Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Goooner
NEJ hvor savner vi spillere med speed. Ramsey fungere ikke på en kant og det troede jeg Wenger havde lært af efter sidste sæson, og derfor håbede på at han ville starte med Gnabry, men ak nej..

men Theo og Podolski er snart tilbage og så er det bare op på hesten igen.. Det er atter kun 3 point, de tæller hverken mere eller mindre..

COYG!!
Credit where Credit\'s Due https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/486859_538169346224109_820100483_n.jpg
Skrevet af ustp
Vigtigt med en sejr!

- og at alle Arsenal-fansene, der havde så travlt med at kommentere på http://www.bold.dk/snak/…&id=3395282, får en lang næse er da bare en bonus.
Skrevet af ilderen
Nu er der mange der er efter spansk fodbold uge efter uge. Jeg synes godt nok det her var eksemplet på en typisk uforløst topkamp i England.

Højt tempo og intensitet? Ja. Men hvor er alle de spillemæssige, fede momenter? Der bliver jo reelt ikke dannet en chance i kampen. Og som så ofte før bliver kampen afgjort på en dødbold.

Tempo er ikke alt. Kedelig kamp!
Skrevet af Cahart
@minik88

Okay så 2 chancer, my bad.
-
Skrevet af Slettet(231444192811)
Fortjent sejr skidt United ikke lukker kampen før.

Rooney MOTM den mand er for vild!
Spurs
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Dårlig stil af United, sådan at dræbe kampen, i stedet for at blæse til mere angreb. Spændingen var der, indtil RvP scorede til 1-0 i 27.minut (må have gjort ondt på hans tidligere klub), men så parkerede de ellers bussen. De forsøgte at gøre noget offensivt, ja, men ikke nok efter min mening. Arsenal skal have ros for deres iver- omend den var forgæves- for at få udlignet. Det medførte da også intens fight imellem de to mandskaber, men at United var så bange for at satse, og så måske vinde 2-1 eller 3-2, det irriterede mig som neutral tilskuer. Og så iøvrigt ros herfra til Bendtner, som kom sent ind og gjorde sit til at holde de sidste angreb gående- og han var da også lige ved at udligne til sidst, men Smalling skærmede ham for godt af.
.
Skrevet af mg02x19
To hold der spillede dårlig fodbold i dag. Viljen var til forskel
Ingen over Ian Wright!
Skrevet af arsenalfc92
What? Det er sgu da sindssygt hvor ondt i har i røven? Set over hele kampen er United da klart bedre, og kampen var da vildt spændene.


Meget uenig i, at United skulle være klart bedst. Arsenal dominerede da det meste af anden halvleg. Første halvleg var selvfølgelig Uniteds.
Jeg havde forventet et mere dominerende United-hold, men det skyldes nok ligeså meget vores tidligere kampe.

Jeg synes, en pointdeling havde været et mere sigende resultat.
Skrevet af ustp
"Dårlig stil af United. Spændingen var der, indtil RvP scorede til 1-0 i 27.minut (må have gjort ondt på hans tidligere klub), men så parkerede de ellers bussen."

Og det kommer fra en Inter-fan.
Skrevet af Ill
Hvorfor vælger Bendtner at gå helt op i ryggen på Smalling? Han KAN IKKE vinde noget på det, så skulle det være fordi Smalling og De Gea skulle fumle og Bendtner så kan komme ind først på returen.

Bendtner, du skal gå til bagerste stolpe. Der var allerede en mand inde midt foran mål, din plads var ved bagerste stolpe.


Dejligt med sejr. 3. PL-sejr i træk. Forhåbentlig sætter denne sejr gang i en rigtig god periode, den lidt anderledes taktik til trods.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af han_solo
Hvor det fucking vigtigt!!

Til ham der siger United var passive, så tydeligvis ikke Rooney dominere den bane ;) ærgeligt han ikke lige sluttede sin indsats af med at sætte den kasse ind.

