Snak

Mere indhold efter annoncen

VBK'er: FCV sætter aldrig bolden på spil

Skrevet af bold
tir 23. apr 2013
Vejle-Kolding-anfører Jens Berthel Askou tror kampens første scoring kan blive afgørende, når der onsdag er topbrag mod FC Vestsjælland i 1. division.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Dalle85
Alligevel vildt nok at man kan fører 1 DIV når man tænker på at holdets topscore ligger nr 14 på topscorelisten, det vidner sku om en stærk trup :) respekt.
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
Skrevet af UMUR
Det vidner om en stærk defensiv og en offensiv, der næsten udelukkende lukrerer på det andet holds fejl og standard situationer.

... selvom det vil være skidt for Lyngby, håber jeg næsten at Vejle tværer FCV ud. Den forfærdeligt kedelige og destruktive spillestil bør straffes. Noget Lyngby desværre ikke har været dygtige nok til i år.
Skrevet af thedude
Slap nu af, UMUR!

Jeg er så træt af din og andres mangel på respekt for FCV´s resultater. Koncentrer dig om jeres egen situation i stedet...

Ja, det er ikke altid lige kønt at se på, men det er fodbold, og i fodbold skal man spille med et koncept, der passer til de spillere, man har til rådighed. Alt andet er, specielt i en række som 1. division i DK, det rene selvmord.

Hvis du vil diskutere spillestil og FCV, skal du kontakte redaktionen på TV2 Næstved... Øhhh TV2 Øst. Her vil Rasmus Birkerod med kyshånd modtage dit gylle, og levere det uredigeret videre til seerne i regionen på søndag...
Jeg er til fodbold og fluefiskeri! http://www.kystfluefiskeren.dk
Skrevet af Kevin the King
Piv-piv. Det virker, og derfor ligger FCV nummer 1.

Dog tror jeg det bliver en hård kamp i Vejle, hvor vinderen meget vel ender som vinder af 1. division. En uafgjort, vil begge parter til nøds kunne leve med. Tror Vejle tager den, men håber naturligvis på dem fra Slagelse.
Smag mit offerkort!
Skrevet af Kim W
Dude - Det handler ikke om materialet, men om træneren. Det er jo Ove P der spiller det eneste spil han kender, men til gengæld er sindssygt dygtig til. Effektivt, men røvsygt!
Skrevet af thedude
Kim W,

Til dels rigtigt i forhold til Ove P., men det vrimler altså ikke med store boldkunstnere i truppen hos FCV, hvilket måske i den lange proces frem mod Superligaen, er et bevidst valg fra klubbens side. Du skal virkelig have mange gode boldspillere for at klare dig i toppen af 1. division, hvor fysik, duel-spil mm. er i højsædet.

Om der så kommer andre boller på suppen til næste sæson, hvis oprykningen lykkes, kan jeg og alle andre med et hjerte hos FCV, da kun håbe på.
Jeg er til fodbold og fluefiskeri! http://www.kystfluefiskeren.dk
Skrevet af Den Gule Kriger
En god træner er vel også ham som kan lægge en taktik, hvor han tager udgangspunkt ud fra de spillere som han nu engang har til rådighed...?? Så stor respekt til Ove P fra mig.
Dette kunne eksempelvis Morten Olsen sgu lærer noget af. :-/
De GULE er stille og roligt på vej mod toppen af Dansk fodbold. I øvrigt ganske velfortjent. Den Gule Fare
Skrevet af UMUR
"Slap nu af, UMUR!"

Ha ha jeg synes ellers min retorik var forholdsvis afslappet idag ;-). Jeg synes iøvrigt ikke, at der er noget galt i at kommentere på jeres spillestil. Og ja jeg fryder mig da over, når hold som spiller på den måde får prygl... der er da ikke noget mere kedeligt end at kigge på den slags fodbold. Lad os ikke glemme at fodbold også er underholding, og ikke kun resultater. Det er fint nok, at I kan leve med at gå på kompromis med jeres spillestil for at rykke op i Superligaen. Jeg forstår ambitionen, men jeg håber personligt aldrig at Lyngby vil gøre det samme. Så hellere spille i 1. div. Det har jeg ikke noget problem med, så længe mit hold spiller seværdig fodbold.
Skrevet af VBK - Leeds
Med sejr til FCV er de godt nok tæt på at være stukket af og oprykning venter forude. Uafgjort er også fint for FCV så de kommer næppe til Vejle for at skabe kampen:-)Det bedste for kampen vil være et hurtigt mål til hjemmeholdet.

