Snak

Mere indhold efter annoncen

Vejle sejrede snævert i intens duel med Fremad A.

Skrevet af bold
lør 30. jul 16:00

Vejle Boldklub tog en vigtig udesejr over Fremad Amager lørdag i NordicBet Ligaen på 2-1 trods en intens fight. VB lægger sig dermed i spids i tabellen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Pazzini
Vigtig sejr på en svær udebane.
Skrevet af Maradona-Messi
Vigtigt med de tre points, men det er tydeligt, at VB ikke er helt velbalanceret.

Desuden er der nogle beslutninger fra Prelec, som jeg som sofatræner ikke forstår, hvilket angår indskiftninger og formation. Hvorfor piller han ikke Velkov ud, som har spillet mildest talt middelmådigt og også har et gult kort? Hvorfor skal han erstattes af Azer, som på ingen måde er forsvarsspiller? Hvorfor skal Ofori spille færdig, mens vores bedste offensive mand Kirkegaard skal ud? I min bog spiller de to nævnte spillere en meget dårlig kamp med tydelige problemer i især det defensive (klart nok for Velkov, men alligevel). Oforis indsats på FAs reducering er horibelt ringe.

Ved godt, at jeg er kritisk, men jeg er ikke imponeret. FA går friskt til opgaven, men efter min mening bliver det også nemmere for dem med de beslutninger fra VBs bænk!
Skrevet af Maradona-Messi
Hvad er det med det her format på bold, som gør, at jeg ikke kan se kommentarer efter jeg selv har kommenteret?
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Ifølge kommentatorerne havde Provstgaard vist signaleret nogle småproblemer. Det kan måske forklare dispositionen, som ellers heller ikke gav meget mening for mig. Provstgaard havde jo spillet stærkt indtil da.

Spillemæssigt var det ikke imponerende i dag, men der var skarpheden til forskel, og VB var vel trods alt tættere på at score 3, end FA var på at score to. Vi har før haft problemer i Sundby, så rigtig fint at slippe derfra med 3 point.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af ForzaHorsens03
1. Divison bliver kedelig
Skrevet af John Doe
Et af problemerne er at Vejle kommer konstant i undertal på midtbanen, når Amager bringer så mange centralt
Vejle har også en del fejle afleveringer, det kan evt godt skyldes kunstofbanen som smart nok blev vandet inden kampen og det har Vejle ikke mulighed for at gøre på deres kunstofbane

Så er der de individuelle fejl, hvor en del spillere ikke rammer dagen, der er noget at arbejde med for Ivan
Skrevet af Barvej
Jeg synes, det var godkendt. Lidt unødvendig spændende tilsidst.

3 points og videre:-)
Skrevet af Smash
2 udekampe på kunstgræs, 6 point. Fin start. Glæder mig til at se hvad den nye hybridbane i Nørreskoven kan.
Skrevet af Maradona-Messi
Tja, måske er jeg for kritisk, men det er vel min opgave som sofatræner :-) Synes bare, at Ofori, Velkov og til dels Lukas (målmand) ikke var på niveau. Kirkegaard er gået hen og blevet min favorit. kan han holde snuden i sporet, så kan han virkelig blive god!

PST: Ja, de snakkede om det, men det lignede da ikke ligefrem, at Provstgaard var enig i udskiftningen; derfor undrer jeg mig.
Skrevet af Gladbach
@ Maradona
Undskyld men hvad mener du Johansson gjorde forkert. Han var 100% sikker i alle indgreb - også svære høje bolde. Vis ham lidt tillid så tror jeg at vi har en god og stabil målmand.
Skrevet af Søskæret
Vejle kunne have vundet 6-0 igen. Sløsede og skulle have lukket kampen i starten af 2 halvlege.
Skrevet af Kenken
Gladbach

Helt enig. Johansson gjorde det rigtig fint de gange han ikke tabte bolden på ufarlige afslutninger eller kom på mellemhånd ;). Og dem havde han også i dag
Skrevet af biiiiib
skidt indsats med 3 gode point. i suppen havde FAs mål stået. Det var en 50/50 kendelse - og den slags går jo altid imod vb. godt at være tilbage ved 1 div dommerne der ikke bortdømmer os
Skrevet af Kenken
Hvorfor en 50/50 kendelse? Engen er man off side ellers er man ikke og han lignede da eb klar off side?
Skrevet af Mr_Oasis
Jeg var ude at se kampen som neutral, og jeg må indrømme at jeg godt nok håber, at der kommer en efterfølgende disciplinærstraf til Amagers keeper Pryts.

I de døende sekunder af tillægstiden går bolden ud til indkast ved Vejles bænk. Pryts stormer derud og i ren frustration over ikke at få bolden i spil igen hurtigt nok, sparker/slår han med så stor kraft til en ubemandet klapstol, at stolen i høj fart ryger ud over barrieren og ud i publikum, hvor den er 3-4 cm fra at ramme en lille 4-5 årig pige der står ved barrieren foran sin far. Heldigvis gik stolen forbi den lille pige og ingen kom til skade, og Pryts var da også ovre efter kampen og sige undskyld.

Men uanset det heldige udfald, så var det en hovedrystende dum aktion til fare for publikum. Vi lærte af ´Dino Mikanovic´-sagen at man ikke skal sparke til stole - i modsætning til dengang var der dog her ikke blot tale en væltet stol og usportslig opførsel, men decideret fare ved at sparke/slå en flyvende klapstol ud blandt publikum fra klos hold.

Jeg ved ikke om der findes tv-billeder af det - jeg tror situationen for tribunekameraet var skærmet af Vejles spillerboks, så hvis der gør er det nok fra hjørnekameraet ved storskærmen. Hvis der skal være nogen form for linje og retfærdighed i afgørelserne (og nej, jeg er ikke AGF´er), så må der ligge et par karantænedage og vente efter sådan en situation.
Skrevet af lindballe-01
tillykke med de 3 point håber i vender hurtigt tilbage til ligaen, så vi kan få nogle ordentlig lokal brag
FC BARCELONA AC HORSENS BRENTFORD
Skrevet af Maradona-Messi
Gladbach: Jeg synes netop ikke, at indgrebene var med sikker handske, fx et let skud i første halvleg, som han fumler lidt med, ligesom jeg heller ikke var imponeret over hans indgreb ved FAs mål, som korrekt blev annulleret for offside. Hans udspark synes jeg var upræcise, hvorfor de generelt ikke ramte VB-spillere. Det var ikke horibelt (som jeg faktisk synes, at Ofori og Velkov var tæt på at være), men for mig var Lukas´ indsats heller ikke overbevisende. Men måske bliver det godt med nogle kampe og en masse tillid fra trænerne, som du skriver.
Skrevet af bruger 155183
Vejle var ikke overbevisende udover deres teatralske skuespil.
Skrevet af vbkbh
nej, Vejle var ikke specielt overbevisende, men niveauforskellen var alligevel ret tydelig,
VB blev nok lidt lullet i søvn, Amager et mål og så bliver det unødigt spændende til sidst.

Teatralsk skuespil - det ved jeg ikke. Måske - men der var i hvertfald også indtil flere overtændte Amagerkanere. Måske frustrerede over at møde overmagten?
Skrevet af Maradona-Messi
brugerxxx: Jeg er faktisk heller ikke imponeret over det tidsudtræk, som VB lagde for dagen i dag. Det må de godt lade være med. FA var ikke bedre i dag end at man skulle kunne klare den uden alle disse narrestreger.
annonce
0