Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kenken
Jensen

Til gengæld stod han imponerende godt og vippe være mere tryg ved ham end Vejles reserve keeper
Skrevet af Sheringham
Kenken

Et lille fif - hvis du nu smutter en tur forbi Vejle sygehus, så tror jeg du kan få VB trøjen fyldt med autografer. Tænker stuerne må være fuldte med Vejle-spillere her til aften. Halvdelen af dem så jo ud til at være i store, store smerter hver gang de var i en duel. ;)
Skrevet af Sheringham
Vbkfyn

Det er ikke det jeg hentyder til. Det er den konstante film… Var ikke klar over det med at de ville have kampen udsat.
Skrevet af Kenken
Sherringham.

Den første tik at smide sig og pive var nu Hannesbo. Og ku er Horsens jo notorisk kendt for at gå lidt længere end grænsen. Ikke videre sympatiske. Og film. Ja se på Qamili

Men glad for du har ondt bag i. Det er ikke unormalt når man er blevet taget hårdt
Skrevet af vbkfyn
Dejligt med en sejr. Desværre kunne jeg ikke nå på stadion, så det blev i sofaen og på tv. Ros til DR for en god transmission, også med fokus på det historiske. Jeg ved godt, nogen mener noget andet, men det er fedt med pokalturnering, og nu i kvartfinale for 3. sæson i streg.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af WHT
Vejle vandt PÅ og UDENFOR banen! Klasse sejr!
Skrevet af vbkfyn
Sheringham: jeg så nu umiddelbart én gang af Emmanouilidis. Og VB fik da de gule kort, de skulle have. I modsætning til Horsens, som mærkværdigvis slap helt uden. Og skub med to hænder i ryggen er åbenbart tilladt. Endda lige for øjnene af dommeren...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af piben
Godt nok en skuffende ringe indsats af De Gule i Nørreskoven her til aften. Igen fik vi set, at de næstbedste bare ikke er gode nok til at styre og vinde en fodboldkamp.

Havde det ikke været for Marcus Bobjerg, så havde VB vundet en fortjent klar sejr. Synd for de mange gule fans der havde taget turen til Vejle. De havde fortjent bedre.
HfS/ACH siden 76
Skrevet af Sheringham
Kenken

Tillykke til Vejle er vitterligt det første jeg skrev. Så mere ondt har jeg heller ikke. ;)

Jeg forventer nu heller ikke sympati fra Vejle og deres fremmedlegion. Så må vi se hvor langt de kan trække den i Pokalen. Der kan potientielt være en nem vej med Fremad og Thisted.

Jeg syntes faktisk det var en mægtig fin kamp. Vi fik en masse spilletid til dem med splinter i røven, og nu hedder den fuld fokus på SL efter nytår. Det tror jeg er sundt for Horsens som har den smalleste trup i SL.
Skrevet af Kenken
Sherringham

Er altså for sjov med dig. Du virker altså ret øm. I det mindste har fremmed legionen da kombineret med egne lokale talenter. I har svært ved både at tiltrække klasse spillere ude fra og mønstre kvalificeret hold med egne spillere omend i er blevet bedre til det. Så mens fremmed legionen Kan mønstre spiller til VM tager jeres på ferie hjem til Hvidovre og Asserballe
Skrevet af Sheringham
Kenken

Du kunne jo undersøge hvor Bobjerg, Kruse, Wagner, Beluli, Hermansen, Isager, Nehme (og Drachmann som ikker var med i dag) kommer fra. Tror sku bare de skal tilbage til Bankager, Stensballe, Torsted og de andre steder i Horsens. Det er da mere end hvad jeg kan tælle til i Vejles kamp trup?
Skrevet af Kenken
Sherringham

Så lær at tælle

Drachmann er jo i øvrigt fra Sjælland kom først til Horsens som ung senior efter et skoleopgave i Grenaa

Jashar kan jeg fortælle dig er Vejle talent

Og læg mærke til jeg skrev lokale med niveau. Enhver kan jo stille med egne spillere. I dag var Gundelund, Provstgaard, Azer, Lauridsen og GG med og Mucolli, Kirkegaard, Hetemi og Haahr Jakobsen skadet. Og Amby?

