Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Grinbold
Underholdende at lægmænd og enkelte pensionerede og/eller sekundadommere (se fx Twitter)fastholder at de på diverse kendelser er meget, meget, meget klogere og mere vidende end kampens dommertrio og var-hold.

Også efter at VAR er kommet med en erkendt fejlliste.

Man må vel have lægmænd og pensionister undskyldt med blafrende uvidenhed.
Skrevet af PeMr
VAR er og bliver en gøgeunge.
Skrevet af Horseman
Så det var helt på sin plads at lave en hoved mod hoved tackling mod en Horsens spiller, interessant. Så er det bare at gå i gang med at nikke skaller, hvis man ikke kan komme først på bolden, det virker som en god regel. lad os da bare få flere hovedskader.
Skrevet af tåfræser
Med alt den issenkram er en fejlmargen på 25% alt for høj.
I de fleste tilfælde reagerer VAR på ting som er langt fra clear and obvious, hvilket jo slet ikke var intentionen med indførelsen.
Skrevet af Jennerdrengen2
Man kunne også se sådan på det, at uden VAR så havde der været 25 fejl. Nu har VAR interveneret i disse og dømt korrekt i 19 af dem. Altså en væsentlig nedbringelse af fejl.

Hurra for Var (som så selvfølgelig gerne måtte blive 100% fejlfri).
FCN
Skrevet af bothorsen
Jennerdrengen, jeg skulle lige til at skrive nøjagtig det samme. VAR er da langt fra perfekt, men det er da bedre end ikke at have det. Ved eksempelvis off side er vi nu nede på at diskutere virkelig svære kendelser som den med Helenius, og alle de simple bliver rettede.

Jeg synes tværtimod at det bør udvides med et par ting mere, som f.eks. manglende 2. gule kort. Som i Viborg mod OB, hvor Viborgs nr 30 skulle have været smidt ud i stedet for at blive skiftet ud. Det er også en kampafgørende situation.
Skrevet af S.B.S
Jennerdrengen det er jo ikke helt korrekt, for VAR er jo aktivt gået ind og annuleret et mål der burde have stået og givet straffespark som ikke skulle have været der, hvilket er en langt større problematik...
Skrevet af Kasper_ikke
Skræmmende at Jonas Hansen er indblandet i 4 ud af 6 fejl - Dommer i 3 af dem og VAR dommer i én af dem.

Skrevet af MKilgallon
Hvordan kan straffesparket til Sørensen være en fejl?
Han bliver da tydeligt ramt af FCK-spilleren
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af jannick7
Måske 1/2 ud af seks jeg ser her, ef korrekte !
Syntes der har været mange andre som er klart tydeligere, men ikke med her!
annonce
0