Snak

Mere indhold efter annoncen
Hmmm, vel ikke så meget at sige; den burde Chelski have lukket, og puttet mesterskabspokalen i lommen! Synes vi mangler rigtigt meget Unitedklasse, og i de seneste 2 kampe, er kongen Di Maria faldet ned i i middelmådigheden sammen med resten. Januzaj, talent???...tror det næppe. Uforståeligt at Van Den Gale ikke letter røven op af sæddet, og får fortalt, at Rafael på 158 cm. IKKE skal dække Drogba på 188 cm. på de første 8 hjørnespark. MEN det skal nok komme med 4-5 nye spillere i Januar vinduet. Go united!
Scoring i begge ender eller ej; RVP er dog blevet utroligt langsom, forudsigelig og rusten...
The Blues

Da jeg så det i kampen, lignede det meget en kampe, hvor begge spillere havde fat i hinanden.
Hvis du ser den igen, er jeg ret sikker på, at du er enig.
Det tovtrækkeri i feltet er sgu efterhånden standard, og det dømmes 50/50. United har efterhånden haft dommeren mod sig længe (United haters synes selvfølgelig de får alt som nogle gange var tilfældet under Fergie), så det var rart, at marginalerne var med United i dag.

Det er håbløst at sige, at United spillede rugby uden at få kort, når Chelsea ikke var meget bedre. Var det 8 frispark Matic måtte begå, før han fik sit gule kort?

Jævnbyrdig kamp og fantastisk, at United formår at hente point på Spurs og City, mens det er uændret i forhold til Liverpool, der alle var favoritter i denne runde. De fleste havde vel forventet end 1-3 eller lignenden til Chelsea.
Manchester United Hercules C.F. Shakhtar Donetsk
Ja, jeg vil gerne se den igen så. Har du et link ved hånden?
Jeg er United fan. Men må sgu sige at det er en skandale, at der ikke dømmes straffe til Chelsea, hvor både Terry og Ivanovic trækkes ned med noget der ligner halsgreb. Havde en angriber lavet det nummer på en forsvarer, ved jeg godt hvad dommen havde dømt. Og var det sket uden for feltet var der dømt frispark og givet gult. Det er altså ødelæggende for fodbolden med disse lovløse tilstande i feltet.
Få så Gazprom smidt ud af Champions League. Rusland og Qatar skal fratages VM i 2018 og 2022.
Hvad er det dog for en overskrift? Hvordan kan man kalde et hold tamt, der har 19 til 9 i afslutninger og 7 til 3 inden for målrammen..

Alt i alt er jeg tilfreds efter denne kamp, for synes vi spillede helt lige og til tider bedre end Chelsea i første halvleg. Chelsea satte sig dog på anden og efter Drogbas mål, gjorde de det svært, men havde egentligt forventet at se vores forsvar blive testet mere end de blev i dag.

Stor ros til Smalling, Januzaj, Shaw og Fellaini i dag! Mata må ryge direkte tilbage på bænken mod City med Rooney tilbage.. Han har godt nok ikke grebet chancen.
UTD
Et af de større straffe Ivanovic der bliver snydt for. Dog kan jeg ikke have ondt af ham, da det er den slags svinestreger, han laver løbende i stort set alle kampe, han spiller...
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Chelsea var/er det bedste hold, og med scoring så sent i kampen, kan United ikke være utilfreds. Dog synes jeg, United havde ligeså mange (eller få...) chancer som Chelsea. En typisk kamp mellem de to hold med scoringer efter dødbolde. Der ER frispark til United til sidst, da Ivanovic træder en modstander i hælen (kan ikke huske hvem...), men den er ikke til advarsel, da det er tilfældigt. Og hans første gule er også i den tynde afdeling, så dér kan Chelsea være utilfreds, men det ændrer jo ikke kampforløbet med udvisningen så sent. Werge og Mølby mente godt nok, at United ikke ville have scoret, hvis Ivanovic havde været med i feltet, da RvP scorer. Og kan Viasat ikke få en anden end Mølby til at kommentere Uniteds kampe...? Altid konstant negativ. Chelsea havde så vidt jeg husker én chance i første halvleg, hvor de Gea flot redder Drogbas forsøg, og straks er Uniteds forsvar i panik.... Godt nok havde Chelsea en del hjørnespark, men rigtig farlige var de ikke, og alle hold giver jo chancer væk...
Det bliver rart at få Rooney tilbage på søndag, det kan forhåbentlig skabe noget mere kreativt og nogle flere chancer. Januzaj forsøgte og lykkedes med noget i dag, Di Maria har ikke virket helt i hopla de sidste par kampe, men han havde dog et fint indlæg i hovedet på Fellaini som optakt til målet. Fellaini spillede igen en god kamp, og er måske ved at spille sig ind på holdet...?
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
annonce