Men ja. Fedt der virker til at være mere sammenhold i fremmedlegionen end i Bankager banden
Skrevet af vbkfyn
Evig latterlig debat om hvor spillerne kommer fra, og jeg går helt ærligt ikke så meget op i det. Bare spillerne yder en indsats og præsterer. Men vi mangler dog Muccoli, Kirkegaard, Hetemi fra egen skole i dag..
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Pulv
Fuldt fortjent sejr til Vejle i dag, og hold nu kæft en fed stemning på lægterne af både VB’s fangruppe og de mange tilrejsende Horsens fans. Jeg glæder mig så meget til forhåbentligt at få de her lokalopgør tilbage næste år, hvor VB og Horsens forhåbentligt mødes igen i Superligaen. Stemningen på lægterne forplanter sig jo også i intensiteten på banen, hvor der er fuld tænding på, og der bliver gået til stålet.

Undervejs ville jeg gerne have haft lidt mere dommerhjælp til Vejle, men her bagefter kan jeg godt se, at dommeren blot lagde en linje, der hjalp til at holde intensiteten i kampen i live. Og i øvrigt god lir af dommeren, da VB’erne bag målet råbte “Dommer, du er elendig”, og dommeren kiggede undrende på dem og signalerede “Moi?” :o)
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Skrevet af UQ Lele
Ham der Makienok, hvornår har han sidst spillet en god kamp?
Tysklandskarriere og alt det der medregnet.
Skrevet af vbkfyn
Pulv: helt enig. Dog skal skub med to hænder i ryggen ikke være en del af dommerlinjen. Der var i hvert fald to gange, han ikke fløjtede for det. Men nok om det.
Vi vandt, og det skal et par skønhedsfejl ikke ødelægge....
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af vbkbh
Du kunne jo undersøge hvor Bobjerg, Kruse, Wagner, Beluli, Hermansen, Isager, Nehme (og Drachmann som ikker var med i dag) kommer fra. Tror sku bare de skal tilbage til Bankager, Stensballe, Torsted og de andre steder i Horsens. Det er da mere end hvad jeg kan tælle til i Vejles kamp trup?

Og... who cares?
Jeg er glad for at følge en klub med internationalt udsyn og fatter ikke, at det skal være en "ting" i 2022.

Det allervigtigste for mig er, at spillerne tager klubben til sig og giver sig fuld ud på banen, om de så er fra Give eller Gambia. Det mener jeg faktisk i høj grad har været tilfældet for langt de fleste spilleres vedkommende og i særdeleshed i den nuværende trup.

Der er heller ikke rigtigt noget der tyder på at det går ud over fan-tilslutningen til klubben. Tværtimod faktisk.

Flot kamp af VB i dag, trods flere udskiftninger i start 11´eren. Fingrene krydset for en sejr over Sønderjyske. Sker det, har det været en fremragende halvsæson
Skrevet af Lean
Fint lokalopgør, underligt at nogen skal “fremhæve” at det er Hosens andethold, Vejle stiller altså også langt fra normal opstilling, en god kamp, desværre bliver det nok ikke til lokalopgør efter sommer, da de to hold sandsynligvis bytter plads, håber dog Horsens bliver oppe, det er god lir mellem begge fangrubber, uden vold og spektakel, men Horsens har altså ikke meget at byde på, det ser svært ud for dem.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Altid en fornøjelse at sende Horsens hjem med en røvfuld. Stemningen i Nørreskoven var spitzen klasse i aften. Cadeau til alle dem der mødte op og gav gas på tribunerne.

Nu skal der fuldt fokus på SE i ligaen. Efter nedsmeltningen mod Hillerød er der brug for at komme hurtigt tilbage på sporet!
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af steen27
Dejlig sejr - og jeg noterer mig at der ikke er nogen der skriver at Saeid spillede en lortekamp, og burde smides langt væk fra holdet. Men det kan naturligvis nås endnu.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
annonce
0