Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle konsoliderede førstepladsen med sejr over Hvidovre

Skrevet af bold
lør 22. okt 12:55

Vejle vandt lørdag eftermiddag 3-1 hjemme mod Hvidovre i NordicBet Ligaen. Med sejren udbygger Vejle forspringet til fire point ned til Hvidovre på andenpladsen. Læs hele nyheden her
Skrevet af Kenken
Fortjent resultat. Hvidovre klart bedst i første og Vejle klart bedst i anden halvleg og dommeren ringest i begge halvlege

Prelec fejler ellers fra start ved igen at have Saeid i start opstillingen. Han var indbegrebet af den ringe attitude indledte halvleg og han smitter af på holdet og vel definitionen på vores elendige halvleg. Hans 2 gange film i kampen er til at brække sig over og den ene gang gav det en farlig omstilling. Og så sløser han med kigge væk afleveringer i stedet for at tage det seriøst. Ofori spiller derimod som altid godt og kæmper for trøjen

Men Prelec viste han kunne ændre en kamp med pep talk i pausen og gode indskiftninger med især Emmanoulidis som deb bedste.
Skrevet af PA
Ja fortjent nok. Når man har en halvleg hver bliver det ofte uafgjort, men Hvidovre mangler i den grad en angriber. Kunne og burde være kommet på 2-0 få minutter inden Vejle udligner. Ikke kun grund pga. den brændte chance men et meget, meget skidt indhop af Muggi.
Nu der ikke er Var kunne man måske forvente at 4. dommeren kiggede lidt med, men som altid foretager de sig intet andet end at lytte hvad der kommer fra bænken og styre udskiftningerne. Med Var havde der været mindst et rødt kort til Vejle som lavede mange hårde frispark.
Må håbe for Hvidovre at Tobias Thomsen snart er klar igen ellers kan de vist ikke spille med om de to øverste pladser.
Skrevet af Kenken
Dommeren var generel elendig og tillod Hvidovre med små og store svine streger kampen igennem. At der ikke gives rødt for den vanvids tackling i første hvor Hvidovre spilleren springer med knopperne på knæet af Albornoz er vildt. Den havde var omstødt hvis det var med her. Heller ikke sympatisk at dommeren tillader at starte spillet efter langt spil stop hvor han kun har aftalt det med Hvidovre spillerne. Peter Nielsen har da haft held med Hans kontakt med disciplinær udvalget Hvor skulle der være rødt til Vejle? Der hvor Tobias Thomsen skades var der ren bold. Han rammes ikke af Vejle spilleren.

Ved ikke om Per Frandsen havde e’et mht om det var Hvidovres indkast der fører til Vejles andet mål men der var igså dømt forkert vej mod Vejle tidligere i kampen. Der brokkede han sig ikke
Skrevet af Søskæret
Fortjent og dejlig sejr, Albornoz er provokerende og igen i dag spiller han over grænsen.
Skrevet af vbkfyn
PA: skal vi nu høre den sang fra Hvidovre igen..? Hvidovre lavede ligeså mange hårde frispark, som VB gjorde. Det gik begge veje.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af steen27
Jeg håber og tror at udfaldet vil være definerende for resten af sæsonen. Det holdt hårdt - 1. halvleg var skidt, men vi fik vendt det, Hvidovre faldt voldsomt i niveau i 2. halvleg, vi fandt (lidt heldigt) et par ekstra mål, og så var det afgjort.

Jeg er ikke tryg ved Johansson.

Raul viser store svaghedstegn i 1. halvleg, men også stor styrke i 2. halvleg.

Saeid startede med sin vending og aflevering transformationen fra skidt til skønt. Han er virkelig vigtig for os.

Ivan satser taktisk i 2. halvleg, og får strukket Hvidovre ud, så vi får plads. Risikabelt, men det lykkedes. Bravo Ivan!

Flere gode præstationer - og lidt held - og vi ligger på en stærk 1. plads.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af Altid Vejle boldklub
Dejlig sejr og flot med næsten 5000 en lørdag eftermiddag. Drameh kunne godt ha fået rødt. Vild tackling han laver.
Skrevet af VIF57
Jeg har set en del 1 div kampe i TV her i efteråret - hvor mange tilskuere har Vejle hjemme i dag.
Lidt spøjst at se store stadions, der nærmest er halvtomme/fyldte.
Iøvrigt gode mål sf Vejle.
Skrevet af Kenken
Der var 4.850 tilskuere. Er okay synes jeg. Vidst sæson rekord i Nordic Bet i stop nu
Skrevet af Christian d.2
Jeg har set en del 1 div kampe i TV her i efteråret - hvor mange tilskuere har Vejle hjemme i dag.
Lidt spøjst at se store stadions, der nærmest er halvtomme/fyldte.

