Snak

Mere indhold efter annoncen
Flot præstation af Juventus hvor de bærende spiller selvfølgelig leverer varen, men hold da op hvor er jeg imponeret over indsatsen fra Cancelo, Bernardeschi og Emre Can hvor sidstnævnte har været svær at gøre sig klog på indtil nu.
Hatten af for Ronaldo, hvilket pres han kan håndtere. Er selv mest til Messi sådan rent fodboldmæssigt, men man må også erkende at Ronaldo er uhyggelig foran mål og god til at dukke op, når det ser sværest ud.
Så god Messi er imod alle midter/bundhold , så god er Ronaldo imod de allerbedste. At har kunne dominere i PL, La Liga, Serie A og CHL er i min bog noget ingen andre kommer til.

Fantastisk kamp af Juve. De kæmpede og gav alt i hver en nærkamp. Atletico fejler med taktikken og jeg forstår ikke hvorfor Simoene har en så defensiv tilgang til kampen, når de har utrolig tekniske og dygtige spillere.

Ja Chillienni er nederen at se på når han kaster sig rundt på den måde, men det er nok følelserne der sidder ude på trøjen i sådan en stor kamp. Han spillede ellers en fantastisk kamp..

Hvor er Michael Laudrup en fornøjelse at høre på når han kommentere.


Tropico: det er utroligt hvor stort et had du har for Ronaldo og co selv efter at han er skiftet fra Madrid. Hop ned i dit hul og så ses vi imorgen når Barca ryger ud til Lyon;)
Chiellini Ejer ikke skam i livet (på fodboldbanen) så det tvivler jeg på, mere usympatisk spiller eksistere ikke i moderne fodbold, så opføre han sig ofte også som en bølle på banen og bruge særdeles ufine metoder, men når man kan slippe afsted med det så gør han det selvfølgeligt.
Mon Allegri står og river sig i skridtet?
Man må sige at Morata gjorde en forskel, HEHE. Chiellini er direkte pinlig, sikke en sølle mand.
Atletico var godt nok tamme i forhold til første kamp
Verdens bedste Ronaldo uden diskussion
hvor er det dog fucking fortjent og AM viste intet. Juve er fortjent videre og alle andre kan græde og pive forgæves. Hvor er det smukt et comeback!
Helt fortjent sejr, hvor Atletico ikke havde noget at komme med..

Men er jeg den eneste der ikke kunne se det straffe? Hvis de mener det er skub nok til et straffe, så kommer der vel straffe på næsten alle hjørnespark fremover.

De havde nok stadig scoret i overtiden, men synes stadig det var tyndt :-)
annonce