Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Alle Achtung
Du fik det til at lyde som dommeren tillod meget hårdere spile fra Hvidovre end fra VB og det er jo ikke tilfældet. (Og det ved du jo også godt)
Det ser ud til dommer og linjedommer er i kontakt omkring et muligt rødt kort og vurdere at han skal ramme ham mere for at det er rødt. Tidligere havde han jo tilladt meget hårdt spil fra Ofori (han lavede flere i første halvleg hvorimod han så spiller en rigtig stærk anden halvleg) og Albornoz.

Om tilskuertallet. Jeg tror folk bliver snydt af den tomme tribune bag målet. På TV kunne det godt se ud som om der ikke var flere en de ca 2.500 i Haderslev.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Kenken
Alle achtung

Men du er jo altid ensidig.

Min kommentar er jo modvægt til den bruger der mener at Vejle skulle have haft MINDST et rødt kort og lavede en masse hårde frispark. Og det ved du jo godt ikke er korrekt.

Og der er givet rødt for langt mindre end den svinestreg der kom på Albornoz der potentielt kunne være karriereædelæggende og det ved du også godt

Skrevet af Kampen
Midtbanefolkene fra VB i første halvleg var helt væk. Da ofori endelig fandt lidt rytme begyndte det at ligne noget. Said spillede en stærk kamp men skal holde op med det film pjat. Stærke indskiftninger som gjorde en forskel og især Emma var MoM. Er Nathan Trott skadet siden svenskeren står i målet? Ham var der ikke mange på stadion i dag som var trygge ved. God kamp af Hvidovre i dag, er meget imponeret over et deltidsprof hold kan spille så god en 1. Halvleg. En sand fornøjelse i dag og havde begge mine to unger med hvor det var den 4åriges debut🤩
Der var godt nok kun 30mand med på udebaneafsnittet men respekt til ham på trommerne som stod i bar kasse i 2 timer 🤣
Skrevet af Hammers/VB
Tilskuer antallet er fint, men er skuffet over støtten, mens Hvidovre var foran!
Der overtog de få Hvidovre tilhængere totalt lydbilledet - kom nu for fa´en - dét er sgu da netop hér, vi skal vise fordelen af hjemmebanen!
Skrevet af vbkfyn
Kampen: du følger ikke ret godt med i kampene, gør du...? Trott fik rødt kort efter 20 min i sidste kamp mod Hobro. Så derfor 2 dages karantæne...
Dommeren var overmatchet i denne topkamp, men måske også lidt friskt at tildele kampen til en dommer med kun 7 kampe i NB ligaen på CV´et....
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Kenken
Trott har karantæne efter sidste uges udvisning
Skrevet af Alle Achtung
Selvfølgelig er der givet rødt for mindre og jeg siger heller ikke at den ikke kunne have givet rødt. Det havde dog været hårdt når Ofori slet ikke fik et kort for hans grove frispark tidligere.
Jeg ved nu ikke rigtigt om jeg altid er ensidig men jeg er ikke den bedste til at bedømme det.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Kampen
Ok, han var savnet idag og nej ville ikke bruge tid på Hobro kampen, det var udelukkende dårlig energi og det bruger jeg ikke tid på 😉
Skrevet af Kampen
Ellers har jeg set samtlige kampe i denne sæson så at påstå at jeg ikke bruger særlig meget tid på Vejle er ren gætværk men det kunne du jo ikke vide 😀
Skrevet af Alle Achtung
Og du har ret Kenken. At sige VB havde fået mindst 1 rødt med var og så glemme sig eget mulige røde kort er også meget farvet. Den skulle jeg have haft med. Beklager.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Kenken
Alle achtung

Alt forladt. Sp er vi jo faktisk enige i både den ene vej og den anden vej
Skrevet af netr0m
I min optik, er Vejle og SønderjyskE de eneste hold der har niveau til at rykke op.Skrevet af CLkommerhjem
Synes nu ikke dommeren var så ringe. Måske en fejldom her og der, men det var en intens topkamp. Hvidovre er nu også et hold der kan gå til den, og tydeligt de forsøgte at tirre VB, som tidligere på sæsonen mod Køge viste, at de kan rystes hvis man provokerer dem. Det var en værdig topkamp men synes VB var noget bedre efter pausen så fortjent sejr.
Skrevet af Maradona-Messi
1.halvleg var noget af det ringeste, jeg nogensinde har set fra en dommer! Havde absolut ikke styr på tingene, og sejlede rundt. Det var i den grad for tidligt for ham at få en så intens kamp.

Jeg forstår ikke tilgangen i første halvleg. Ofori, som mange priser, kan jeg altså ikke se det store i. Han spiller baglæns 4 ud af 5 gange og hans teknik er ikke god nok. Slet ikke, hvis det kommer til at hedde Superliga.
Skrevet af VBK - Leeds
Det var som om kampen eskalerede lidt da dommeren lod Hvidovre tage et frispark, hvor en stor del af Vejles spillere hvor ude og drikke vand mens der var behandling på banen.
Synes ikke der var nogle situationer der skulle give rødt, en værdig topkamp hvor der blev givet og taget.
Skrevet af bruger 137644
Vejle ER altså fantastiske, bliver stort at opleve Dem på Rolighedsvej(NIF)
Skrevet af Mus2
Har altid haft stor respekt for Hvidovre, men i guder hvor er det i dag træls konstant at høre på deres træner Per Frandsen der kommenterer alt hvad dommeren foretager sig i kampen.
Da VB besøgte Hvidovre for et par uger siden, var det deres sportschef Peter Lassen der svinede VB til og stod og råbte mafia hold efter VB, de 2 herrer er gennemført usympatiske og lever på ingen måde op til de værdier de engang stod for i HIF
Skrevet af Uordensen
Kenken: Var dommeren elendig..?
Vanvids tackling..?
Skrevet af Kenken
Nej. Dommeren var ikke elendig. Der var lidt fejl kendelser begge veje, og man kunne som det tabende hold gøre som Næstved og skrige omkamp hvis man var på det niveau. Men i denne tråd forsøger jeg at skabe modvægt mod dem fra Hvidovre der får det til at lyde som om dommeren var med Vejle men der var mindst lige så mange og afgørende kendelser den anden vej uden han var elendig.

Ja det var en vanvids tackling med knopperne på knæet men spilleren er ikke en voldsamøbe som i plejer at omtale modstanderne ligesom jeg ikke mener, at Hvidovre spilleren bevidst forsøgte at skade modstanderen som i mener Velkov bevidst skulle have gjort mod jer

Hverken jeg eller andre Vejle fans har sagt andet end at Velkov sagtens kunne være vist det røde kort i kampen mod Næstved . Der var også kendelser, dog. Ikke så “vilde” der gik mod Vejle.
annonce
0