Snak

Mere indhold efter annoncen
Schmeichel, den bedste målmand i PrL. Gid han en dag, vil få anerkendelsen.
Brøndby, Landsholdet
i har det her hørt først fra mig. Tyskland s EM bliver en fiasko
Joggi Low bliver fyret. Jürgen Klopp bliver Tyskland s nye Landshold s træner. Og Steven Gerrard bliver Liverpool s træner.
Vildt nok at det eneste man tager med fra sådan en kamp er en beskyldning om film af Salah... Sgu nogle underlige briller du ser fodbold med ?!? Hvad med de to hænder i ryggen på Mane 20 sekunder før 2-1 målet ? Indtil det gik galt var det en fantastisk fodbold kamp

Uanset er "Mentality Monsters" blevet til mentality babies, man sidder solidt på kampe og kommer foran, så laver man et dumt frispark og smelter totalt ned efter scoringen... tror jeg skal have en pause fra fodbold, mit blodtryk ka ikke klare mere af det der ...
Morten_bo Fuldstændig enige. Schmeichel får ikke den anerkendelse han fortjener. Han har præsteret på højeste niveau i meget lang tid.
Moten _Bo . Schmeichel fået jo anerkendelse, nr 12 på. Listen over verdens bedste målmand.
Nogen som har bedre billeder fra onside/offside situationen, for Klopp antyder at Leicester spilleren var offside?
Schmeichel er fantastik :) ...jeg anerkender ham gerne...gid han var United keeper hehe
Hassler

Så hvis dit køleskab går i stykker og du "kun" har 1000kr. På opsparingen, så ville du alligevel gå ud og købe et nyt til 10.000kr?!?
Vince ummiddelbart så den rimeligt åbent kaldt ud, men ved gennemgangen må armen ikke tages med åbenbart og så er den lige pludselig onside.

Men Allison må satme ikke klaske sammen på den måde..
Klassisk Klopp
annonce