Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hr.Betjent
Jeg synes ikke der er straffe til Martial, og dermed heller ikke et rødt kort. Det røde kort besværliggør Southamptons situation i næste weekend yderligere, end blot at de er ramt af skader.

Bednarek, synes jeg, har været OK for dem og de har begrænset med alternativer til den kommende modstander.

United scorer nok heller ikke 3 mål i de sidste få minutter hvis ikke straffet dømmes, og så havde historien om nederlaget været en helt anden.

Jeg mener ikke at Ralph skal ofres pga. nederlaget. Han svigtes af først en specifik spiller og dernæst af 10 andre. Jeg tror han har evnerne og tilliden i truppen til at komme hurtigt videre.
YNWA
Skrevet af sjn
Sjovt nok er der heller ingen af United haderne herinde der nævner den situation, hvor United får straffe. VAR ændre det til frispark. Men hvor en United spiller var helt fri med bolden = der skulle bare være dømt fordel
Skrevet af LP_
@SerKunPL
Det er vildt nok at have så stort et behov for at tale det vindende hold så meget ned i en 9-0-sejr. Det var altså 9-0!

Er du ok? Det virker til, du får en aneurisme hver gang United vinder.
Skrevet af MarcusRashford
@This Is Anfield

United fans har sgu da lov til at hovere uden at Pool fans skal få ondt i røven hver eneste gang, for det er vitterligt hver eneste gang.

Dig samt fans af andre PL hold er herinde hver gang, leder efter den mindst saglige kommentar, en stavefejl eller noget der ikke lige passer ind i hvad der er rigtig fodboldånd og så bliver der bare vrøvlet løs.

Du er en seriøs debattør, så jeg siger det her med respekt, hvis du ikke vil se United fans hovere, så bliv væk fra United tråde.
Skrevet af Elmbaek
Efter reglerne kan (og skal) der dømmes straffe.
Ikke clear and obvious fejl, så den trækker VAR ikke tilbage.
At trækket så bliver for langt og han falder lidt let (vil enhver rigtig angriber gøre i situationen) gør at jeg synes der ikke burde være dømt straffe. Men sådan er reglerne nu engang
Rødt kort er også helt efter reglerne, som gengivet af andre ovenfor. Så naturligvis dømmer dommeren den som han skal, selv om jeg (og mange andre) mener, at der her bør være mulighed for dommerskøn, når han så åbenlyst prøver at undgå kontakten.
Skrevet af Glory glory united
En del har ondt røven, så her får I den.... Standard. Når man ikke kan gå efter United, så må man jo gå efter manden.

Og så kan vi jo lige tage lidt andre brugere, som fucker op:

kappeleinz

og tillykke til united, håber i vinder titlen!”
Pænt mange fejl, men det nævner ingen sjovt nok.

UnluckyImp

“Martial er i liga i sig selv”

Også rimelig fucked sætning, men ingen nævner noget.

Memento

“Haha det her er sgu på flere måder det dummeste jeg har læst. Længe. Tak”

Jamen i lige måde mester. Husk kommaer! Du skal også huske at når du er færdig med en sætning, så skal du sætte punktum. Til gengæld har du sat punktum efter læst og igen efter længe.

Så tak for jeres input. Jeg kan godt se, at det var helt af helvedet til, at jeg fik sat et t og ikke et d.
Skrevet af 09043428
@roscoe
Det er 1 bruger som beskriver martial sådan. Alligevel vælger i at bruge tid på det og lade jer provokere. I kunne jo også bare ignorere det og selv sætte dagsorden for jeres egen tråd. Det er helt op til jer selv.
Sjovt nok er det en united fan (går jeg ud fra) der starter med at kalde ham for en skamplet.
Skrevet af Slettet(032333231702)
United ville kunne vinde 20-0 og stadig blive kritiseret for at spille kedelig og uinspirerende, men er det derimod city eller Liverpool så er de helt fantastiske. Det er ved at være lidt en farce
Skrevet af Lezcano
United fans har sgu da lov til at hovere uden at Pool fans skal få ondt i røven hver eneste gang, for det er vitterligt hver eneste gang.

Dig samt fans af andre PL hold er herinde hver gang, leder efter den mindst saglige kommentar, en stavefejl eller noget der ikke lige passer ind i hvad der er rigtig fodboldånd og så bliver der bare vrøvlet løs.

Du er en seriøs debattør, så jeg siger det her med respekt, hvis du ikke vil se United fans hovere, så bliv væk fra United tråde.


På samme måde, har man vel lov til at påpege både det patetiske men også det infantile i at hovere over at man har smadret et reservehold i undertal?
Man kan vel nærmest ikke udvise mindre klasse, så det i sig selv, er da voldsomt imponerende.

I forhold til kampen, er det en komplet hjerneblødning at sælge sit hold efter 2 min. Et hold som i forvejen var ramt på alle måder. Så skal det gå helt galt.

Martial med endnu en pinlig film. Det røde bliver nok annulleret inden længe. Hvis FA gad at holde fast i idéen om at straffe film, så ville det sgu klæde dem at smide Martial en tur i skyggen for den tydelige film.


