Snak

Mere indhold efter annoncen
Fantastisk kamp af Juve! Ronaldo, Bernardeschi, Spinazzola og Cancelo spiller helt forrygende.

Chielini er fantastisk, men til sidst bliver det lige en tand for skabagtigt.
AB-fan siden \'96 Juventus ligeså.
Svag, svag kamp af Atletico, hold da op. God kamp af Ronaldo. Juve tager Atl. på fysikken, hvem skulle have troet det. Simeone havde set helt forkert til denne kamp, dårligt trænerarbejde, mens Allegri havde fået sat holdet helt rigtigt op.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Ronaldo er bare for vild. Han tager så meget ansvar. Han havde nok sendt Madrid videre, hvis han stadig havde været der. Det er lige præcis det, Juventus kan have manglet for at gå hele vejen. Chiellini må dog gerne stoppe med det der. Du er voksen mand, for fanden. Straffet var ikke såååå tydeligt, men klart skub i ryggen, så den kan vel godt forsvares. Ellers fed kamp.
Fuldstændig vanvittigt resultat!!!

Fantastisk gnist og det flotteste angrebsfodbold Juventus har præsteret længe! Når det gælder er de der!

Allegri viser hvorfor man kan sætte al sin tvivl til skamme!
Sætter holdet godt op og offensiv bold fra start. Jeg forstår ikke, at Juve ikke spiller offensivt hver gang. Men helt perfekt sat op. Genistreg at holde Dybala ude og starte med Berna. Usynlig i 30 min og derefter begynder han så småt at tage fat og peaker da han bliver trukket ned på venstreback! Godt set!


Ronaldo! Hvor skal man starte?
Mange kalder ham verdens bedste, jeg er ikke en af dem. Men jeg forstår, det skyldes kampe som i aften.
Ronaldo har scoret 1 mål i ChL i år. Den eneste måde han kunne redde det på, var et hattrick i dag! Så han kom op på 4 scoringer og gik videre.
Jeg forstår sagtens at der er mange der mener, at han er verdens bedste. Han slår til i den vigtigste kamp i sæsonen i dag, og har "trods af" taget Ballon Dor fra Messi 4-5 gange. Han er sgu fantastisk!!!
la vecchia signora
@Scud, Simeone er den mest usympatiske træner nogensinde, skønt han aldrig kommer til at CL.
Hans Jørgen: Ja jeg fucking elsker ham og hans boldige ansigt. Men du kender sikkert hele hans livshistorie bedre end alle andre
Ja jeg synes heller ikke andre nævner det ;-)

Synes bare jeg har set den flere gange, og det ligner nærmest at han bare nusser ham på ryggen. Var sikker på at jeg havde misset et benspænd eller noget. Personligt ville jeg aldrig have dømt den, men er dog fint tilfreds med at skulle se mere til juve i chl :-)
set over 2 kampe er det et fedt resultat. i mødet mellem 2 defensive mestre var det konsekvent det hold der spillede mest defensivt som klarede sig dårligst
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Droggy
Du er heller ikke dommer, så hvorfor skulle du også dømme den.
Klart straffe.
Fantastisk resultat i Torino - idag var der reelt klasse forskel og jeg kunne godt se Juventus gå videre til finalen.

Kean og Dybala som indskiftere... det er sgu da luksus at have sådan et par spillere på bænken.

Chiellini klovnerier er til gengæld direkte pinligt, at skulle se så rutineret en spiller blamere sig sådan er pinligt.Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
annonce