Snak

Mere indhold efter annoncen
Kenken

Du kunne jo undersøge hvor Bobjerg, Kruse, Wagner, Beluli, Hermansen, Isager, Nehme (og Drachmann som ikker var med i dag) kommer fra. Tror sku bare de skal tilbage til Bankager, Stensballe, Torsted og de andre steder i Horsens. Det er da mere end hvad jeg kan tælle til i Vejles kamp trup?
Sherringham

Så lær at tælle

Drachmann er jo i øvrigt fra Sjælland kom først til Horsens som ung senior efter et skoleopgave i Grenaa

Jashar kan jeg fortælle dig er Vejle talent

Og læg mærke til jeg skrev lokale med niveau. Enhver kan jo stille med egne spillere. I dag var Gundelund, Provstgaard, Azer, Lauridsen og GG med og Mucolli, Kirkegaard, Hetemi og Haahr Jakobsen skadet. Og Amby?

Men ja. Fedt der virker til at være mere sammenhold i fremmedlegionen end i Bankager banden
Evig latterlig debat om hvor spillerne kommer fra, og jeg går helt ærligt ikke så meget op i det. Bare spillerne yder en indsats og præsterer. Men vi mangler dog Muccoli, Kirkegaard, Hetemi fra egen skole i dag..
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Fuldt fortjent sejr til Vejle i dag, og hold nu kæft en fed stemning på lægterne af både VB’s fangruppe og de mange tilrejsende Horsens fans. Jeg glæder mig så meget til forhåbentligt at få de her lokalopgør tilbage næste år, hvor VB og Horsens forhåbentligt mødes igen i Superligaen. Stemningen på lægterne forplanter sig jo også i intensiteten på banen, hvor der er fuld tænding på, og der bliver gået til stålet.

Undervejs ville jeg gerne have haft lidt mere dommerhjælp til Vejle, men her bagefter kan jeg godt se, at dommeren blot lagde en linje, der hjalp til at holde intensiteten i kampen i live. Og i øvrigt god lir af dommeren, da VB’erne bag målet råbte “Dommer, du er elendig”, og dommeren kiggede undrende på dem og signalerede “Moi?” :o)
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Ham der Makienok, hvornår har han sidst spillet en god kamp?
Tysklandskarriere og alt det der medregnet.
Pulv: helt enig. Dog skal skub med to hænder i ryggen ikke være en del af dommerlinjen. Der var i hvert fald to gange, han ikke fløjtede for det. Men nok om det.
Vi vandt, og det skal et par skønhedsfejl ikke ødelægge....
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Du kunne jo undersøge hvor Bobjerg, Kruse, Wagner, Beluli, Hermansen, Isager, Nehme (og Drachmann som ikker var med i dag) kommer fra. Tror sku bare de skal tilbage til Bankager, Stensballe, Torsted og de andre steder i Horsens. Det er da mere end hvad jeg kan tælle til i Vejles kamp trup?

Og... who cares?
Jeg er glad for at følge en klub med internationalt udsyn og fatter ikke, at det skal være en "ting" i 2022.

Det allervigtigste for mig er, at spillerne tager klubben til sig og giver sig fuld ud på banen, om de så er fra Give eller Gambia. Det mener jeg faktisk i høj grad har været tilfældet for langt de fleste spilleres vedkommende og i særdeleshed i den nuværende trup.

Der er heller ikke rigtigt noget der tyder på at det går ud over fan-tilslutningen til klubben. Tværtimod faktisk.

Flot kamp af VB i dag, trods flere udskiftninger i start 11´eren. Fingrene krydset for en sejr over Sønderjyske. Sker det, har det været en fremragende halvsæson
Fint lokalopgør, underligt at nogen skal “fremhæve” at det er Hosens andethold, Vejle stiller altså også langt fra normal opstilling, en god kamp, desværre bliver det nok ikke til lokalopgør efter sommer, da de to hold sandsynligvis bytter plads, håber dog Horsens bliver oppe, det er god lir mellem begge fangrubber, uden vold og spektakel, men Horsens har altså ikke meget at byde på, det ser svært ud for dem.
Altid en fornøjelse at sende Horsens hjem med en røvfuld. Stemningen i Nørreskoven var spitzen klasse i aften. Cadeau til alle dem der mødte op og gav gas på tribunerne.

Nu skal der fuldt fokus på SE i ligaen. Efter nedsmeltningen mod Hillerød er der brug for at komme hurtigt tilbage på sporet!
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Dejlig sejr - og jeg noterer mig at der ikke er nogen der skriver at Saeid spillede en lortekamp, og burde smides langt væk fra holdet. Men det kan naturligvis nås endnu.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
annonce