Snak

Mere indhold efter annoncen

Vanvittigt: Schweiz snyder Italien for VM-billet

man 15. nov 2021

Italien formåede kun at få 0-0 mod Nordirland, og derfor bookede Schweiz en direkte billet til VM efter en overbevisende 4-0-sejr over Bulgarien.Læs hele nyheden her
England må virkelig ærgre sig mere og mere over ikke at slå det her Italien-hold i EM-finalen.

Så gode er de virkelig heller ikke, italienerne.
Og på den anden side er England et amatør hold der ikke har vundet noget i evigheder.
12 afbud er ingen undskyldning. Skandaløst!
Jorginho kom til at koste dyrt.
Selvfølgelig ærger de sig. Men Italien var vel et godt niveau bedre end England i sommers, så det var vel som det skulle være.
Det hedder vist laurbæreffekten.

Nå det er sagt, så er jeg enig i at Mancini fik rigtigt meget ud af en spillertrup med få verdensklassespillere.
Hvis Portugal og Italien snubler i Playoff, så kan DK vel egentlig nå en førsteseeding ved VM.
En skam at Polen ikke gad at sikre sig deres seedning, så vi kunne have fået playoffen mellem Italien og Sverige...
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
England skal vist bare nøjes med at være jublende lykkelige over de aftaler, de fik forhandlet hjem, så de kunne få lov til at spille deres første finale i 5 årtier.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Italien har altid været et slutrundehold, ligesom Portugal. De har næsten altid bøvl med kvalifikationen, men når de kommer til slutrunden, skal man aldrig undervurdere dem. Italien vandt VM i 2006 og EM i 2021. Portugal vandt EM i 2016.

Tyskland, Holland, England og Spanien, derimod, smadrer altid deres kvalifikationsgrupper fuldstændig, men kan alligevel godt gå hen og fejle fuldstændig til slutrunden.
Det er altid de andres fejl.
@ Dybland

Det kan godt være at Italien og Portugal begge snubler, men det bliver så Mexico der tager den sidste plads foran Danmark i pot 1 seedningen.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
annonce