Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle får stor FCM-angriber

Skrevet af bold
man 2. feb 2015
Vejle får glæde af, at FC Midtjylland afviste Hobro. Vejlenserne får Paul Onuachu på en lejeaftale sæsonen ud.

Læs hele nyheden her
Skrevet af SotD
Ja okay. Det er sgu ikke helt okay FCM... Så må man skrive en kontrakt om at Paul ikke må spille i kampe mod FCM. Det andet er sgu for sølle sådan lige i sidste øjeblik.
Silkeborg IF
Skrevet af SkiveIK
FCM spiller da bare kortene klogt. Det er sølle at bruge ordet "sølle" bare fordi andre spiller klogt.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Skrevet af Sims91
Ville sgu også have været mærkeligt, hvis de havde beholdt ham.
Skrevet af Sims91
.
Skrevet af Vill17
ja tak! håber han får succes i vejle.

- Tror ikke Vejle kommer til at møde FCM :P
Vejle Boldklub Arsenal FC
Skrevet af Slettet(432058202410)
Ja okay. Det er sgu ikke helt okay FCM... Så må man skrive en kontrakt om at Paul ikke må spille i kampe mod FCM. Det andet er sgu for sølle sådan lige i sidste øjeblik.Jeg mener også det havde været optimalt.
Captain America. FCM
Skrevet af The Riddler
Fy for dælen fcm din møghund
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
Skrevet af SotD
Det er i min bog ikke "klogt" at lade en deltidsprofessionel klub, som man tidligere har samarbejde meget med, tro at man havde en aftale for så to timer inden deadline at finde ud af "Hov. Vi vil forresten ikke leje ud til en superligaklub". Det er ikke klogt. Det er nedladende, og ja. Sølle.

Det er mig meget uforståeligt at man først nu finder ud af at man ikke vil leje ham ud til en superligaklub. Og hvis det er dén snydeaktion man kalder klog, så fair nok. Det er jeg så ikke enig i.
Silkeborg IF
Skrevet af DenStolteJyde
Det er meget træls for Hobro.. Det er jeg også meget forstående overfor.

Men alt andet lige får Paul vel bedre mulighed for at bombe i 1. div.

Derudover har der været spekuleret i at Vejle (og Skive) først er kommet på banen sent i dag..
favoritklub: FC Midtjylland
Skrevet af SkiveIK
Der sker jo en masse ting på sidste dagen af et transfervindue der gør at man kan ændre mening. Så at de tidligere har sagt noget, betyder jo ikke at man ikke må ændre mening.

Hverken du eller jeg ved hvad der har foregået på FCMs direktionsgange her til aften. Men uanset hvad der er sket, er de i deres gode ret til at ændre mening. Og det er ikke sølle at ændre mening. Tvært i mod ville det være en sølle måde at drive forretning på, at man skulle stå ved alt hvad man tidligere har sagt, selvom tingene har ændret sig.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Skrevet af Scharw
Det ser underligt ud, enig. Men, mindst af alt har det givetvis været planen at snyde Hobro. Hvilken intresse skulle FCM have i det?
Skrevet af HenrikViborg
Mon det er hele sandheden der antydes herinde? - jeg tvivler på det. En sag har altid to sider, og mon ikke Hobro burde have garderet sig, som andre klubber gør, og have haft et alternativ hvis aftalen om Paul glippede?
Skrevet af Sims91
Interessant Steinlein fuldstændig lukker muligheden for at Igboun kan komme videre nu.
Skrevet af SotD
Der er forskel på at sige "Vejle gav en bedre pakke, og vi tror at Paul får optimale betingelser i klubben" og så at sige "Øhh, vi havde glemt at Hobro spiller i Superligaen. Vi vil ikke udleje til andre klubber i Superligaen... Havde vi ikke nævnt det? Ups".
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(550619222806)
Mon det er hele sandheden der antydes herinde?

Næ, der er netop ingen herinde, der kender forløbet - heller ikke i Silkeborg, Ålborg eller København!
Det kunne jo være Hobro, der har taget tingene lidt for selvfølgeligt. Hvem har hørt FCM sige, at "hvis vi får en ny angriber, lejer vi Paul ud til Hobro"? Nogen??
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Skrevet af Mozz
Det er ikke officielt endnu.
Vejle Boldklub - 1984
Skrevet af FrækFyr17
Havde nu gerne set Paul testet på højeste niveau, men hvem ved hvad der er foregået i forhandlingen - vi må have en forklaring fra klubben.

Er ligeglad med evt. dårlig stil over for Hobro - faktisk havde jeg klart hellere set ham i SIF som har bedre økonomiske og sportslige forudsætninger for Paul.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Die Sonne
Man kan ikke lave en klausul i en lejekontrakt i Danmark, der siger, at spilleren ikke må deltage i kampe mod udlejeren. Man kan selvfølgelig godt lave den mundtligt, men der kan ikke være tale om andet end en gentleman-aftale som ikke er juridisk bindende.
Skrevet af ThunderZtorm
@Die Sonne: Og hvorfor kan man ikke det? Jeg er nysgerrig, for i England er det jo direkte modsat, der SKAL den klausul være der før en udlejning kan godkendes.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
Skrevet af Die Sonne
Jeg aner ikke, hvorfor man ikke kan det. Det har vel noget at gøre med, at den lejende klub skal have fuld råderet over spilleren i lejeperioden. FCM og Hobro kunne selvfølgelig blive enige om, at spilleren ikke blev brugt i de to indbyrdes kampe, hvis de ønskede det. Det ville så være op til FCM at stole på, at Hobro ville holde aftalen.
annonce
0