Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle køber 19-årige kantspiller i HB Køge

tir 1. feb 2022

19-årige Marius Elvius skifter HB Køge og 1. division ud med Vejle og 3F Superligaen. Kantspilleren får en aftale, som løber til 2025.Læs hele nyheden her
Output vidner ikke om en spiller der kan gøre en forskel nu her, og med en kontrakt på kun 3,5 år er det vel heller ikke et større køb. Men man kan da håbe han overrasker her i foråret.
gunner since 94’
Elvius kan blive voldsomt god og tænker, at han nemt kan blive en darling i Nørreskoven - måske allerede i indeværende sæson. Der er altså noget eksplosion og x-faktor i den dreng!

At Per Rud lader ham gå forstår jeg ikke
Håber dælme det er en "stor" transfer, når de sælger en af deres egne talenter, som der er meget potientiale i. Og forhåbentlig en ordentlig videresalgs klausul.
Som jeg forstår det var det Elvius selv der ikke ville fortsætte i Verona efter lejen. Der var jo aftalt pris etc. Han gjorde det fint når han spillede i 1. div, men konkurrencen på holdet er hård så der var flere starter fra bænken.
Han har enormt potentiale, og jeg forstår ikke hvad han vil i Vejle. Dels mødes vi jo igen til efteråret hvor Vejle også er i 1. div og så bor han bare i Vejle.

HB Køge har større chance for at rykke op allerede i næste sæson, hvor Vejle formentlig skal genopbygge en gang til. Rud har garanteret fået den rette pris for ham, men han ville formentlig også gerne selv af sted for at få mere spilletid.

Han kan nemt blive en publikumsmagnet i Nørreskoven. Tillykke med ham.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Har absolut ikke overbevist om evner til øverste hylde
2 scoringer i efteråret 2021
Men held og Lykke
Så har du jo ikke set ham spille. Tror jeg har set ham i én kamp, mener det var en pokalkamp sidste år, og man er ikke i tvivl om potentialet. Men HB Køge har kæmpet ret meget med sig selv i år.
Det bliver helt sikkert begrænset med spilletid i en trup med endnu højere niveau og større konkurrence. Men hellere forsøge med et skridt op herhjemme end en mærkelig tur til Italien eller lign. der er han slet ikke endnu. En mand til fremtiden, måske…. Han er en spændene spiller, lad os se.
@ JytteRolf

På hvilke parametre er det lige du mener, at Køge er en bedre by at bo i end Vejle? Jeg var i Køge i sommer, og Vejle fremstår nærmest som en metropol i sammenligning.

OT: Godt hvis VB igen begynder at rekruttere danske talenter. Det har vi haft god succes med de senere år, og skal der være en dansk stamme i VB, er det også nødvendigt, at der af og til bliver hentet en med rødbedefarvet pas. Vi kan ikke alene leve på egen talentudvikling og udenlandske spillere.

Velkommen i Nørreskoven til Marius.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
@Poor
Arh vinklen er forkert. Beklager jeg kan godt udlægge det sådan. Vejle er sikkert en skøn by, og jeg har ingen preferencer for Køge som by. Bor et stykke udenfor.
Det jeg mener er blot at han formentlig nu flytter til Vejle eller omegn for at spille SL, og jeg tror ikke på Vejle klarer den og må ned igen. Så bruger han en masse tid og kræfter på at flytte til Vejle for et halvt år efter alligevel at befinde sig i 1. div.
Det er lidt same-same.

Pengene kan trække - bestemt - men som 19 årig tror jeg det er det sportslige som er det primære. Han kan trods alt også leve af den løn han får i HB Køge.
Pilen peger bestemt op i HB Køge for tiden, mens man udefra set ikke kan se den store linje i Vejles indkøb og spillestil. Trænere forsvinder og stort set 4-5 nye spillere hentes ind hvert halve år.


HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Jytterolf.

Forskellen er vel at han spiller MINDST et halvt år i superligaen. Et større udstillingsvindue end 1. Div. Måske rykker Vejle ned, måske ikke.. uanset hvad så har Vejle et budget der er 3x større end køges. Så det er på alle måder et skridt op.
annonce