Vi var ca. 4800 på stadion hvoraf Hvidovre havde medbragt ca. de 30...
Vejles snit for efteråret er på over 4.200 hvilket må siges at være enormt flot i 1.division.
Skrevet af Pulv
Elendig 1. halvleg og rigtig fin 2. halvleg af VB. Dommeren med dårlig præstation for begge hold gennem hele kampen. VB har generelt haft gode dommere i denne sæson inkl. de udlandske gæstedommere, men i dag fik dommeren aldrig lagt en linje og mistede hurtigt grebet om kampen.
Det var vel reelt først i de sidste 5 minutter af 1. halvleg, at VB lykkedes med at sætte noget fornuftigt sammen. Ellers blev halvlegen spillet på Hvidovres præmisser, hvilket de udnyttede godt, og hvor VB sjældent fandt hinanden eller vandt andenboldene. I 2. halvleg var det et VB hold med en helt anden attitude, der pludselig fandt hinanden frem i banen og vandt flere andenbolde.
Set over kampen som helhed en fortjent sejr til VB, men bundniveauet i 1. halvleg var skræmmende lavt.
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Skrevet af Kenken
Tilskuer stats

https://superstats.dk/1div/tilskuere?find=Skift&aar=2022%2F2023&vis=hjemme

Vejles snit hjemme 4.197 med højeste på 4.474

Nummer to er SE med snit på 2.351

Så sæson rekord med næsten 5.000 i dag
Skrevet af Rødt lys
1.halvleg vel tæt på et lavpunkt i sæsonen selv efter præstationen i hobro. Kæmpe kulisse på vejle stadion på både godt og ondt. Vist ikke meget tvivl om hvad tilskuerne syntes om første halvleg da de gik til pause. Dejligt de kan komme ud med ny energi og køre hvidovre over i anden halvleg. Mere af den intensitet og aggressivitet fra start! Albornoz 8 assists! Vi skal være glade for ham for han er alt for god til 1.div!
Skrevet af Alle Achtung
Det er meget farvet at sige dommeren tillod svinestreger af Hvidovre og så glemme de frispark ens eget hold slap afsted med.
Fortjent sejr til Vejle. Efter 1. Halvleg var jeg sgu lidt nervøs for at Hvidovre ville løbe afsted med pointene. Vejle skal helst vinde alle kampe på nær dem med Sønderjyske
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Boldklub Vejle
Pyha
Ikke uheldig med en sejr
Skrevet af kimjen
Op på hesten igen igen.
2650.
kimjen
Skrevet af VIF57
Godt gået i Vejle :)
Skrevet af Mac68
Vigtig sejr i dag. Efter den meget skuffende 1. halvleg var det rart at opleve den vilje og nerve, der kom ind i vores spil i 2. halvleg. Velkov spiller sin hidtil bedste kamp, og fedt at have Saied med på midtbanen (@Kenken, du har ikke set den samme kamp som mig - Oforis 1. Halvleg var hans dårligste i VB-trøjen og Saied giver vores opspil meget mere sikkerhed). Forza VB 🔴⚪️
Skrevet af Kenken
Oforis anden halvleg var så hans måske bedste i vb trøjen (hvilket ikke siger så lidt da han altid præsterer højt)og klart MoM.

Og bifalder stadig ikke saeids to forsøg på film og dårlige attitude der smitter af

@alle achtung

Er vel ikie mere farvet end at skrive “Med Var havde der været mindst et rødt kort til Vejle som lavede mange hårde frispark.” uden at nævne de svinestreger Hvidovre selv lavede og det røde kort de blev forskånet for tidligt i kampen. De gik generelt hårdt til Vejle og havde sikkert det i tankerne da de følte sig ramt efter forrige kamp.
Skrevet af
Så skulle det vist være sat på plads. Dog vil jeg mene, at vi bør kunne forvente lidt mere stabile resultater. De første 7 kampe gav 21 point, og de sidste 7 har givet 10.
Rød som VB til jeg dør!
annonce
0