Snak

Mere indhold efter annoncen

Vanvittigt mål i 3. division: Det koster ekstra i bødekassen

Skrevet af bold
man 14. nov 14:00

Vanløse-spiller August Andersen leverede et vanvittigt mål mod AB Tårnby, da han scorede på et saksespark. Målet kommer dog til at koste ekstra i bødekassen, siger han til bold.dk. Læs hele nyheden her
Skrevet af VIF57
Vildt klassemål.
Skrevet af AGFfan
Koster det i bødekassen at lave et mål? Og et godt mål koster ekstra?
Det virker ikke som vild god motivation for at præstere.
Skrevet af Zinras
Du må have været meget langt væk fra foreningsfodbold: Absolut alt mellem himmel og jord kan koste i bødekassen, for det er den eneste måde spillerne får sparet op til noget. 3. halvleg betaler jo ikke sig selv, og mange klubber på det niveau opererer med årsbudgetter på et par millioner eller noget i den stil, sikkert også mindre.

Det er bare i stedet for at forlange et eller andet kedeligt kontingent, så laver man noget sjov ud af det: Røde kort, gule kort, fede mål m.m. Det er jo ikke fordi han scorer saksespark hver gang, der er nok en rimelig chance for at der ikke kommer flere i karrieren.

Husk nu på at 3. division langt hen ad vejen stadig er folk med fuldtidsjob eller studerende, der træner et par gange om ugen.
Skrevet af VIF57
Meget normalt med en bødekasse i breddeklubber, og i Vanløse er der også humor med i bødekassen. At betale efter at have scoret sit første mål i trøjen.
annonce
0