Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle-boss: Har økonomi til at hente flere

søn 26. jul 2015
Vejles sportschef Steen Thychosen vil først tale om målsætning for sæsonen, efter transfervinduet er lukket og erklærer Vejle parat til flere indkøb.

Læs hele nyheden her
Endnu et afventende hold. Det kan blive dyrt, hvis man ikke kommer godt igang, fordi man ikke har truppen på plads.
Helt enig. En god start kan betyde alt.

Umiddelbart synes jeg Vejle står svagere end i foråret og mener ikke de har erstattet Albers selvom Charles de Souza ser spændende ud.

Men håber jeg bliver positivt overrasket :-)

Silkeborg og Lyngby ser stærke ud og Lyngby har ny spændende træner. De to må være favoritter. Så kan der være mange bejlere til den sidste plads.
Silkeborg og Lyngby ser stærke ud og Lyngby har ny spændende træner. De to må være favoritter. Så kan der være mange bejlere til den sidste plads.


Ja, det kan blive ekstremt spændende om den 3. plads og måske endda flere hvis SIF eller LBK dummer sig.

Sæsonen starter først i dag for Vejle, og synes det er fornuftigt lige at vente lidt og se hvor de står. Det er jo ikke sådan at de skal ud og hente et helt hold der skal spilles ind, men finder de et par dygtige spillere hen mod slutningen af vinduet, der ikke har fundet en ny kub, kan de sagtens ende i oprykningsræset.
Døden er en uundgåelig ting, men tal ikke om den foran en syg patient..
FCV og Vendsyssel er vel de oplagte bejlere til 3. pladsen og en evt. 1-2. plads hvis SIF eller LBK dummer sig.
Ja, det bliver spændende at følge Vendsyssel.
Aab Arsenal Olympique Lyonnaise (Les Gones) 7 mesterskaber i træk (slå den PSG) Juventus
Vendsyssel er stadig på udkig efter den angriber de manglede sidste år. I tillæg er Fagerberg igen startet cirka 5 kg for tung, så det tager 1 måned før han er nogenlunde fit.
Roskilde bliver også interessante at følge. De har et godt hold.

VB er vel fortsat i en opbygningsfase. Det er udmærket. Men når man så sælger spillerne eller lader deres kontrakt løbe ud, hver gang holdet begynder at levere, fører det ikke til noget. Så hellere gøre som flere konkurrenter og hente rutine fra næstøverste hylde, som Roskilde fx har gjort med Jan Kristiansen og Fetai. For VB bliver det formentlig en ny bløde mellemsæson. Forhåbentlig bliver det knap så spændende som sidste sæson. Holdet er trods alt for stærkt til at rykke ned.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Få nu hentet et par hurtige kanter, Hvidovre har et par stykker, der været forrygende i opstarten
Tommy@

Hvor har du ret. Det er fandeme trættende at se et helt nyt hold hver eneste sæson. Tænk hvis der blev satset lidt på en ordentlig ungdomsafdeling, som der kunne rekrutteres fra, bare en gang i mellem. Der er godt nok ikke mange spillere man kan identificere sig med. For mit vedkommende, har det helt sikkert betydet, at jeg ikke ret ofte kommer på stadion mere.
Få så Gazprom smidt ud af Champions League. Rusland og Qatar skal fratages VM i 2018 og 2022.
annonce