At City så også smed point reddede hele min søndag :)
UTD
Skrevet af TheGunner
Forventeligt. Arsenal har det altid svært, men alle de skadede spillere gør det ikke lettere. Der mangler ekstremt meget nogle kantspillere til at udfordre. Langt det meste af tiden stod Arsenal og trillede bolden frem og tilbage på midten, og United kunne bare stå og tilfreds se på.
Skrevet af anjuna
Hvor har Arsenal fans ondt i røven. Antifodbold og lign. Det var en taktisk genistreg af Moyes, han lukkede da ned for Arsenals ellers så flotte angrebsfodbold. United kæmpede røven ud af bukserne og vandt slaget, de viste netop hvordan man kan lukke ned for Arsenal.

Rooney viser igen hvorfor han er så vigtig, hans gejst og vilje er jo uden sammenligning.

United var det bedste hold på banen og vandt fortjent. De vandt kampen fordi de modsat Arsenal har flere taktiske dispositioner til rådighed, og viser at de kan spille pasningsfodbold såvel som fysiks betonet bold.

Hvordan kan man kalde en kamp som denne kedelig????


Og ja mit oplæg er muligvis farvet
Skrevet af J.C
Fuldt ud fortjent sejr! Dejligt at se vi formår at lukke Arsenal ned i deres spil, som ellers har været noget af det bedste spil i premier league i år.
Endnu en gang er jeg fuldstændig paf over hvor godt Rooney spiller i denne sæson! Han kæmper hele kampen igennem.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
@ustp

"Dårlig stil af United. Spændingen var der, indtil RvP scorede til 1-0 i 27.minut (må have gjort ondt på hans tidligere klub), men så parkerede de ellers bussen."

Og det kommer fra en Inter-fan.


Ja, det kommer fra en Inter-fan. Du har ikke læst på lektien, min ven- dvs. du har ikke set Inter spille i lang, lang tid. Inter er ikke længere "catenaccio, Helenio Herrera-style", men derimod et hold, som spiller ret så offensivt. Vi spiller 3-5-2, tre midterforsvarere og to backs, som ikke reelt er backs, men derimod kantspillere. Så har vi én defensiv midt, og ellers er resten offensivt orienteret. Den ene af kantspillerne (Nagatomo) scorede iøvrigt det ene af Inters mål i går. Så nej, de er ikke tilbøjelige til at parkere bussen, når de kommer foran. Det var så bare min oplevelse af United i dag, sorry.
.
Skrevet af Dalle85
Rooney giver den fandme gas det skal han have, men for helvede hvor har han det også med at tabe hovedet. Først på gibbs dernæst da han for gult..

Hatten af for Bendtner der faktisk gjorde et ok indhop i en svær kamp at komme ind i.
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
Skrevet af RKelly
The Expert du er en nar sygdomdsramt ha ha ha muligt United ikke ville meget men de førte
Jeres kamp hjemme mod Dortmund spille giroud defensiv midt i en time for der ville Arsenal da slet ingen ting eller kunne ikke
fuld fortjent sejr til United i dag


Hvor er det dog tragisk, at du ikke engang formår at inkludere bare ét punktum. Ja, det er faktisk lige før, man skulle tro, at dit indlæg var skrevet af en retarderet gorilla.
Adriaanse, Kezman69, Pozzini & RKelly - Club Bullshit. R.I.P. Uncle Phil.
Skrevet af greatdane0
Fantastisk indsats af united, lukket arsenal helt ned, og viste virkelig figther vilje og character. Rooney, Smalling og Jones var genial gode. Meget intens og 3 kaempe point!
United fan, lived in manchester and has loved the devils since 1995. Wouldnt want anyone else\\\'s name on my shirt but Giggs 11.
Skrevet af Schmitte
Forstår ikke, at United skal kritiseres for at forsvare. Efter at kampen ender 1-0, kan man jo ikke sige, at det var forkert.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Pro Rege et Grege
annonce
0