Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle får stor FCM-angriber

man 2. feb 2015
Vejle får glæde af, at FC Midtjylland afviste Hobro. Vejlenserne får Paul Onuachu på en lejeaftale sæsonen ud.

Læs hele nyheden her
Ja okay. Det er sgu ikke helt okay FCM... Så må man skrive en kontrakt om at Paul ikke må spille i kampe mod FCM. Det andet er sgu for sølle sådan lige i sidste øjeblik.
Silkeborg IF
FCM spiller da bare kortene klogt. Det er sølle at bruge ordet "sølle" bare fordi andre spiller klogt.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Ville sgu også have været mærkeligt, hvis de havde beholdt ham.
.
ja tak! håber han får succes i vejle.

- Tror ikke Vejle kommer til at møde FCM :P
Vejle Boldklub Arsenal FC
Ja okay. Det er sgu ikke helt okay FCM... Så må man skrive en kontrakt om at Paul ikke må spille i kampe mod FCM. Det andet er sgu for sølle sådan lige i sidste øjeblik.Jeg mener også det havde været optimalt.
Captain America. FCM
Fy for dælen fcm din møghund
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
Det er i min bog ikke "klogt" at lade en deltidsprofessionel klub, som man tidligere har samarbejde meget med, tro at man havde en aftale for så to timer inden deadline at finde ud af "Hov. Vi vil forresten ikke leje ud til en superligaklub". Det er ikke klogt. Det er nedladende, og ja. Sølle.

Det er mig meget uforståeligt at man først nu finder ud af at man ikke vil leje ham ud til en superligaklub. Og hvis det er dén snydeaktion man kalder klog, så fair nok. Det er jeg så ikke enig i.
Silkeborg IF
Det er meget træls for Hobro.. Det er jeg også meget forstående overfor.

Men alt andet lige får Paul vel bedre mulighed for at bombe i 1. div.

Derudover har der været spekuleret i at Vejle (og Skive) først er kommet på banen sent i dag..
favoritklub: FC Midtjylland
Der sker jo en masse ting på sidste dagen af et transfervindue der gør at man kan ændre mening. Så at de tidligere har sagt noget, betyder jo ikke at man ikke må ændre mening.

Hverken du eller jeg ved hvad der har foregået på FCMs direktionsgange her til aften. Men uanset hvad der er sket, er de i deres gode ret til at ændre mening. Og det er ikke sølle at ændre mening. Tvært i mod ville det være en sølle måde at drive forretning på, at man skulle stå ved alt hvad man tidligere har sagt, selvom tingene har ændret sig.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
annonce