Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SønderjyskE1
Ja Mojn og forhåbentlig går der igen mange år før i er i suppen igen.
I slår sku endda AGF med flere længder, med al den ballade omkring holdet, klubben og ikke mindst skandaløs træner.
( Hader bare EFB og for den skyld også Vejle )
Skrevet af oliver34
Fortjent at Hobro vinder kampen. Men øv altså. Hobro beriger ikke superligaen på samme måde som Vejle gør. Nu mangler vi bare at både Vendsyssel og Hobro også klarer skærene i de sidste oprykningskampe...
AGF :-)
Skrevet af girty
Tillykke med resultatet, Hobro
Sic parvis Magna : Storhed begynder i det små
Skrevet af allanhyl
For s.. Jeg føler med Vejle og deres gode fans.. som AGF fan, har jeg meget mere fidus til den stemning og historik som Vejle har end de Hobro.. naturligvis tillykke til Hobro med endnu en chance for at undgå nedrykning.. men Finbogason viser sande følelser.. ham så jeg godt I den hviie trøje.. kom hurtigt tilbage Vejle..
Medlem af AGF Fanclub siden 1992 - forevigt hviiie søg på Allan RH eller Project A. for mine AGF sange og andre kreationer :-)
Skrevet af Footboy
1. divisions rubin
Skrevet af sweeper
Taler vi om frispark eller straffespark??

Dramaet fortsatte dog, da Edgar Babayan begik et klodset frispark, som gav Finnbogason muligheden for at rette op på sin afbrænder. Han klappede til bolden med høj fart, men Rask stoppede skuddet flot og greb derefter bolden, hvorfor de to hold gik til pause ved 1-0 til Hobro.
Skrevet af Sarkasmee2
Skønt...
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Hobro har - i dag - en fantastisk keeper. Det må man give dem. Men VB skaber desværre også for lidt. Misvisende resultat. Men det kan vi ikke bruge til noget. Sousas evindelige udvisninger har været dyre. Der mangler i den grad kvalitet i frontkæden, når Finbogason ikke rammer dagen.

Fortsat 100 pct. støtte til de røde i 1. division.

Jeg er helt klart farvet. Men hvis det, Hobro kommer med i dag, er deres niveau, vil det være en gevinst for Superligaen, hvis de rykker ned.

Jeg så ikke de første 15 minutter af kampen. Hobro må have været flyvende der, siden nogen ligefrem mener, resultatet er fortjent. Jeg så kun et boldspillende hold på banen i resten af kampen. Men desværre også et meget uskarpt hold. I begge ender. Hobro har vel ikke andre chancer end den, de scorer på.

Flot fightet af Hobro skal tilføjes. Da flere af deres spillere allerede i midten af 2. halvleg lå ned med kramper, troede jeg, at VB ville tage dem til sidst. Men ak nej...

Reglen om at gule kort ikke videreføres er totalt håbløs. Hobro spiller 100 pct. på den i dag og afværger på den måde mange farlige situationer. Det får så ingen konsekvens. Godt for Hobro...
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af haraltidret
Fodboldmæssigt har Vejle langt mere at byde på end Hobro. Men dårlig disciplin med for mange røde kort, og manglende evne til at omsætte de mange chancer til mål, koster i sidste ende Vejle livet i Superligaen. Dog er det utroligt skuffende at de ikke formår at vinde sammenlagt, når de har en 1-0 føring i ryggen. Men Vejle virkede bare ikke helt klar i kampens første 15-20 min, og det koster et mål til Hobro. Derefter synes jeg faktisk at Vejle er det bedste hold i resten af kampen. Men de skaber for få chancer, og de chancer de skaber bliver brændt på skammeligste vis.

Dog må man også rose Hobro for at kæmpe en hvis legemsdel ud af bukserne idag. En herrefight kombineret med en nærmest 100% udnyttelse af deres målchancer giver Hobro en ekstra livline. Jeg tror dog at Viborg kan blive en yderst vanskelig modstander i næste playoff runde. Jeg er ihvertfald ikke i tvivl om at de er glade i Viborg for at undgå Vejle i disse playoff kampe.
Skrevet af Wise1964
Et trist trist farvel til Vejle som klæder superligaen en del mere end de øvrige hold i nedrykningskampene ... men den smed de godt nok selv på gulvet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(311747212207)
Og så havde Rask vist været ude ved et ensomt beliggende vejkryds og lave en aftale med djævelen.


Hellhound on my trail

SønderjyskE aka NordschleswiG FTW St. Pauli siden 1977, da Niels Tune var skarp ;) RIP Walter Frosch
Skrevet af kimjen
Tak til Vejle for at fastholde den offensive idé i deres tilgang til spillet.
Hvem ved, måske er det en fordel på den lange bane.
Til næste år er der ikke nedryknings finaler og de 3 sidste hold ryger ud af Suppen.
Efter min mening vil det være nemmere at rykke op igen næste sæson fremfor undgå nedrykning.
kimjen
Skrevet af Footboy
Vores præstation i dag viser virkelig hjerte og nosser! Se på bænken, så mange skader og karantæner at man er nødt til at tage en U19 spiller med - og sætte en angriber ind som midtbanespiller
Skrevet af haraltidret
Ja Jesper Rask var den store Hobro helt idag. Fænomenale redninger han disker op med idag.
Skrevet af Bobby Axelrod
Farvel Vejle Bundklub. Mon ikke de henter 7 vietnamesere som straks udlejes til en klub i Azerbaijan.
Ja, det er lidt ærgerligt med det ejerskab.
Skrevet af Alba Bellum
Hobro er skod, væk med dem
Kongeblå - Boing Boing
Skrevet af JaY-N
SIKKE en fantastisk dag.!!!

Ac Horsens forbliver i superligaen efter en fin kamp imod Vendsyssel og Danmarks grimmeste klub ryger direkte tilbage i første division ....

Gule Gule Gule
Skrevet af Blokvogn
Det var ærgerligt Vejle, havde meget gerne beholdt jer i superligaen. Lidt ærgerligt det kræver point at blive oppe, havde det været sympati var i blevet der. Held og lykke i 1. Division.
ACHorsens
Skrevet af Neigaard
Håber Viborg/Silkeborg slår Hobro , så vi har 3 Midtjyske hold i Suppen, det bliver fedt fedt.
Ikast fs. Siden 78 WBA i hjertet (Cyril Regis & Laurie Cunningham var konger)
Skrevet af Gladbach
Fortjent at Vejle rykker ud. Når man kan bruge Halberg og Nielsson på et fodboldhold så har man tabt på forhånd. Hvem i ledelsen har dog spottet de to. De kunne ikke klare sig i serie 3.
annonce
0