Snak

Mere indhold efter annoncen
Det ser underligt ud, enig. Men, mindst af alt har det givetvis været planen at snyde Hobro. Hvilken intresse skulle FCM have i det?
Mon det er hele sandheden der antydes herinde? - jeg tvivler på det. En sag har altid to sider, og mon ikke Hobro burde have garderet sig, som andre klubber gør, og have haft et alternativ hvis aftalen om Paul glippede?
Interessant Steinlein fuldstændig lukker muligheden for at Igboun kan komme videre nu.
Der er forskel på at sige "Vejle gav en bedre pakke, og vi tror at Paul får optimale betingelser i klubben" og så at sige "Øhh, vi havde glemt at Hobro spiller i Superligaen. Vi vil ikke udleje til andre klubber i Superligaen... Havde vi ikke nævnt det? Ups".
Silkeborg IF
Mon det er hele sandheden der antydes herinde?

Næ, der er netop ingen herinde, der kender forløbet - heller ikke i Silkeborg, Ålborg eller København!
Det kunne jo være Hobro, der har taget tingene lidt for selvfølgeligt. Hvem har hørt FCM sige, at "hvis vi får en ny angriber, lejer vi Paul ud til Hobro"? Nogen??
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Det er ikke officielt endnu.
Vejle Boldklub - 1984
Havde nu gerne set Paul testet på højeste niveau, men hvem ved hvad der er foregået i forhandlingen - vi må have en forklaring fra klubben.

Er ligeglad med evt. dårlig stil over for Hobro - faktisk havde jeg klart hellere set ham i SIF som har bedre økonomiske og sportslige forudsætninger for Paul.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Man kan ikke lave en klausul i en lejekontrakt i Danmark, der siger, at spilleren ikke må deltage i kampe mod udlejeren. Man kan selvfølgelig godt lave den mundtligt, men der kan ikke være tale om andet end en gentleman-aftale som ikke er juridisk bindende.
@Die Sonne: Og hvorfor kan man ikke det? Jeg er nysgerrig, for i England er det jo direkte modsat, der SKAL den klausul være der før en udlejning kan godkendes.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
Jeg aner ikke, hvorfor man ikke kan det. Det har vel noget at gøre med, at den lejende klub skal have fuld råderet over spilleren i lejeperioden. FCM og Hobro kunne selvfølgelig blive enige om, at spilleren ikke blev brugt i de to indbyrdes kampe, hvis de ønskede det. Det ville så være op til FCM at stole på, at Hobro ville holde aftalen.
annonce