Snak

Mere indhold efter annoncen

Van Gaal: Har liste med De Gea-afløsere

lør 16. maj 2015
Louis van Gaal forklarer, at Manchester United har en liste med afløsere for David de Gea, men håber alligevel, at keeperen bliver.

Læs hele nyheden her
Ryger de Gea til Real vil være så nedtur, da han er en super målmand med alle muligheder for at blive en af de bedste målmand i de næste 10-15 år. Men vil Van Gaal ud at køb en ny førstmålmand selvom de har Valdes som kunne være en rigtigt god førstmålmand for man utd, så skulle navne som Lloris og Sommer gerne være på toppen af den list.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Min første tanke er nemlig også Lloris. Uanset om De Gea skifter til Real eller ej, så har jeg svært ved ikke at se Spurs som tabere i denne sag, da klubben uden De Gea nok går efter Lloris i stedet.
Ikke noget nyt i, at Real henter vores bedste spillere - Beckham, Nistelrooy og Ronaldo. Men jeg håber simpelthen sådan, at han forlænger.

Han har været verdensklasse denne sæson. Han har reddet 91 skud på mål, og han har jo i flere kampe været komplet ekseptionel, eksempelvis i kampene mod Everton og Chelsea i oktober, kampen mod Arsenal i november, kampen mod Stoke i december, og naturligvis kampen mod Liverpool i december. Han har dertil spillet en række fremragende kampe siden nytår, hvor han blandt andet har lavet syv clean sheets.

Få spillere har skaffet sit hold så mange point som ham, han er ene mand skyld i, at United er i top fire, og på grund af han lægger folk ikke mærke til, hvor desperat United har brug for nye spillere til midterforsvaret.

Skylder han klubben noget? Man betalte 200 millioner for ham, og han var skyld i rigtig mange pointtab den første halvanden sæson, men siden har han været klubbens mest stabile mand sammen med Carrick, så det mener jeg ikke, at han gør.

Jeg vil være træt af at miste ham. I øjeblikket er det de spanske medier, der skriver, at aftalen er på plads, mens engelske Sky skriver, at der ikke er nogen aftale. Det bliver spændende at se, hvad der sker i morgen.

http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Gud hvor vil jeg dog hade, hvis han smutter! Men hvis vi er forberedt ordentligt, skal det nok gå..
Manchester United
Velkommen til Real Madrid.
De Gea er fantastisk. Især de spanske spillere vil komme til at savne ham, da de både var naboer og nærmest bedste venner. Men jeg har set mig varm på spillere som: Lopez(Lyon), Ben Forster, Breno Leno eller Hugo Lloris. Alle sammen dygtige målmænd på højt niveau, så er sikker på at fremtiden ser godt ud, dog en skam da han havde en god personlighed...
Manchester United siden 1998. Red Devils! FC Midtjylland siden 1997.
Men jeg har set mig varm på spillere som: Lopez(Lyon), Ben Forster, Breno Leno eller Hugo Lloris. Alle sammen dygtige målmænd på højt niveau, så er sikker på at fremtiden ser godt ud, dog en skam da han havde en god personlighed...


Ben Foster har været i United og vist han ikke er god nok... hvis du mener Forster i Southampton er jeg dog enig i at han er en fremragende målmand. Bernd Leno kunne være et spændende bud, men jeg kender ham kun fra FM. Lloris kender ligaen og har været en profil på et vaklende Spurs hold. Så han kunne være interessant - HVIS det frygtelige skulle ske at De Gea vælger Real Madrid.

Omvendt kunne De Gea give den ro i forsvaret der gør RM til en CL favorit næste år, i mine øjne(hvis de holder på de resterende spillere)
United!
Ville klart foretrække at købe Leno, leje ham ud til Leverkusen, og så spille med Valdes et par sæsoner, før Leno tager fast over. Leno er en fremtidens mand og sammen med De Gea og Courtois et af de største målmandstalenter i verden. Han har virkelig potentiale.
kunne den liste indholde en disse to? suppleret med en Valdes? Fraser Forster Southampton(27år) (Ved godt han er skadet) eller Ben Foster West Bromwich (32år)
annonce