Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Mindreværd er formentlig det ord der bliver brugt mest på bold.dk uden afsender har den mindste ide om det overhovedet passer ind i det du prøver at sige.

Det ord har da totalt mistet værdien i de her tråde.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Konsulenten
Småligt er det - og han skulle lige vente til han var sikker på de vandt mesterskabet før den kunne serveres.

Den kan ikke serveres på noget tidspunkt - uagtet hvem den kommer fra og er til, så er det bare dårlig stil og mangel på klasse
Skrevet af LarsHD
Jeg synes bestemt ikke at Svia virker uintelligent. Han fremstår altid veltalende og sympatisk i interviews..
Spurs mand siden 1989
Skrevet af Guhle
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af Der Grüne
Vavro burde holde sig til at svine sine holdkammerater. Ingen klasse…
Skrevet af Stonearm
Tomme tønder buldrer…………..
Skrevet af davidbowie
Erik spillede CHL og vandt 2 mesterskaber med Celtic


Hvorfor blev han så ikke i Celtic, hvis han var sådanne en bragende succes - i en knoldesparker liga..
Skrevet af cloc
Sgu da pinligt for resten af fck truppen
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af fcmidt1650
@iLoveSoccer

Enten er du en tom løgnhals, ellers kommer du lige med en beskrivelse af hvordan FCM har fejret deres mesterskaber.
Ikast FS / FCM siden 77
Skrevet af Pep Guardiola
Sgu da pinligt for resten af fck truppen


Kun hvis man mener at Falk og Lerager skal stå på mål for Vavro. Hvis man derimod tildeler individet selv ansvaret for sine knaldperler er det kun Vavro det er pinligt for - og til dels klubben han repræsenterer - men ikke for hans holdkammerater.

Men hvis vi følger din logik er der jo ingen der har noget på ham. Bo mente mesterskabet ville blive kørt sikkert hjem, hvis det falder tilbage på alle i FCM så har de ikke noget at sige. CV mente at i og med Uhre ikke havde scoret i USA var det umuligt hans mål de savnede. AGF behøver man nok næppe finde boget særligt om, det er bare seneste udtalelse fra en eller anden associeret med klubben og så videre.

Konklusionen må være at Vavro er ualmindelig klodset i sine udtalelser og bør få en time eller to hos den presseansvarlige da han trods alt repræsenterer FCK. Men at det på nogen måde skulle afspejle sig på andre spillere i FCK er noget vrøvl.
Skrevet af haraltidret
Fin afdæmpet kommentar fra Sviachenko. Jeg forstår stadigvæk ikke hvorfor Vavro følte trang til at komme med sin kommentar om Sviachenko. Den var malplaceret og med en underlig timing. Vavro burde i stedet glæde sig over at mesterskabet er så godt som hjemme, på trods af Vavro´s egen mildest talt dårlige præstation i Randers.
Skrevet af Grinbold
Toodrunktofuck@
Spot on

Sviatchenko har mere klasse end fck-truppen tilsammen
Skrevet af BeerBellyBoy
Fint og afbalanceret svar fra Erik.
Vavro er heller ikke skide god til engelsk, så mon ikke der forsvinder en del af budskabet og den raffinerende kant. Jeg syntes dog, det er herligt at han åbner ærligt op!
Skrevet af Jubi64
Vavro er sgu bare en spiller uden format mere er der ikke at sige til det, sgu for lavt - først Boilesen og nu dette. Og så nu hvor de er blevet mestre så tager han fokus væk fra mesterskabet - flot gjort.
Skrevet af Augenthaler taler for sig selv
To ulidelige typer. Den ene har en lang historik med selvovervurderende udtalelser, og den anden synes at mene, at han skal beskæftige sig mere med holdkammerater og modstandere; end med spillet på banen. Hvorfor kan fodboldspillere ikke bare holde sig til at spille fodbold, og så ellers undgå at blamere sig i medierne?
annonce
0