Snak

Mere indhold efter annoncen
Italien er Italien. De er uberegnelige og når de har done a line or two og vundet et VM eller EM er de ofte ramt flere slutrunder efter af en tro på at de så er verdensmestre i evig tid. Det er det dejlige ved deres mentalitet men også det ustabile.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Tilykke til Schweiz. Apropos bundniveau er deres modstandere fra Bulgarien godt nok langt fra fordums styrke. De kan levere et resultat hjemme i Sofia engang imellem men er decideret elendige på udebane. Det må gøre ondt i selvforståelsen at slutte efter upåagtede Nordirland, men man er ikke bedre lige nu.

Bulgarien kvalificerede sig ligesom Schweiz lidt overraskende til slutrunden i 2004, hvor men har vel nærmest ikke været i nærheden af en slutrunde siden da.

Det bliver nogle interessante play off-opgør til marts og også en spændende lodtrækning til kampene med bl.a. Italien, Portugal, Sverige og Polen (de tre sidstnævnte med hver sin mere eller mindre aldrende verdensstjerne på holdet) i potten.
Spændende betragtninger om Bulgarien. Du har helt ret. Jeg mindes heller ikke, at de for alvor har været tæt på en slutrunde siden 2004. Der er godt nok langt fra 1994 og til deres nuværende niveau.

Sandt. Italien (Europamestre), Portugal (med Ronaldo), Sverige (med Zlatan) og Polen (med Lewandowski). Læg dertil Wales (hvor det er sidste chance for Bale). Og så må vi se med den underholdende pulje med Holland, Norge og Tyrkiet. Haaland eller Van Dijk kan jo også blive involveret i play-off! Det bliver nogle spændende kampe i marts. Heldigvis kan vi nyde dem uden at skulle frygte, at DK kan ryge ud der.
For dælen da også, mester Jacob…
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Vildt at Polen valgte at starte med Lewandowski mod Andorra i fredags og derefter fravælge ham til dagens kamp mod Ungarn. Han er ikke skadet men har spillet for mange kampe ifølge Sousa. Totalt selvmål!
Tror Lewy spiller sin sidste kamp for Polen imod Portugal eller Italien på udebane i slutningen af marts. For langt til EM2024 hvis 2022 glipper
.
Og hvad så med DK? Ok, naturligvis fin performance i kval, men ret skal være ret: DK´s gruppe er vel den mest tynde, der nogensinde er set ift en em- eller vm-kvalifikation. At Skotland blev en endog overbevisende 2´er i puljen, siger jo alt om hvor ringe kvaliteten og modstanden har været.
Og i den første kamp mod Andorra blev han langtidsskadet - fuldstændigt tåbeligt at sætte ham på banen - 3 dage før man skal møde England, som han så misser, og som Polen taber 2-1. TÅBELIGT
Fynbo der bor i Mexico #BoykotQatar2022 #ForDanmark #ForzaOB #YNWA #MiaSanMia
rfcguld: hvad med grupperne med Tyskland og England.. Synes du, det var stærkere modstandere end Danmarks...?
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Jorginho brændte straffe i begge uafgjorte kampe mod Schweitz, enda i overtiden i Rom; det blev søreme dyrt for Italia.
Hvis det bliver endu et VM uden Italia, så er det forfærdeligt.


Man skal vist være italiener for at anse det som forfærdeligt. Vi andre glemmer hurtigt at de ikke er der, hvis det sker.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Et VM er da sjovest hvis EM vinderen også er med. Sådan har det været siden 1992/94 :-(
Silkeborg IF
annonce