Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
Italien er Italien. De er uberegnelige og når de har done a line or two og vundet et VM eller EM er de ofte ramt flere slutrunder efter af en tro på at de så er verdensmestre i evig tid. Det er det dejlige ved deres mentalitet men også det ustabile.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Cerezo
Tilykke til Schweiz. Apropos bundniveau er deres modstandere fra Bulgarien godt nok langt fra fordums styrke. De kan levere et resultat hjemme i Sofia engang imellem men er decideret elendige på udebane. Det må gøre ondt i selvforståelsen at slutte efter upåagtede Nordirland, men man er ikke bedre lige nu.

Bulgarien kvalificerede sig ligesom Schweiz lidt overraskende til slutrunden i 2004, hvor men har vel nærmest ikke været i nærheden af en slutrunde siden da.

Det bliver nogle interessante play off-opgør til marts og også en spændende lodtrækning til kampene med bl.a. Italien, Portugal, Sverige og Polen (de tre sidstnævnte med hver sin mere eller mindre aldrende verdensstjerne på holdet) i potten.
Skrevet af jf1991
Spændende betragtninger om Bulgarien. Du har helt ret. Jeg mindes heller ikke, at de for alvor har været tæt på en slutrunde siden 2004. Der er godt nok langt fra 1994 og til deres nuværende niveau.

Sandt. Italien (Europamestre), Portugal (med Ronaldo), Sverige (med Zlatan) og Polen (med Lewandowski). Læg dertil Wales (hvor det er sidste chance for Bale). Og så må vi se med den underholdende pulje med Holland, Norge og Tyrkiet. Haaland eller Van Dijk kan jo også blive involveret i play-off! Det bliver nogle spændende kampe i marts. Heldigvis kan vi nyde dem uden at skulle frygte, at DK kan ryge ud der.
Skrevet af Tha_BinGo
For dælen da også, mester Jacob…
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skrevet af Bookel82
Vildt at Polen valgte at starte med Lewandowski mod Andorra i fredags og derefter fravælge ham til dagens kamp mod Ungarn. Han er ikke skadet men har spillet for mange kampe ifølge Sousa. Totalt selvmål!
Tror Lewy spiller sin sidste kamp for Polen imod Portugal eller Italien på udebane i slutningen af marts. For langt til EM2024 hvis 2022 glipper
.
Skrevet af rfcguld
Og hvad så med DK? Ok, naturligvis fin performance i kval, men ret skal være ret: DK´s gruppe er vel den mest tynde, der nogensinde er set ift en em- eller vm-kvalifikation. At Skotland blev en endog overbevisende 2´er i puljen, siger jo alt om hvor ringe kvaliteten og modstanden har været.
Skrevet af thegreatdanemx
Og i den første kamp mod Andorra blev han langtidsskadet - fuldstændigt tåbeligt at sætte ham på banen - 3 dage før man skal møde England, som han så misser, og som Polen taber 2-1. TÅBELIGT
Fynbo der bor i Mexico #BoykotQatar2022 #ForDanmark #ForzaOB #YNWA #MiaSanMia
Skrevet af vbkfyn
rfcguld: hvad med grupperne med Tyskland og England.. Synes du, det var stærkere modstandere end Danmarks...?
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af MKilgallon
Jorginho brændte straffe i begge uafgjorte kampe mod Schweitz, enda i overtiden i Rom; det blev søreme dyrt for Italia.
Hvis det bliver endu et VM uden Italia, så er det forfærdeligt.


Man skal vist være italiener for at anse det som forfærdeligt. Vi andre glemmer hurtigt at de ikke er der, hvis det sker.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af SotD
Et VM er da sjovest hvis EM vinderen også er med. Sådan har det været siden 1992/94 :-(
Silkeborg IF
Skrevet af Mathews
rfcguld: hvad med grupperne med Tyskland og England.. Synes du, det var stærkere modstandere end Danmarks...?

Øh, ja? Det tror jeg, man skal være helt ualmindeligt farvet, for ikke at kunne erkende.
Skrevet af jf1991
Skotland, Østrig og Israel > Nordmakedonien, Rumænien og Armenien. Tysklands gruppe var den nemmeste - i hver fald når nu Island er faldet SÅ DYBT.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Om den ene lortegruppe er 2% mere lort end den anden, eller om den anden er det 2% mere end den ene, er vist ikke så vigtigt for pointen: som vi også havde gennemskuet, allerede da grupperne blev udtrukket, fik Danmark et usandsynligt held med at sammensætte en gruppe uden modstand, der burde kunne komme i nærheden af os.

Det ændrer ikke på, at der er 10 kampes arbejde, der skal gøres og alt det der. Og det har de jo gjort på historisk overbevisende manér. Men det har da hele tiden været sådan, at meget færre end 25 points i den gruppe havde været en fiasko.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Sydens stjerne
Det viser bare hvor nemt de store nationer normalt har det med at kvalificere sig. At Østrig var så pivringe var der vel ingen der havde forventet. Scotland og Israel en smule bedre end forventet men alt i alt var det ikke den sværeste gruppe. Godt at Italien og Portugal ikke næsten er automatisk kvalificeret, Italien og Portugal skal nok kvalificere sig
Skrevet af JacobVSO

JacobVSO

det var da den mest tåbelige sammenligning jeg nogensinde har set.


Okay du må være helt ny herinde :-D
Det er altid de andres fejl.
Skrevet af JacobVSO
Hahahaha... Du må satanedme have haft en dårlig smag i munden inden du lukkede det her ud, for så meget mundlort har jeg da sjældent set nogen have.
Tænk dig lige om en ekstra gang, eller endnu bedre, tjek noget statistik, inden du begynder at kloge dig om noget, du ikke ved noget om. Tilbage på Petanquebanen med dig, mester Jacob!


Fuck, en voldsom respons :-o Er du okay?
Det er altid de andres fejl.
Skrevet af JacobVSO
For dælen da også, mester Jacob…


Ja, der fik jeg virkelig bragt sindene i kog. Av for dælen!
Det er altid de andres fejl.
annonce
0