Snak

Mere indhold efter annoncen
Utroligt at folk er så dumme, at de ikke ved, at FC Trekanten refererer til det område Vejle, Kolding og Fredericia danner: Trekantsområdet.

Derudover så er navnet jo kun registreret til fremtidig brug.
Det tror jeg folk er klar over, men det ændre ikke på det faktum at folk associerer med mange andre ting før de tænker Trekantsområdet. Hvilket betyder navnet er ugennemtænkt og dårlig.

Btw. Så har navnet Trekanten været nævnt før, allerede omkring år 2000, i de helt spæde fusionsplaner mellem Vejle, Fredericia og Kolding.

Jeg tror udmærket folk kender trekantsområdet.

Det gør det ikke til et mindre forfærdeligt navn. Eller en mindre joke...
Kluden Krew - Odense Internationals.
Hvorfor kan de ikke bare hedde Vejle Boldklub? Hvis det alligevel ikke er en fusionsklub længere, virker et navneskifte tåbeligt.
Havde VB ikke i tidernes morgen købt navne rettighederne til et eller andet med
"Østjyland"
FC BARCELONA AC HORSENS BRENTFORD
Jeg kan ikke lade være med at tænke at Skou må have luret på en af utallige tråde om Vejle, set nogle foreslå FC Trekanten som en åbenlys joke, og så har han fandme taget det seriøst. Man græmmes...
Tabellen lyver altid!
Så længe det bare er Vejle der er klubben eller alternativt hovedklubben og man spiller på Vejles licens, så kan jeg altså ikke hidse mig op over om de hedder Vejle Boldklub Kolding, Vejle Boldklub eller VB Alliancen. Hvis det skulle blive FC Trekanten lever jeg såmænd også med det selvom jeg synes det er et mindre pænt navn og ret uopfindsomt med FC foran.
What´s in a name - som Shakespeare vist skrev engang.
Men jeg håber for de gæve folk i Nørreskoven at VB vender tilbage under VB og dropper de perverse tiltag fra ledelsens side.

Men for min egen skyld vil jeg fremover insistere på at tage ind og se Vejle, hvis de kalder sig FC Trekanten. Det navn er fanme flot fundet på!!!!
(jeg klukker stadig, når jeg hører det - og hørte det første gang for ca 13 år siden)

Oh well, det er hårde tider for de fleste, og selvom det også er lidt sell out så kan man vel næppe sammenligne det helt med AB Gladsaxe...

Glæder mig til at følge med i sagen.
Akademisk Boldklub...Utrolig jeg blir ved med at se det bras.
annonce