Snak

Mere indhold efter annoncen
Bare glem Steen, han troller som altid.
Et lille fif - hvis du nu smutter en tur forbi Vejle sygehus, så tror jeg du kan få VB trøjen fyldt med autografer. Tænker stuerne må være fuldte med Vejle-spillere her til aften. Halvdelen af dem så jo ud til at være i store, store smerter hver gang de var i en duel. ;)

Nu har jeg set hele kampen igen på DR2 efter jeg har været på stadion. Og det du skriver er fuldstændig underligt og har intet med kampen at gøre. Sov branderten ud musen
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Dejligt vi kan give de kære havenisser lidt håb. En kamp som Horsens slet ikke var interesseret i at vinde, de eneste som vel egentligt var interesseret i at vinde, var fansene som mødte talstærkt op. Imponerende udvikling på fansiden. Ingen tvivl om, at Vejle stadig er længder størrere på lægterne, men vi kommer efter det.

Vel mødt på søndag!
ACH & Tottenham
Utrolig sådan en taber mentalitet ACH fans udviser herinde. Den ene undskyldning efter den anden. Sorry, men I er simpelthen til grin. Synd at I tabte til et 1. divisionshold… Pas nu på I ikke får for stor storhedsvanvid
Ikke én af dem fortjener at bære AC-trøjen i dag. Føj, hvor var det elendigt. Bobjerg er den eneste, der kommer i nærheden af en habil indsast. Alle andre burde skamme sig over for de fremmødte Horsens-fans. Føj for helvedede, at tabe til Vejle! Jeg HÅBER virkelig, at spillerne skammer sig!
Udenfor banen ligefrem? I viste jo absolut intet, før sejren var i hus. I er og bli´r Vejle-svin.
VB gad heller ikke at vinde kampen. Vi gad bare ikke nok ikke at vinde kampen :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Altid lækkert at vinde over de gule svin fra Horsens 🇩🇰
annonce