Snak

Mere indhold efter annoncen
@Dybland

Det kommer an på hvor mange point vi taber på Skotland kampen. Den er nok dyr for os, så USA og/eller Mexico må formodes at stryge forbi.
Silkeborg IF
Jorginho brændte straffe i begge uafgjorte kampe mod Schweitz, enda i overtiden i Rom; det blev søreme dyrt for Italia.
Hvis det bliver endu et VM uden Italia, så er det forfærdeligt.
JacobVSO

det var da den mest tåbelige sammenligning jeg nogensinde har set. du prøver at nævne hold der ikke vinder og fejler, og så nævner du spanien og tyskland. portuga er et amatør hold sammenlignet med de to store nationer, og de har også vundet langt mere.

italien havde ikke taget den 1 plads lige meget hvad, når schweiz vandt deres kamp så stort. italien skulle vel have vundet 3-0 i aften hvis de ville have førstepladsen og det var de aldrig i nærheden af. Godt eksempel på jorghinho koster, og endnu et hak for at han ikke er i nærheden af ballonen.

endnu et VM uden italien ville knække landet i tårer. det er virkelig ikke noget man oplever ofte. mancini får i hvert i fald en fyreseddel, hvis han ikke får dem videre til VM
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Portugal turneringshold? De har altså ikke vundet mere end DK og Grækenland....
Dejligt at se, når arrogante fans hold falder, som Italien.
De vandt Nations League, men ellers er det også kun EM de har. Man må dog tage hatten af for talentudviklingen. For befolkningen er jo ikke meget større end den svenske.
Grumblesnak. Men ikke mere vindende end DK.

1995
Danmark deltager som regerende Europamestre i Intercontinental Championship-turneringen i Saudi Arabien, som holdet vinder ved at besejre Argentina 2-0 i finalen.
Bolden100
Dejligt at se, når arrogante fans hold falder, som Italien.

Det var da en tåbelig kommentar!
Den eneste arrogante fan her er vel dig?
Italien har altid været et slutrundehold, ligesom Portugal. De har næsten altid bøvl med kvalifikationen, men når de kommer til slutrunden, skal man aldrig undervurdere dem. Italien vandt VM i 2006 og EM i 2021. Portugal vandt EM i 2016.

Tyskland, Holland, England og Spanien, derimod, smadrer altid deres kvalifikationsgrupper fuldstændig, men kan alligevel godt gå hen og fejle fuldstændig til slutrunden.

Hahahaha... Du må satanedme have haft en dårlig smag i munden inden du lukkede det her ud, for så meget mundlort har jeg da sjældent set nogen have.
Tænk dig lige om en ekstra gang, eller endnu bedre, tjek noget statistik, inden du begynder at kloge dig om noget, du ikke ved noget om. Tilbage på Petanquebanen med dig, mester Jacob!
feet as sensitive as a pickpocket's hands
Hvor er det frustrerende med Schweiz. De kvalificerer sig til hver evig eneste slutrunde, men med undtagelse af i sommer, hvor de var i kvartfinalen, ryger de altid ud senest i ottendedelsfinalen. 9 ud af de 10 seneste slutrunder har de været med i (Qatar inkluderet). De kunne lære noget af hold som Tyrkiet, der meget sjældent kvalificerer sig, men når de endelig gør det, så flopper de enten helt eller når langt.

Desværre handler kvalifikationer om bundniveau, og der er Schweiz i 5-6 i Europa over de sidste 10-15 år. Siden deres overraskende kvalifikation i 2004 har de kun misset EM 2012. Til gengæld er deres topniveau ved slutrunder for lavt, og derfor ryger de altid tidligt hjem. Kedelig deltager.
annonce