare har fået pengene til at spille med i toppen. Hvis ikke noget som dette skete, ville det for altid være de samme der lå i toppen af PL. Tror I selv på at Chelsea ville være hvor de var uden Abramovich??

Ribery ved som alle andre at CITY er fremtidens klub, så selvfølgelig vil han gerne til den rigtige side af MAnchester!! ;)
Skrevet af hodja
Kan godt se din pointe.

Jeg tror dog ikke Man C er interessant for Ribery, FØR de har vist noget. Manden vil spille CL hvert år. Det kan Man C ikke garantere ham lige nu.
Måske han slutter sin karriere dér om 6-7 år.
Skrevet af Mes
@Reefall

Om han kommer til Real, Barca, United, eller Chelsea, så tror jeg at han bliver en succes.

Han er jo genial dygtig. Han vil dog være en habil erstatning for Henry, der vel kun toppede i én enkelt sæson (med forudsætning at min spådom om Henry ryger til sommer)

annonce
0