Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor er det sørgeligt for Vejle og alle fans af klubben...
DBG#1

Var der virkelig ingen af dem der havde været i København og fundet ud af hvad københavnere forbinder med navnet "nordvest"?

Det har de sikkert ikke, men det er da ikke værre end FC Sydvest, som holder til i Tønder-området... Tønder/Højer/Bredebro mv.

Onkel Riffel

Ikke kun jyske forretningsfolk. Forretningsfolk generelt.

Mht. navnet, så håber jeg, hvis det kun står mellem de to nævnte navne, at det bliver VB Alliancen... Ikke flere FC´er og FC Trekanten snakkede de om helt tilbage i 1999, da en fusion mellem VB, KFC og FCF var på tale.
flov udvikling - øv øv
1919 BB ren kærlighed 1964 BIF storhed, sammenhold, ingen over
Det her skal måske lige med for at give et lidt mere nuanceret billede:

http://vafo.dk/article/2…R/130229651

Det er altså ikke planen man vil bruge de navne til sommer, men man har registeret dem ligesom man gjorde med FC Sydjylland...dog er det stadigvæk nogle hæslige navne...
De giver heller ingen mening.

Hey vi registrerer da lige alle de mest åndsvage navne vi kan finde på til en fodboldklub så andre ikke kan kalde sig det???
Da sportsBH'en blev opfundet opgav jeg kvindefodbold Men det sidste VM for kvinder fik mig alligevel lidt op af stolen
FC Trekanten...

Sikke et navn, og det forventer de at blive taget seriøst med?
Hvorfor ik?
Alternativet er vel at gå til nemurolog...
Lad det være sagt, jeg er ikke modstander af at man samarbejder med andre klubber alá det man havde/har med Kolding...hvis der er gevinster ved det. Men når nu Kolding ikke er med mere, så kald dog klubben Vejle Boldklub igen. Det virker som om man tror at sponsoererne kommer pga navnet. Vind dog nogle kampe, ryk op og bid jer fast i superligaen...så skal sponsorerne fra de 2 andre byer nok komme helt af sig selv, uanset om vi hedder Vejle Boldklub, eller FC Bunkepul.
Det er sgu irriterende, at klubben ikke bare vil give det som 90% af alle med Vejle-sympati ønsker - nemlig navnet Vejle Boldklub igen. Som der lige er skrevet, økonomisk succes kommer ikke pga. navnet. Det kommer pga. sportslig succes. Så kan man jo lige så godt bruge det navn, som de fleste alligevel foretrækker. Det er jeg sikker på at der er flere penge i på længere sigt.

Lars Skou er en fed idiot der bare skal skride ad helvede til.
Men hvem skal eje FC Trekanten?
Firkantet Holding ApS??

Der er mange muligheder i denne nye trend fra Nørreskoven:
* Cirkel United
* Oval FC
* Boldklubben Kvadrat
... fortsæt selv :) ...

Var man nu rigtig geskæftig i Vejle, så tog man patent på at opklade klubber efter diverse geometriske former...
annonce