Jeg tager hatten af for FCV´s resultater, de har været utrolig stabile og måske konceptet kan holde i superligaen, jeg ved det ikke.

Men som andre også skriver så er det ikke ligefrem underholdning og tekniske specialiteter der er i højsædet, men heldigvis er der jo fodbold for hver en smag.
Skrevet af 7eren
@ thedude

Gjorde det lidt for ondt at hører at jeres "3-0" sejr over FC Fyn er den største siden august :-)

Selvfølgelig vælger Ove P spillet efter de spillere han har, men han har jo også selv valgt hvilke spillere de skal have
Skrevet af teleduffe
Randers og Esbjerg er vel gode eksempler på, at FC Vestsjælland gør det helt rigtige.
Randers spillede røvsygt sidste sæson, alligevel fik de med det samme succes i Superligaen, efter de, i perioder med hiv og sving, røg op fra. 1. Division.
Esbjerg, der suverænt vandt 1. Division med sprudlende spil, rykkede op og blev straffet gang på gang, og det var først, da Jess Thorup begyndte at spille kynisk, at der pludselig kom point på kontoen i Superligaen.
Det er fint nok at ville spille pænt og alt muligt, men skal man overleve i Superligaens vanvittige bund, så kræver det kynisme.
Skrevet af thedude
@ Teleduffe

Præcis!

Men der er personer her på bold, som mener vi alle skal spille som Barcelona...
Jeg er til fodbold og fluefiskeri! http://www.kystfluefiskeren.dk
Skrevet af B-p
@UMUR som om Lyngby spiller drømmebold? Jeg så en kamp imellem Lyngby og Viborg i efteråret, hold kæft en langgaaber! Sandheden er jo at der er ingen der spiller drømmebold i 1 div. bortset fra FCV.
Skrevet af Slettet(042050200109)
Uanset hvilke hold (top eller bund) i en hvilken som helst division / serie spiller vel ud fra hvilke spillere der er til rådighed ?? (Det er vel også derfor at de færreste serie 6 hold spiller den helt perfekte omgang "tiki-taka - Barcelona style".)

Om det er en defensiv eller offensiv trup, så vil det sq da i min optik være hovedløst at spille anderledes end det spillermaterialet tillader / formår. Uanset hvor fattigt det måtte se ud, så får "OP" det maksimale ud af truppen - og resultaterne er i hans og FCV´s favør.

Jeg har tidligere, i andre indlæg, ytret mine tanker om, at FCV skal lave nogle ret så heftige indkøb til klubben, hvis de skal gøre sig håb om at overleve første sæson i (eventuelt) Superligaen.

Om man kan lide en spillestil som FCV´s eller ej er i bund og grund totalt ligegyldigt. Kan du ikke lide den - så find en måde at besejre den og gør FCV-stilen til skamme. Det ser ikke ud til at nogen modstanderhold har fundet nøglen - ENDNU !!!! Måske det sker i kampen mod VBK - hvem ved ???

Peace !!!
Skrevet af UMUR
"@UMUR som om Lyngby spiller drømmebold? Jeg så en kamp imellem Lyngby og Viborg i efteråret, hold kæft en langgaaber! Sandheden er jo at der er ingen der spiller drømmebold i 1 div. bortset fra FCV."

... nej ikke altid, men intentionen er der, og det er det vigtigste :-)
Skrevet af teleduffe
... nej ikke altid, men intentionen er der, og det er det vigtigste :-)


Det er vel at vinde og rykke op, der er det vigtigste?
Ingen husker, hvordan det skete.
Skrevet af thedude
Drop det, Teleduffe...

UMUR lærer aldrig at forstå, at det handler om at vinde fodboldkampe...
Jeg er til fodbold og fluefiskeri! http://www.kystfluefiskeren.dk
Skrevet af Villafan
Det er vel bare den spillestil som Ove P. plejer at spille. Det gjorde han også i Esbjerg med pæn success. Her blev han kritiseret for det samme.

Lidt det samme som Stoke i PL. Om man kan lide det eller ej, så spiller alle hold jo forskelligt.

Men enig i at det som neutral iagtager er lidt kedeligt at se på. FCV scorer jo ikke specielt mange mål(34 i 26 kampe) som nr. 1, men så længe de stort set ikke lukker nogen ind vinder de jo kampene. Til sammenligning lavede Esbjerg 60 mål i 26 kampe sidste år.

Kampe kan vindes på mange måder. Hvordan konceptet holder i suppen til næste år vil vise sig.
annonce
0