@glory glory
Af ren og skær interesse. Er det en troll bruger du har, eller er du på samme måde i virkeligheden. Din signatur og alle dine kommentarer oser af voldsom arrogance.
Hvad er formålet med sådan en væremåde? Med mindre man kun gider at høre og se på sig selv, kan jeg virkelig ikke se formålet i at være så absurd i sin kommunikation.
Skrevet af Cfever
United ville kunne vinde 20-0 og stadig blive kritiseret for at spille kedelig og uinspirerende, men er det derimod city eller Liverpool så er de helt fantastiske. Det er ved at være lidt en farce


Er der et eneste indlæg her (nu hvor det blot var 9-0 og ikke de 20-0), der har påstået at United spillede kedeligt og uinspirerende? Den eneste farce er de usikre United-fans, der er ivrige efter at placere sig selv i en position, hvor alle er imod dem :)
We know what we are
Skrevet af Glory glory united
Tolk som du vil. Gider ikke at give dig svaret. Det nytter intet.

God dag
Skrevet af Lezcano
Tolk som du vil. Gider ikke at give dig svaret. Det nytter intet.

God dag


Men det gjorde du så alligevel ;)
Skrevet af Wise1964
Clever
Er det ikke bare den nordengelske pendulering du ser udfoldet ... ? Kan det være et demografisk fænomen?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Tintin9
Wise, er det os Everton-fans du hentyder til? :0)
Skrevet af Will
@MarcusRashford

United fans har sgu da lov til at hovere uden at Pool fans skal få ondt i røven hver eneste gang, for det er vitterligt hver eneste gang.


Jeg tænker, at Uniteds fans skal have lov til at hovere alt det, som de vil.

Det er dog forskel på, hvor meget man har at have sin hoveren i. Mon ikke det er det, som anfægtes?

Du kunne evt. følge dit eget råd: Hvis du ikke vil se Liverpool-fans anfægte jeres hoveren, så læs uden om det - alternativt ignorer det.

Der er jo ikke artikel-tråde her på bold.dk, der tilhører én klubs fans mere end andre.

Edit: Til lykke med sejren.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af BandittenEmil
@BandittenEmil. Lidt underligt at du går så meget efter én bruger, når hans indlæg vel blot et et resultat af ovenstående? Brugeren kommenterer vel netop på denne klasseløse kommentar - som i øvrigt kommer efter 1 point i to kampe og et nederlag på hjemmebane mod ligaens bundprop. Southhampton måtte spille i undertal en hel kamp. Så virker det altså ikke passende med den slags.


Nu er forskellen at den ene er United fan, mens den anden tydeligvis ikke er det, hvorfor jeg anfægter behovet for at komme med så ligegyldig en kommentar, og så var der rigeligt der var efter den kommentar du henviser til, der er dum i alle aspekter. Desuden kan man sige det virkede, for det der efterfølgende kom fra brugeren var er meget højere kvalitet.
Skrevet af Memento
"Jamen i lige måde mester. Husk kommaer! Du skal også huske at når du er færdig med en sætning, så skal du sætte punktum. Til gengæld har du sat punktum efter læst og igen efter længe."

Pointen var jo netop at udstille din kommentar. Stråmands, at du ærligt modargumenterer med en forelæsning i dansk grammatik.
Din sætning er et paradoks og det gør der ikke mindre paradoksalt at du tilmed ikke vil anerkende det efterfølgende. Det bliver sgu for meta mate.
Men godt ord igen, hvis dit raison d´etre er nærværende samtale, så er jeg sgu ikke særlig overrasket over, at du hæfter dig ved kommatering og tilmed ikke kan se, når det åbenlyst bliver benyttet i en kontekst der netop skulle understrege din manglende kunnen.
Men nu hvor vi er i kategorien for ad hominem angreb på vilkårlige brugere, så vil jeg da slutte af med, at kalde dig en sørgelig eksistens. Hvad har andre personers slåfejl med dit tragikomiske indlæg at gøre? Og hvorfor anerkender du ikke bare, at du skolede dig selv og kommer videre?
Selverkendelse er vejen til selvransagelse. Din nørd.
Skrevet af Pindhunden
Det er svært at forstå, at en 9-0 sejr resulterer i så mange kommentarer om et straffespark. Gem da diskussionerne til de kampe, hvor dommerkendelserne har en betydning for resultatet.

Kampen giver noget selvtillid til holdet, men jeg er ikke naiv og tro, at holdet pludseligt finder et meget højere niveau fremadrettet. Everton-kampen bliver meget tæt.
Skrevet af Lezcano
Det er svært at forstå, at en 9-0 sejr resulterer i så mange kommentarer om et straffespark. Gem da diskussionerne til de kampe, hvor dommerkendelserne har en betydning for resultatet


Er det ikke et mærkeligt argument at man kun skal påpege kæmpe dommerfejl, såfremt de har betydning for resultatet????
Fejlen her, betyder fx at Southampton, som i forvejen mangler det meste af holdet, får en spiller i karantæne, som aldrig skulle have været i nærheden af det. Samtidig burde Martial, ifølge FA´s egne regler, også have karantæne for film.

Skrevet af KPinchy
Det er fanme langt ude at sige at man er patetisk når man hoverer over en sejr mod et hold i undertal og med mange reserver-. Jeg er da enig i at vi United-fans skal klappe hesten engang imellem, men hvis man ikke må hovere over en tangering af rekorden over største sejre; hvornår pokker på man så?

ot: Jeg synes det mest opløftende ved den her sejr var at se holdet, for en gangs skyld, blev ved med at mose på hele første halvleg. Det er jo helt klassisk at So´ton kommer ud og er mere med lige efter pausen. Pauser har det jo med at bryde et momentum. Men at United så alligevel formår at få 5 yderligere scoringer, er da opløftende.

I øvrigt er jeg overhovedet ikke enig i at der er så tydelig film ved det straffe; men det passer jo bare ikke ind i fortællingen om at United har dommertække.
annonce
0