Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle konsoliderede førstepladsen med sejr over Hvidovre

lør 22. okt 12:55

Vejle vandt lørdag eftermiddag 3-1 hjemme mod Hvidovre i NordicBet Ligaen. Med sejren udbygger Vejle forspringet til fire point ned til Hvidovre på andenpladsen. Læs hele nyheden her
Fortjent resultat. Hvidovre klart bedst i første og Vejle klart bedst i anden halvleg og dommeren ringest i begge halvlege

Prelec fejler ellers fra start ved igen at have Saeid i start opstillingen. Han var indbegrebet af den ringe attitude indledte halvleg og han smitter af på holdet og vel definitionen på vores elendige halvleg. Hans 2 gange film i kampen er til at brække sig over og den ene gang gav det en farlig omstilling. Og så sløser han med kigge væk afleveringer i stedet for at tage det seriøst. Ofori spiller derimod som altid godt og kæmper for trøjen

Men Prelec viste han kunne ændre en kamp med pep talk i pausen og gode indskiftninger med især Emmanoulidis som deb bedste.
Ja fortjent nok. Når man har en halvleg hver bliver det ofte uafgjort, men Hvidovre mangler i den grad en angriber. Kunne og burde være kommet på 2-0 få minutter inden Vejle udligner. Ikke kun grund pga. den brændte chance men et meget, meget skidt indhop af Muggi.
Nu der ikke er Var kunne man måske forvente at 4. dommeren kiggede lidt med, men som altid foretager de sig intet andet end at lytte hvad der kommer fra bænken og styre udskiftningerne. Med Var havde der været mindst et rødt kort til Vejle som lavede mange hårde frispark.
Må håbe for Hvidovre at Tobias Thomsen snart er klar igen ellers kan de vist ikke spille med om de to øverste pladser.
Dommeren var generel elendig og tillod Hvidovre med små og store svine streger kampen igennem. At der ikke gives rødt for den vanvids tackling i første hvor Hvidovre spilleren springer med knopperne på knæet af Albornoz er vildt. Den havde var omstødt hvis det var med her. Heller ikke sympatisk at dommeren tillader at starte spillet efter langt spil stop hvor han kun har aftalt det med Hvidovre spillerne. Peter Nielsen har da haft held med Hans kontakt med disciplinær udvalget Hvor skulle der være rødt til Vejle? Der hvor Tobias Thomsen skades var der ren bold. Han rammes ikke af Vejle spilleren.

Ved ikke om Per Frandsen havde e’et mht om det var Hvidovres indkast der fører til Vejles andet mål men der var igså dømt forkert vej mod Vejle tidligere i kampen. Der brokkede han sig ikke
Fortjent og dejlig sejr, Albornoz er provokerende og igen i dag spiller han over grænsen.
PA: skal vi nu høre den sang fra Hvidovre igen..? Hvidovre lavede ligeså mange hårde frispark, som VB gjorde. Det gik begge veje.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Jeg håber og tror at udfaldet vil være definerende for resten af sæsonen. Det holdt hårdt - 1. halvleg var skidt, men vi fik vendt det, Hvidovre faldt voldsomt i niveau i 2. halvleg, vi fandt (lidt heldigt) et par ekstra mål, og så var det afgjort.

Jeg er ikke tryg ved Johansson.

Raul viser store svaghedstegn i 1. halvleg, men også stor styrke i 2. halvleg.

Saeid startede med sin vending og aflevering transformationen fra skidt til skønt. Han er virkelig vigtig for os.

Ivan satser taktisk i 2. halvleg, og får strukket Hvidovre ud, så vi får plads. Risikabelt, men det lykkedes. Bravo Ivan!

Flere gode præstationer - og lidt held - og vi ligger på en stærk 1. plads.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Dejlig sejr og flot med næsten 5000 en lørdag eftermiddag. Drameh kunne godt ha fået rødt. Vild tackling han laver.
Jeg har set en del 1 div kampe i TV her i efteråret - hvor mange tilskuere har Vejle hjemme i dag.
Lidt spøjst at se store stadions, der nærmest er halvtomme/fyldte.
Iøvrigt gode mål sf Vejle.
Der var 4.850 tilskuere. Er okay synes jeg. Vidst sæson rekord i Nordic Bet i stop nu
Jeg har set en del 1 div kampe i TV her i efteråret - hvor mange tilskuere har Vejle hjemme i dag.
Lidt spøjst at se store stadions, der nærmest er halvtomme/fyldte.

Vi var ca. 4800 på stadion hvoraf Hvidovre havde medbragt ca. de 30...
Vejles snit for efteråret er på over 4.200 hvilket må siges at være enormt flot i 1.division.
annonce